Noord-Amerika is het continent van de ongekende vrijheid. Duizenden kilometers 'scenic roads' geven onbeperkte mogelijkheden om geheel in je eigen tempo een ultieme autoreis langs de hoogtepunten van Amerika of Canada te maken. Bij onze Fly & Drive autoreizen bepaal je helemaal zelf de reisroute. Naast de retourvlucht en de autohuur, zijn bij onze Fly & Drivereizen twee hotelovernachtingen inbegrepen. Hoe de invulling van je overige reisdagen zal zijn, kun je zelf voorafgaand aan je reis of eventueel ter plaatse vastleggen. Vrijheid ten top!

Bekijk onze fly & drive autoreizen

Reiseigenschappen van fly & drive autoreizen

Advies over je reisroute

Bij een Fly & Drive autoreis bepaal je vooraf of ter plaatse helemaal zelf je gewenste reisroute. Dat neemt echter niet weg dat Jan Doets America Tours je kan adviseren over de mooiste routes om te bereizen. Onze medewerkers hebben zelf heel veel reiservaring in Amerika en Canada, en zij zijn je uiteraard graag van dienst als je meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden qua reisroutes.

Excursies voor nog meer beleving

Als je voor jezelf al enigszins een opzet hebt gemaakt van de route die je met de auto wilt gaan afleggen tijdens je Fly & Drive reis in Amerika of in Canada, dan kun je voor nog meer reisbeleving diverse topexcursies bijboeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een helikoptervlucht boven de gletsjers en de besneeuwde bergpieken in West Canada, of een jeeptour langs en over de rotsformaties in West Amerika? Met spectaculaire excursies beleef je Amerika en Canada nog intenser en maak je jouw Fly & Drive reis onvergetelijk!

Icefields Parkway Helikoptervlucht + Wandeling

Utgebreid pakket met reisbescheiden

Bij Jan Doets America Tours begint de vakantievoorpret al ruim voor je vertrek naar Amerika of Canada. Als je bij ons een Fly & Drive autoreis boekt, dan ontvang je van ons een uitgebreid pakket met reisbescheiden. Bij dit pakket zijn niet alleen de vouchers inbegrepen, maar ook onze zelfgeschreven tipboekjes, boordevol informatie over de gebieden waar je gaat reizen. Ideaal en garantie voor veel leesplezier!

De beste hotelkeuze

Bij een Fly & Drive autoreis van Jan Doets America Tours weet je zeker dat je gebruik maakt van een uitstekende en logische hotelselectie. Bij al onze Fly & Drive bestemmingen hebben wij grondig overwogen wat de beste hotellocaties zijn om je reis te starten. Zo weten wij dat het in steden als San Francisco en Vancouver niet alleen leuker, maar ook praktischer is om eerst een aantal nachten te verblijven in een downtown gelegen hotel voordat je met de auto gaat reizen. Je bespaart hiermee niet alleen parkeerkosten tijdens je verblijf, maar ook heb je hiermee een betere reisbeleving.

Death Valley NP in California