4.Camperreizen Canada

Inspiratie show

Kies voor een goede voorbereiding van je vakantie! 

Informatieve presentatie over diverse vakantie mogelijkheden per camper in Canada. Laat je inspireren en informeren door onze reisspecialisten tijdens een presentatie van ongeveer 1,5 uur. Na afloop kun je bij een van onze specialisten aan de balie je persoonlijke wensen laten uitwerken/bespreken in een vrijblijvende offerte. De Inspiratie Show Camperreizen in Canada is een relatief technische presentatie, waarin de faciliteiten en specificaties van de diverse campertypes worden uitgelegd. Hoewel tijdens de presentatie wel enkele route- & camping suggesties worden gedaan, gaan we niet gedetailleerd in op routes.

Advies van ervaren reisdeskundigen

Na de Inspiratie Show kun je met een van onze reisspecialisten spreken om je persoonlijke wensen om te laten zetten in een vrijblijvende offerte. Ook kunnen wij gerichte vragen beantwoorden. Soms komt het voor dat je op drukke momenten even moet wachten op een baliegesprek. 

Kosten Inspiratie Show Camperreizen Canada

Wij rekenen € 5 p.p. per presentatie. Als je besluit een reis via Jan Doets America Tours te boeken, wordt dit bedrag gecrediteerd op je boeking. Het is wel de bedoeling dat je reist in 2018.

Cruise Canada Icefields Parkway Alberta
4.Camperreizen Canada
Kosten € 5,- per persoon*
Duur 1:30 uur

* Als je vervolgens een reis boekt worden de kosten van de presentatie in mindering gebracht.