Doets Reizen is aanwezig op de Libelle Zomerweek 2019. De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want van 23 t/m 29 mei staat dit festival in het teken van een Tropical Party! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent! Doets Reizen is er bij! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden én je maakt kans op een compleet verzorgde TROPISCHE vakantie naar Florida!

Bezoek dit vrolijke festival en kom een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici.

Koop nu je kaarten

De Libelle Zomerweek een feest voor vriendinnen

Van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingende Tropical Party! Kom samen met je moeder, zus, vriendin of collega naar het Almeerderstrand voor een onvergetelijk dagje shoppen, bijkletsen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen en nog veel meer. De tropische cocktails staan al klaar, mis het niet!

Kom ook naar de Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici.

Maak kans op een vakantie naar tropisch Florida

Tijdens het Festival maak jij als bezoeker kans op het winnen van een compleet verzorgde reis naar Florida. Meer details volgens later.....

Loews Don Cesar St Pete Beach Florida