Noord-Amerika is hét continent van de ongekende vrijheid. Duizenden kilometers 'scenic roads' geven onbeperkte mogelijkheden om geheel in je eigen tempo een ultieme autoreis langs de hoogtepunten van Amerika of Canada te maken. Een autorondreis is dé ideale manier om kennis te maken met het adembenemende natuurschoon en de vele diverse steden in deze twee landen. Je overnacht altijd in of nabij de hotspots en nationale parken en combineert natuur met het comfort van een hotel. Stop wanneer je wilt en waar je wilt, ook wanneer je midden in de natuur staat!

UPGRADE ACTIE: Nu tijdelijk gratis Neverlost navigatiesysteem cadeau*

Alle autoreizen van Doets


Toeren met Hertz

De beste manier om de wereld vanachter het stuur te ontdekken, is via autohuur van Hertz. Met talloze ophaallocaties in Amerika, Canada en IJsland, staan zij met de juiste auto op de juiste plek voor jou klaar om die onvergetelijke vakantieherinneringen te maken! 

Geniet van de vrijheid

Dankzij onze autoverhuur ervaring, weten wij precies wat je nodig hebt wanneer je een auto huurt. Je kunt over de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco rijden; de Universal Studios, Six Flags en Disneyland in Los Angeles bezoeken of de adembenemende meren Lake Louise en Moraine Lake in de Canadese Rocky Mountains. Waar je ook heen gaat, met een auto van Hertz ben je in veilige handen. 

Autorondreizen Canada

Canada, het land van ongerepte natuur en wildlife en uitermate geschikt voor autovakanties. Bruisende steden als Vancouver zijn echte trekpleisters. De afwisselende landschappen variëren van de imposante Rocky Mountains met gletsjermeren, woeste rivieren en besneeuwde bergpieken tot sfeervolle dorpjes. Welkom in West-Canada! Bekijk hier onze autovakanties Canada

Autorondreizen Amerika

Zuidwest-Amerika staat bij veel mensen symbool voor het authentieke 'Amerika-gevoel'. Eindeloze kilometers 'scenic routes' om te verslinden tijdens een onvergetelijke reis langs spectaculaire rotspartijen, de diepste canyons, de meest uitgestrekte bossen en de meest iconische steden. Dit land van uitersten is de tekentafel waarop de ultieme roadtrip en de meest onvergetelijke reizen zijn uitgevonden! Bekijk hier onze autovakanties Amerika.

Neverlost Upgrade actie*

Voorwaarden:
Alleen geldig bij nieuwe reserveringen, zolang de voorraad strekt, uitgezonderd Alaska en trajecten waarbij huursoort 3 en 4 niet mogelijk zijn. Vragen? Bel 0725753333 voor advies en tips.