Golfen en rond toeren door West-Amerika: wat een geweldige combinatie. Geniet van de prachtige natuur en bruisende steden van West- Amerika en speel op uitdagende banen met een uitstekend golf- en serviceniveau. Het wereldberoemde Pebble Beach sla je natuurlijk niet over tijdens deze prachtige reis.

Bekijk onze golfreizen in West Amerika

Reiseigenschappen van golfreizen in West Amerika

Unieke reisbescheiden incl. golfballen en tees

Ongeveer 6 weken voor vertrek ontvang je het verrassende zeer uitgebreide reisbescheidenpakket. Over elke staat die je bezoekt vind je onze persoonlijk geschreven TripTip boekjes. Je zult geen hoogtepunt missen door deze unieke reisgidsen. Ook ontvang je golfballen en tees, zodat je direct een balletje kunt slaan.

TripTips Jan Doets

Tee times

In overleg met jou reserveren wij de tee times op 18 holes golfbanen met 72 par. De banen zijn uitdagend en uitmuntend van kwaliteit. Bij elke golfbaan reserveren wij ook direct een golfcart voor je, wel zo makkelijk!

Napa - Chardonnay Golf Club

Golf op unieke locaties

Golf op unieke locaties! Het wereldberoemde Pebble Beach mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze golfreis. Deze uitdagende golfbaan ligt aan de Pacific Ocean, prachtig! Golf tussen en langs de uitgestrekte wijnvelden in Napa Valley en naast de prachtige meren in Palm Springs. Wat een fantastische ervarignen.

Pebble Beach - Golf