Over Jan Doets

Wie zijn wij?

Jan Doets America Tours is sinds 1981 een onafhankelijke reisorganisatie die reizen naar Amerika en Canada organiseert.

Jan Doets is de grondlegger van Jan Doets America Tours en Elske Doets, zijn dochter, heeft het stokje van hem overgenomen in 2001. Bijzonder dat het bedrijf al sinds 1981 in handen is van één familie! Camperreizen, rondreizen per huurauto, maatwerkreizen, golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen; Jan Doets regelt het voor je! 

Ons doel is jou gemak en unieke reiservaringen te bieden, zodat je op vakantie zorgeloos kunt genieten. Alle reizen zijn uiteraard naar je eigen wensen samen te stellen.

Onze garanties:

  • Uitgebalanceerde routes, dus volop tijd om het land écht te zien.
  • Accommodaties altijd op de hotspots. In het nationale park of in het centrum van de stad.
  • Keuze uit diverse accommodaties, geschikt voor elk budget.
  • Reizen op maat aan te passen.
  • Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket met zeer gedetailleerde info; UNIEK!
  • Alles door onszelf getest, dus we zijn echte ervaringsdeskundigen.
  • Unieke excursies, zodat je Amerika en Canada echt beleeft!

Onze droom


Wij van Jan Doets hebben als missie om een reis naar de Verenigde Staten of Canada te organiseren die je meer laat beleven dan je verwacht. We zorgen ervoor dat je echt kunt genieten van dé hoogtepunten in de Verenigde Staten en Canada! Gemak en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We zorgen voor verrassende bezienswaardigheden - die je reis net even completer maken - doordat wij alles al voor je hebben verkend in deze landen. Dit is namelijk al sinds 1981 ons vak! Iedere medewerker van Jan Doets begrijpt ook precies de verwachting die je hebt en de emotie die je voelt bij zo'n reis. Jouw droom is onze droom, en die maken wij graag waar!