Over Jan Doets

Wie zijn we?

Jan Doets America Tours is een onafhankelijke reisorganisatie voor reizen naar Amerika, Canada en IJsland. Jan Doets was in 1981 grondlegger van Jan Doets America Tours. Dochter Elske Doets nam in 2001 het stokje van hem over. Zij wist het familiebedrijf tot een nog hoger niveau te tillen en werd daarvoor in 2017 uitgeroepen tot Business Woman of the Year.

Camperreizen, rondreizen per huurauto, maatwerk- en golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen; Jan Doets regelt het allemaal. Want wie op vakantie gaat wil niets liever dan achterover leunen en zorgeloos kunnen genieten. Dat beseffen we als geen ander. Jan Doets biedt je daarom alle gemak en comfort zodat je voor en tijdens je reis geen zorgen hebt. Wil je de invulling liever wat meer aan het toeval overlaten? Dat kan uiteraard ook. Al onze reizen zijn volledig naar jouw specifieke wensen aan te passen en samen te stellen. Juist dat maakt de Jan Doets-reiservaring uniek.

Jouw droom is onze droom

Jan Doets organiseert reizen naar de Verenigde Staten, Canada of IJsland. Een reis waar je meer zult beleven dan je ooit had gedacht. Gemak en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. We willen namelijk dat je echt kunt genieten van alle hoogtepunten. Jan Doets regelt verrassende bezienswaardigheden en unieke excursies die je ervaring compleet en onvergetelijk maken. Hoe we die plekken weten? De Jan Doets-medewerker is er geweest en heeft alles al voor je verkend. Alle medewerkers zijn op de locaties geweest en zijn daardoor ervaringsdeskundigen. We weten precies waar we over praten en begrijpen welke verwachting de reiziger heeft en welke emoties hij of zij daar bij voelt. We helpen je dan ook graag met het verwezenlijken van jouw droomreis!

Jan Doets garandeert:

  1. Uitgebalanceerde routes, waardoor je volop tijd hebt om het land ├ęcht goed te ontdekken.
  2. Accommodaties die je op de beste en beroemdste hotspots vindt. Zoals midden in een nationaal park, pal aan het mooiste strand of in het centrum van een grote stad.
  3. Ruime keuze uit verschillende accommodaties die voor elk budget geschikt zijn.
  4. Volledig op maat gemaakte of aangepaste reizen.
  5. Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket met zeer gedetailleerde info.