7 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Atlantic Discovery

  Autorondreis | 16 dagen

  Deze individuele autoreis heeft als startpunt Halifax en biedt ongerepte natuur; ruige kliffen en lieflijke baaitjes, maar ook kleurrijke dorpen, seafood, een rijke zang- en pubcultuur en een zeer vriendelijke bevolking. Maar Atlantisch Canada is vooral rust, zelfs in het hoogseizoen! Je reist in een prettig tempo, zodat je je niet hoeft te haasten.

 • Indian Summer Cruise Vakantie

  Specialtrip | 18 dagen

  Geniet van de prachtige herfstkleuren en aangename nazomer temperaturen tijdens deze eenmalige Indian Summer cruise vanuit Quebec City. Je gaat aan boord van de ms Zuiderdam van de Holland America Line om te genieten van een 13-daagse cruise langs de kust van Atlantisch Canada en Amerika. Aansluitend aan de cruise verblijf je nog drie nachten in het bruisende New York City. Beleef de herfst als nooit te voren!

 • Coastal Loop Oost-Canada

  Autorondreis | 22 dagen

  Op een efficiënte manier kennis maken met de Atlantische kust van Canada? Dan is dit de reis van je dromen! Onaangetaste natuur, wildlife en de vriendelijke bevolking maken dit gedeelte van Canada tot een absolute topbestemming! Je reist in de goede volgorde langs de kustlijn zodat je nog mooier uitzicht hebt tijdens het rijden van de 'scenic routes'.

 • Great Wonders of Quebec & Atlantisch Canada

  Autorondreis | 18 dagen

  Een autoreis waarin je de highlights van Quebec met de machtige St. Lawrence River en Atlantisch Canada combineert. Je rijdt in één richting van Montreal naar Halifax. Hoogtepunten onderweg: Montreal, Quebec City, Forillion National Park op de Gaspé, Kejimkuijck National Park en Halifax. Mrs. Canada boekt daarbij direct een ferry-overtocht van Saint John naar Digby voor je.

 • Golfreis Atlantisch Canada

  Specialtrip | 21 dagen

  De Atlantische provincies van Canada hebben hun zeevaarttradities gemeen maar zijn stuk voor stuk voorzien van een eigen rijke cultuur met Europese roots. Deze zomer kan jij op reis gaan door de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Een reis vol afwisseling! Laat je verrassen door de ongereptheid van de natuur, uitgestrekte kustlijnen, vuurtorens, walvissen en historische dorpjes en steden. Deze reis is zeer rustig van opbouw zodat je alle tijd hebt om te genieten van de vele bezienswaardigheden. Uiteraard heeft Mrs. Canada zes tee times voor je gereserveerd op diverse topbanen! De accommodaties zijn met zorg voor je geselecteerd en je reist waar mogelijk aan de goede kant van de kustlijnen zodat je het mooiste uitzicht hebt.

 • Droomreis Atlantisch Canada

  Autorondreis | 21 dagen

  Droomreis door de ongerepte natuur van Atlantisch Canada...! Beleef Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island: vol afwisseling en rustpunten. Laat je onderweg verrassen door de uitgestrekte kustlijnen, vuurtorens, walvissen en historische dorpjes en steden. Deze autoreis Oost Canada is bovendien zeer rustig opgebouwd, zodat je alle tijd hebt om te genieten.

 • Atlantic Pure & Newfoundland

  Autorondreis | 23 dagen

  Ontdek Atlantisch Canada! Laat je betoveren door de onmetelijke ruimte en veelzijdige natuur: ruige kliffen, ijsbergen, walvissen. Maar net zo goed lieflijke baaitjes, kleurrijke dorpjes, seafood, een rijke zang- en pubcultuur, een zeer vriendelijke bevolking en... vooral rust. Deze auto rondreis Oost Canada is geheel naar eigen wens in te richten en aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op.