34 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Droomreis Gouden Staten vanuit San Francisco - 23 dgn

  Autorondreis | 23 dagen

  Dé bestseller van Doets Reizen! Een uitgebreide autorondreis door West-Amerika, die je langs de belangrijkste hoogtepunten als de Grand Canyon, San Francisco, Yosemite National Park, Las Vegas, LA en Big Sur brengt, maar je ook meeneemt naar nog onontdekte 'parels' als Tucson en Sonora. Ideaal wanneer je graag wat meer tijd neemt om alles goed in je op te nemen.

 • De highlights van Zuidwest Amerika

  Autorondreis | 23 dagen

  Dé hoogtepunten van Zuidwest-Amerika vind je terug in deze uitgebalanceerde reis. Extra hoogtepunt tijdens deze reis is het bezoek aan Yellowstone National Park. Uiteraard staan ook Bryce Canyon, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite, San Francisco en de prachtige Big Sur op het programma. De route is efficiënt zodat je echt kunt genieten. Geheel naar eigen keuze kun je de reis met unieke excursies nog completer maken.

 • The Rockies vanuit Denver

  Autorondreis | 23 dagen

  Dit is een klassieker, door en vanuit het hart van Amerika: de Rocky Mountains. Dit majestueuze gebergte vormt de grens tussen oost en west. Liggend aan de voet van de Rockies, vormt Denver het uitgangspunt van de reis. Vanuit deze plaats verken je in een 23-daagse autoreis Colorado, Wyoming, South Dakota, Utah en Arizona. Je bezoekt de mooiste en oudste nationale parken, waaronder: Yellowstone NP, Grand Teton NP, Mesa Verde NP en Black Canyon of the Gunnisson NP. Tijdens deze reis maak je kennis met het authentieke Amerika en proef je de echte westernsfeer. Welcome to the Wild West!

 • Tex - Mex connection vanuit Houston

  Autorondreis | 23 dagen

  Een verrassende rondreis door Amerika. Beleef een mooie mix van steden als Houston en Dallas en sfeervolle plaatsen met een Spaans-Mexicaans tintje, zoals San Antonio, Taos en Santa Fe. En vergeet de natuur niet: White Sands, Saguaro NP en de Grand Canyon. Incl. verblijf op een cowboy ranch. Krijg het ultieme authentieke USA-gevoel in 23 dagen!

 • Gouden Staten & Tropisch Hawaii

  Autorondreis | 26 dagen

  Combineer dé bestseller van Jan Doets nu met tropisch genieten op Hawaii. Tijdens deze autorondreis Zuidwest-Amerika beleef je wereldsteden als San Francisco en LA, de machtige natuur van de Grand Canyon, als ook de schitterende Highway 1, de verlatenheid van Death Valley en het ruwe rotsgebergte van Yosemite NP. Als kers op de taart vlieg je door naar Maui. Dit tropische eiland laat je niet alleen relaxen op de prachtige stranden, maar dompelt je ook onder in de natuurpracht van Haleakala National Park. De schitterende Road to Hana is een avontuur op zichzelf. Tijd over? Ga dan lekker surfen op de imposante golven.

 • Washington DC & Westcoast Palet

  Autorondreis | 20 dagen

  Deze efficiënte autovakantie begint met een stopover in Washington DC. Vervolgens vlieg je door naar de westkust van Amerika. Je ontdekt de glitter & glamour van Los Angeles en Las Vegas en bezoekt wereldberoemde natuurparken als Bryce Canyon NP en Grand Canyon NP. Ook minder bekende plekken zoals het prachtige Capitol Reef NP in Utah komen aan bod. Een reis vol hoogtepunten en afwisseling tussen steden en natuurparken.

 • Las Vegas Nature Loop

  Camperreis | 17 dagen

  Ga op avontuur en ontdek op een rustig reistempo in een korte periode de schitterende, diverse natuur in Arizona, Utah en Nevada. De Grand Canyon, Bryce Canyon en het iconische Monument Valley staan onder andere op het programma. Je begint én eindigt de reis in het bruisende Las Vegas. Uiteraard hebben wij alle campingovernachtingen alvast voor je gereserveerd alsook vier must-do excursies!

 • West USA Family Fun

  Camperreis | 19 dagen

  Ga mee op reis en ontdek alle hoogtepunten in Zuidwest Amerika! Het bruisende Los Angeles, de imposante Grand Canyon, het prachtige Bryce Canyon en het levendige Las Vegas ontdek je onder andere tijdens familie droomreis. Uiteraard verblijf je op prachtige campings op top locaties. Deze familie vakantie is perfect uitgebalanceerd, inclusief maar liefst 4 excursies, én verblijf op een western ranch! Je sluit de reis af op een luxe resort in Los Angeles.