Over Jan Doets

Wie zijn wij?

Jan Doets America Tours is sinds 1981 een onafhankelijke reisorganisatie die reizen naar Amerika en Canada verkoopt en organiseert! Jan Doets is de grondlegger van Jan Doets America Tours en Elske Doets (zijn dochter) heeft in 2001 het stokje van hem overgenomen. Best wel bijzonder dat een bedrijf al sinds 1981 in handen is van één familie! Camperreizen, autohuur, rondreizen per huurauto, reizen op maat in Amerika of Canada, familie- en villareizen... Jan Doets regelt het voor je! Je reis wordt direct met jou geregeld. We zorgen voor gemak en unieke reizen, zodat je zorgeloos kunt genieten. En alle reizen zijn aan je eigen wensen aan te passen.

Onze droom

Wij van Jan Doets hebben als missie om een reis naar de Verenigde Staten of Canada te organiseren die je meer laat beleven dan je verwacht. We zorgen ervoor dat je echt kunt genieten van dé hoogtepunten in de Verenigde Staten en Canada! Gemak en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We zorgen voor verrassende bezienswaardigheden - die je reis net even completer maken - doordat wij alles al voor je hebben verkend in deze landen. Dit is namelijk al sinds 1981 ons vak! Iedere medewerker van Jan Doets begrijpt ook precies de verwachting die je hebt en de emotie die je voelt bij zo'n reis. Jouw droom is onze droom, en die maken wij graag waar!

Waarom Jan Doets?

Dat is simpel: sinds 1981 zijn wij de #1-reisspecialist voor vakanties in Amerika en Canada! 
We onderscheiden ons met onze succesformule en zorgen ervoor dat we al decennia lang tevreden reizigers de Nieuwe Wereld laten ontdekken!

  • We zorgen voor uitgebalanceerde routes
  • Er is geen gejakker, maar volop tijd om het land écht te zien
  • De accommodaties liggen altijd op de hotspots: in het nationale park en het centrum van de stad
  • Je hebt keuze uit diverse accommodaties, geschikt voor ieder budget
  • De reis is op maat aan te passen
  • Je krijgt een verrassend en compleet reisbescheidenpakket, met zeer gedetailleerde info
  • Wij hebben alles zelf getest
  • We zorgen voor unieke excursies, zodat je Amerika en Canada echt beleeft