Op zoek naar een goedkope last minute vakantie Florida? Doets Reizen heeft een uitgebreid aanbod in vakanties Florida. Complete reizen inclusief vliegtickets Florida, accommodaties en huurauto in the Sunshine State.

Bekijk ons Florida vakantie aanbod


Aanrader: Kissimmee - Orlando

Ga je naar Florida? Verblijf dan zeker ook in Kissimmee in Orlando! Het district Kissimmee heeft een oneindig veel horecagelegenheden en ligt ideaal ten opzichte van de verschillende attractieparken van Disney. Voor jong en oud is hier veel te beleven op het gebied van entertainment, recreatie, cultuur en gastronomie. Ook op het gebied van natuur is Kissimmee een geweldige bestemming.

Fietsen door Kissimmee

Last minute Florida vakantie

Florida is een bestemming die het hele jaar prima te bezoeken is. Aangename temperaturen, mooie stranden, gezellige steden en leuke excursies .. de perfecte vakantie bestemming voor jong en oud. Reis je met de hele familie? Reserveer dan één van de vele privé villa's of appartementen in één van onze resorts.

Strandwachthuisje in Miami Beach Florida

Flora en Fauna

Florida is meer dan Disney en hagelwitte zandstranden, wat dacht je van: kleurrijke bloemen, tropische palmbomen, opspringende dolfijnen in zee, manatees, schildpadden, pelikanen en alligators, je komt ze allemaal tegen. The Sunshine state is de perfecte last minute vakantie bestemming.

Dolfijnen in Florida

Complete arrangementen Florida

Al onze reizen zijn compleet: vliegreis, huurauto, accommodatie(s) of villa en excursies, aan alles is gedacht om jou een zorgeloze last minute vakantie te laten ervaren. We kunnen onze reizen naar je persoonlijke wensen op maatwerk aanpassen.

Sanibel & Captiva Island Florida