Over Jan Doets

Wie zijn we?

Jan Doets America Tours is een onafhankelijke reisorganisatie voor reizen naar Amerika, Canada en IJsland. Jan Doets was in 1981 grondlegger van Jan Doets America Tours. Dochter Elske Doets nam in 2001 het stokje van hem over. Zij wist het familiebedrijf tot een nog hoger niveau te tillen en werd daarvoor in 2017 uitgeroepen tot Business Woman of the Year.

Camperreizen, rondreizen per huurauto, maatwerk- en golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen; Jan Doets regelt het allemaal. Want wie op vakantie gaat wil niets liever dan achterover leunen en zorgeloos kunnen genieten. Jan Doets biedt je daarom alle gemak en comfort zodat je voor en tijdens je reis geen zorgen hebt. Wil je de invulling liever wat meer aan het toeval overlaten? Dat kan uiteraard ook. Al onze reizen zijn volledig naar jouw specifieke wensen aan te passen en samen te stellen. Juist dat maakt de Jan Doets-reiservaring uniek.

De juiste beleving

Op reis met Jan Doets beleef je de mooiste en interessantste plekken in de USA, Canada en IJsland. Als geen ander weten wij de weg in steden, natuurparken en rond de drukbezochte hot spots. En kennen wij in elk gebied en elke stad de bekende en nog onontdekte pareltjes, die je niet mag missen. Naast het regelen dat je reis vlekkeloos verloopt, zorgen wij voor “de juiste beleving”, ofwel, dat je vanuit de beste locatie op het beste moment met het beste vervoermiddel op de beste manier van alle hoogtepunten kunt genieten. Door deze extra zorg wordt je vakantie bij ons een onvergetelijke ervaring, waar je met je gezin, familie, vrienden of vriendinnen nog jaren over kunt napraten. Onze missie is prachtige herinneringen te creëren.