Op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari (beide dagen om 11.00uur) geven Zakenvrouw van het Jaar 2017 Elske Doets en Dhr Camille Oostwegel (Sr) van Château St. Gerlach, samen -twee hospitality ondernemers- een presentatie over positief & inspirerend zaken doen. De presentatie wordt gegeven op Château St Gerlach bij Valkenburg (Limburg). De eerste 200 gasten kunnen aansluitend mee lunchen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.


Elske Doets - Zakenvrouw van het Jaar 2017

Elske Doets is in maart 2017 uitgeroepen tot de 36e zakenvrouw van het jaar in Nederland. Sinds 2001 is zij directeur/eigenaar van Jan Doets Reizen. Met haar enorme drive en passie voor vakantiereizen organiseert de touroperator dagelijks vakanties naar Amerika, Canada en IJsland. Haar leiderschap, creativiteit en authenticiteit zijn belangrijke pijlers in haar dagelijks 'vrouwelijk ondernemerschap'. 

https://www.elskedoets.nl/

Zakenvrouw van het jaar Elske Doets

Camille Oostwegel (Sr)

Als jongeling had hij al een passie voor cultuurhistorie en gastronomie. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool Maastricht heeft hij diverse buitenlandse functies bekleed. In 1980 keerde hij terug naar Limburg en begon hij de Oostwegel Collection als zelfstandig ondernemer. Onder zijn leiding werden er een tiental Rijksmonumenten met oog voor detail gerestaureerd en kregen een bestemming als hotel/restaurant. Rondom de huizen werden fraaie parken, tuinen en natuurgebieden aangelegd. De Oostwegel Collection bestaat nu uit 3 hotels en 8 restaurants.

Camille Oostwegel (Sr)

Aanmelden presentatie Positief & Inspirerend zaken doen

We vernemen graag met hoeveel personen jullie de presentatie bij willen wonen, alsook of je op zaterdag 27 of zondag 28 januari komt naar Château St Gerlach bij Valkenburg-Limburg. De eerste 200 gasten kunnen aansluitend mee lunchen.