• ReisGlossy 2018 (Alvast bestellen)

  Bestel alvast de nieuwe Doets ReisGlossy 2018. De 6e editie van ons inspirerende luxe magazine over Amerika en Canada. In deze editie veel aandacht voor bijzondere plekjes en natuurparken. Ook komen er zoals altijd Jan Doets-klanten en medewerkers aan het woord en vertellen over hun reisavonturen. De Doets ReisGlossy is zeer handig voor toekomstige reizigers, maar vooral inspirerend. De Doets ReisGlossy 2018 sturen we gratis per post naar je toe! DEZE GLOSSY KOMT IN SEPTEMBER 2018 UIT! Bestel nu ALVAST jouw exemplaar.

 • ReisGlossy 2017 cover

  ReisGlossy 2017

  Bestel nu de nieuwe Doets ReisGlossy 2017. In deze 5e Jubileumeditie veel aandacht voor USA- en Canadavakanties. Jan Doets-klanten en medewerkers komen aan het woord en vertellen over hun reisavonturen. Handig voor toekomstige reizigers, maar vooral inspirerend. De Doets ReisGlossy 2017 sturen we gratis per post naar je toe!

 • Mr. Know it All 2017 cover

  Mr. Know It All 2017

  Deze brochure heeft alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos op reis te gaan. Uitgebreide uitleg en tips over autohuur, verzekeringen en luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast zijn ook de reisvoorwaarden van Jan Doets America Tours en de ANVR reisvoorwaarden hier te vinden.

 • ReisGlossy 2016 cover

  ReisGlossy 2016

  Bestel onze inspirerende ReisGlossy boordevol informatie over Amerika en Canadavakanties. Wij sturen het informatieve magazine gratis naar je toe. In deze editie natuurlijk weer veel aandacht voor de mooiste vakantiebestemmingen in Amerika en Canada per auto en per camper.

 • ReisGlossy 2015 cover

  ReisGlossy 2015

  Wil je alvast wegdromen bij geweldige vakantiebestemmingen in de USA en/of Canada? In deze editie van de Doets ReisGlossy is veel aandacht voor camper-en autovakanties, en natuurlijk stedentrips. Ook klanten en reisspecialisten van Jan Doets komen aan bod. Bestel nu GRATIS jouw exemplaar!

 • ReisGlossy 2013 cover

  ReisGlossy 2014

  Het 140 pagina tellende reis- en lifestylemagazine: de 'Jan Doets Reisglossy'. Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor Amerika en Canada, maar ook de reisemotie van onze 'Jan Doetsers', gepassioneerde reizigers en unieke tips&tricks komen aan bod!

 • ReisGlossy 2013 cover

  ReisGlossy 2013

  Het eerste reis- en lifestylemagazine van Jan Doets America Tours: de 'Jan Doets ReisGlossy'! Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor Amerika en Canada, maar ook reiservaringen van onze 'Jan Doetsers', gepassioneerde reizigers en unieke tips&tricks komen aan bod. Alleen nog online te bekijken!