Een wintersportvakantie in Canada is in één woord fenomenaal. De sneeuw is perfect en de gebieden zijn zeer sneeuwzeker. Geniet van rustige pistes, vriendelijke mensen, geweldige uitzichten, ga off-piste of zoef tussen de besneeuwde bomen door; het maakt een wintersport in Canada tot een echte bucketlist-bestemming. Ook excursies als heli-skiën, dogsledding of ijsklimmen zijn een echte aanvulling tijdens jouw droomvakantie in de sneeuw.

Vraag een adviesgesprek aan


Heliski arrangementen

Heliskiën in Canada een ultieme belevenis. Je wordt per helikopter gedropt op de meest prachtige bergpieken en onder begeleiding van een gids daal je af. Om te kunnen heliskiën hoef je geen expert skiër te zijn, maar wel over enige ski of snowboard ervaring beschikken. 

Heliskiën bij het Tyax Wilderness Resort in Britsch Columbia Canada

Poedersneeuw

Steeds meer mensen ontdekken de hoogstaande kwaliteit van sneeuw in Canada. Tel hierbij de spectaculaire omgeving op en je hebt dé ingrediënten voor een onvergetelijke wintersportvakantie. 

Heliskiën bij het Tyax Wilderness Resort in Britsch Columbia Canada

Maatwerk

Wij vertalen jouw persoonlijke wensen, voorkeuren en dromen in een reisvoorstel op maat. Kom langs in onze speciale VIP Room voor professioneel advies en begeleiding. 

Heliskiën Tyax Wilderness Resort