West-Canada is een golfbestemming bij uitstek. Je golft middenin de prachtige natuur, naast meren, rivieren, tussen het wildlife en op zeer uitdagende banen. Je combineert een rondreis door West-Canada met jouw favoriete sport. Een betere combinatie bestaat niet!

Bekijk onze golfreizen in West Canada

Reiseigenschappen van golfreizen in West Canada

Tee Times incl. golfcart

Wij maken reserveringen voor je op 18-holes golfbanen met 72 par. De golfbanen in West Canada zijn uitdagend en overstijgen het Nederlandse kwaliteit en service niveau. Bij elke golfreservering die wij voor je maken reserveren wij ook direct een golfcart, wel zo efficient.

Jasper - Golf

Wildlife spotten tijdens het golfen

De kans op het spotten van wildlife tijdens het golfen is groot. Alle golfbanen liggen immers midden in de natuur. Sta niet verbaasd te kijken als er ineens een zwarte beer of een hert over de golfbaan flaneert. Dat kan alleen in Canada!

Jasper - Golf

Uitgebreid reisbescheidenpakket incl. golfballen en tees

Voordat jij naar West Canada vertrekt krijg je 6 weken van te voren een compleet en verrassend reisbescheiden pakket toegestuurd inclusief golfballen en tees. Ook onze unieke TripTip boekjes worden meegestuurd zodat je geen hoogtepunt over hoeft te slaan.

Kamloops - Golf