De wijk Kissimmee is centraal gelegen in Florida. Kissimmee heeft een oneindig aantal horecagelegenheden en is ideaal gelegen ten opzichte van de themaparken van Walt Disney World® Resort. Voor jong en oud is er veel te doen op het gebied van entertainment, recreatie, cultuur en gastronomie. Kissimmee is ook een geweldige bestemming op het gebied van natuur. Ontdek de wonderen van het natuurlijke Florida per kajak bij Shingle Creek of beleef de Everglades met een airboat tour. Met rijke beplanting, meren en moeraslanden, is Kissimmee de thuisbasis van de grootste populatie van nestelende zeearenden in de Verenigde Staten.Wereldberoemde attracties

Ervaar de magie van Walt Disney World ® Resort. Ontdek 6 betoverende landen in Magic Kingdom® Park, ervaar de cultuur van Epcot®, stap in de wereld van showbiz in Disney’s Hollywood Studios™ en dompel je onder in de natuur in Disney's Animal Kingdom®. Koel af bij SeaWorld ® Orlando of neem een korte rit naar Kennedy Space Center ℠ Visitor Complex, LEGOLAND ® Florida Resort, of Bush Gardens ® Tampa Bay.

Natuurlijke attracties

De natuurlijke omgeving van Kissimmee biedt vele mogelijkheden. Wandel, fiets, kano, kajak, en vlieg je een weg door de Sunshine State tijdens een schilderachtige ecotour. Krijg een ander uitzicht tijdens een zipline-avontuur, in een heteluchtballon, of zelfs vanuit een vliegtuig. In Gatorland zie je unieke reptielenshows, inclusief een ontmoeting van dichtbij met alligators.  

Airboat tour bij Kissimmee Florida.

Oneindige shopmogelijkheden

Je vindt er een groot aanbod van design kledingwinkels, schoenenwinkels en luxe accessoires. Uiteraard zijn er ook diverse authentieke antiek winkels te vinden. The Loop en The Loop West zijn Kissimmee's shop-, eet- en entertainment center. Outlet shoppen kan uiteraard ook in Kissimmee in Lake Buena Vista Factory Stores en Orlando Premium Outlet. Andere shop aanraders zijn: The Florida Mall, The Mall at Millenia en Disney Springs®.

Top accommodaties

Kissimmee biedt prachtige accommodaties. Wat dacht je van het Omni Orlando Resort bij Championsgate en het CLC Regal Oaks Resort. Op vakantie met het gezin? Er is voor elke smaak en stijl iets te vinden: verblijf in een van onze luxe villa's met privé zwembad of een standaard woning die aan jouw wensen voldoet. De accommodaties zijn fantastisch, zodat je optimaal kunt genieten van jouw tijd in Kissimmee.


  • Visit USA logo