Centraal gelegen in Florida ligt het district Kissimmee (Orlando). Kissimmee heeft oneindig veel horecagelegenheden en ligt ideaal ten opzichte van de verschillende attractieparken van Disney. Voor jong en oud is hier veel te beleven op het gebied van entertainment, recreatie, cultuur en gastronomie. Ook op het gebied van natuur is Kissimmee een geweldige bestemming. Ontdek deze ongerepte natuur per kajak bij Shingle Creek of ga op zoek naar alligators tijdens een 'airboat-tour' door het grasland van Florida. Ook leeft een zeer grote populatie van Amerikaanse zeearenden in het gebied rondom Kissimmee, iets wat je misschien totaal niet zult verwachten van een bestemming als deze.

Bezoek onze Inspiratie Show Florida


Wereldberoemde attracties

Beleef de magie van Walt Disney World® Resorts’ Magic Kingdom® Park, ervaar de cultuur van Epcot®, en laat je onderdompelen in de wildlife ervaring bij Disney’s Animal Kingdom®. Stap de filmwereld in bij Universal Orlando® Resort met o.a. de Wizarding World of Harry Potter. Koel af bij SeaWorld® Orlando of maak een korte rit naar Kennedey Space Center Visitor Complex, Legoland®Florida of Bush Gardens®.

Headrush Fun Kissimmee

Natuur attracties

De natuurlijke omgeving van Kissimmee biedt vele mogelijkheden. Wat dacht je van ziplinen bij Forever Florida Zipilnes & Adventures in the Wild en Orlando Tree Trek. Gatorland is ook een aanrader. Uiteraard mag een airboat tour over de moerassen en meren niet ontbreken. Verder is de natuurlijke omgeving van Kissimmee uitermate geschikt voor hiken en vissen (kissimmee Chain of Lakes!) Het gebied is ook uitermate geschikt voor een ballonvaart.

Airboat tour bij Kissimmee Florida.

Exeptionele shop mogelijkheden

Je vindt er een groot aanbod van design kledingwinkels, schoenenwinkels en luxe accessoires. Uiteraard zijn er ook diverse authentieke antiek winkels te vinden. The Loop en The Loop West is Kissimmee's shop-, eet- en entertainment center. Outlet shoppen kan uiteraard ook in Kissimmee (Lake Buena Vista Factory Stores en Orlando Premium Outlet). Andere shop aanraders zijn: The Florida Mall, the Mall at Millenia en Disney Springs®.

Winkelen in Kissimmee

Top accommodaties

Kissimmee beschikt over prachtige accommodaties. Wat dacht je van het Omni Orlando Resort en de Regal Oaks. Op vakantie met de familie: verblijf dan in één van onze luxe villa's met privé zwembad. De accommodaties zijn fantastisch gelegen, zodat jij je tijd in Kissimmee optimaal kan benutten. Er zijn ook prachtige golfbanen in de omgeving. Op cultureel gebied is er ook genoeg aanbod. Zoals het Museum of Military History en Warbird Adventures and Air Museum.Adventures and

Championsgate Orlando Florida

  • Visit USA logo

Meer informatie of maatwerk offerte ontvangen?

Wil je meer weten over Kissimmee, Florida? Of wil je graag een persoonlijke (maatwerk) offerte ontvangen, laat het ons weten!