KLM roept bij veel Nederlanders een gevoel van nationale trots op en dat is niet voor niks. Er wordt je topkwaliteit geboden aan boord, je kunt kiezen uit 3 verschillende comfort niveaus aan boord én KLM vliegt rechtstreeks op vele bestemmingen in Noord-Amerika.


Non-stop bestemmingen

KLM vliegt naar verschillende non-stop bestemmingen binnen Amerika en Canada. Onder andere onderstaande populaire bestemmingen  San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Vancouver, Calgary, New York City en Chicago worden rechtstreeks aangevlogen. 

Topservice

KLM biedt een top service en kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Uiteraard wordt je aan boord lekker in de watten gelegd. Tijdens je trans-atlantische vlucht krijg je een maaltijd afgestemd op het tijdstip van de dag en vlak voor aankomst een snack. Uiteraard zijn ook de drankjes inclusief (1x een alcoholische versnapering). Op de trans-atlantische vluchten heb je tevens een eigen entertainment scherm waarop je onder andere films en tv programma's kunt bekijken. 

Economy Comfort

Wil je extra beenruimte en in luxe vliegen? Boek dan een Economy Comfort stoel. Indien je Economy Comfort bij boekt krijg je 10 cm meer beenruimte en zit je lekker comfortabel. De verzorging aan boord is het zelfde als in Economy Class. 

Voel je thuis in World Business Class

Geniet van meer privacy, een full flat stoel en maaltijden bereid door topchefs. Je voelt je thuis in de nieuwe World Business Class.