Och, wat hebben wij genoten van het heerlijke weer, de flinke dosis gezelligheid en jullie enorme enthousiasme en te gekke tropische foto's. Het was een lastige keuze om uit alle inzendingen een winnaar te kiezen, maar het is ons gelukt.

Namens het hele Doets Reizen team willen wij iedereen bedanken die bij onze stand is langsgeweest en/of heeft meegedaan met onze winactie. We hopen dat jullie het net zo naar jullie zin hebben gehad als wij!


En de winnaar is...

We hebben heel veel leuke, grappige, gezellige en hilarische foto's voorbij zien komen, maar er kan er maar 1 winnen. Deze foto vonden wij het meest origineel, creatief en kwalitatief hoogwaardig. Jullie hebben er een kunstwerk van weten te maken!

Wij zullen persoonlijk contact opnemen met de winnaressen op de bijbehorende foto. Van harte gefeliciteerd met het winnen van de tropische reis!

Deze camper heb jij gezien!

De camper die wij bij onze stand hadden staan is de A-Class A29-32 motorhome van Road Bear. Deze luxe en compleet uitgeruste camper is geschikt voor maar liefst 6 personen. Wist je dat je deze camper met een gewoon autorijbewijs mag besturen in de Verenigde Staten?

Road Bear RV A Class camper in de Camper & Car City

Jouw eigen Doets Reizen Glossy

Ben je na het zien en spreken van onze collega's tijdens de Libelle Zomerweek ge├»nspireerd geraakt of staat een reis naar Amerika, Canada of IJsland hoog op jouw bucketlist? Bestel hier onze gratis Reisglossy vol met inspirerende verhalen en tips van reizigers en onze eigen reisspecialisten.


Doets Delight Weekends

Omdat persoonlijke aandacht verschil maakt organiseren we ook dit jaar weer speciale Doets Delight Weekends. Hier draait alles om persoonlijke aandacht en inspiratie. De Doets Delight Weekends zijn de ideale mix van gezelligheid en het scoren van de beste informatie over jouw reiswensen naar Amerika, Canada en/of IJsland.

Blijf op de hoogte

Ben je gek op reizen en wil jij de leukste reistips, inspiratie en aantrekkelijke deals op jouw tijdlijn ontvangen? Volg ons op jouw favoriete social media kanaal en mis niets!