39 reizen gevonden

Reizen

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar New York City

  Camperreis, 24 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Road Bear RV heeft namelijk weer gloednieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar New York City brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- haal je bij de fabriek een nieuwe en compleet uitgeruste camper op, en bepaal je zelf de route naar New York City. Een bezoek aan de Niagara Falls en Finger Lakes, de sfeervolle dorpen en kust van New England, of een ontdekkingsreis door de glooiende Appalachen; je ontdekt een vrijwel onbeschreven stuk van Amerika!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar Las Vegas

  Camperreis, 25 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Road Bear RV heeft namelijk weer spiksplinternieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar Las Vegas brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- haal je bij de fabriek een nieuwe en compleet uitgeruste camper op, waarmee je zelf je route naar Las Vegas bepaalt. Een bezoek aan de canyons van Arizona en Utah, of aan de machtige Rocky Mountains; alles is mogelijk tijdens deze reis van je leven!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar San Francisco

  Camperreis, 25 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Road Bear RV heeft namelijk weer gloednieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar San Francisco brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- haal je bij de fabriek een nieuwe en compleet uitgeruste camper op, en bepaal je zelf de route naar San Francisco. De canyons en rotsformaties in Utah en Arizona, de machtige sequoia's, of de besneeuwde pieken van de Rockies; dit is een rit met vele prachtige gezichten!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar Seattle

  Camperreis, 25 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Road Bear RV heeft namelijk weer gloednieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar Seattle brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- haal je bij de fabriek een nieuwe en compleet uitgeruste camper op, en bepaal je zelf de route naar Seattle. Een bezoek aan de geisers van Yellowstone National Park, een rit door de Columbia River Gorge in Oregon, of een bezoek aan het mystieke Olympic National Park; laat je verrassen tijdens deze bijzondere reis!

 • Vroegboekactie: Gouden Staten vanuit San Francisco - 16 dgn

  Autorondreis, 16 dagen

  Reis nu super voordelig met dé bestseller van Jan Doets! Een autorondreis door West-Amerika, die je de belangrijkste hoogtepunten laat zien. De Grand Canyon, San Francisco, Yosemite National Park, Los Angeles en natuurlijk de prachtige Big Sur: ze komen allemaal voorbij. Je verblijft op toplocaties in of nabij de hotspots! Uiteraard is de reis aan te passen aan je persoonlijke wensen.

 • Mrs. Canada Favorites

  Autorondreis, 22 dagen

  Alle favoriete bestemmingen van Mrs. Canada zijn vertegenwoordigd in deze drieweekse complete autovakantie. Een individuele autorondreis, waarin je veel rust en tijd krijgt voor alle hoogtepunten van West-Canada. Extra leuk is het bezoek aan Vancouver Island met als hoogtepunt Pacific Rim National Park. Natuurlijk bezoek je tijdens deze reis ook nationale parken als Yoho, Banff en Jasper. Wanneer vertrek jij?

 • StedenTrip New York City 5D

  Stedentrip, 5 dagen

  Stel je eigen en voordelige 5-daagse StedenTrip New York samen en kies uit sfeervolle hotels in de leukste buurten van Manhattan. Of je nu op zoek bent naar een budget, trendy of elegant hotel. Bij Jan Doets America Tours betaal je nooit teveel. Je kunt de reis verder compleet maken met leuke must-do excursies! Inclusief vliegreis, hotel en entree Top of the Rock.

 • Mrs. Canada Favorites Oost Canada

  Autorondreis, 15 dagen

  Een verrassende autoreis van Mrs. Canada in Oost-Canada; een spannende mix van het stadsleven en de uitgestrekte natuur. Het ruige Algonquin Park, de Laurentians, de St. Lawrence River en de Niagara-watervallen zijn indrukwekkend. De steden zijn zeer divers. Boek je vakantie bij Jan Doets en geniet ongeveer twee weken van de combinatie van Amerikaanse allure en Europese gezelligheid in Oost-Canada!