10 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Aloha Nature Time

  Autorondreis | 23 dagen

  Is een vakantie naar Hawaii altijd al een droom geweest? Dan is dit de meest ultieme en complete reis die je kunt maken! Het programma is zo samengesteld dat je optimaal kunt genieten en relaxen op de vier eilanden Oahu, Maui, The Big Island en Kauai. Zo blijf je op Oahu niet alleen in Honolulu maar ook in het groene noorden van het eiland. Vanuit Kahuku kun je het Polynesian Cultural Center bezoeken en meer leren over de Polynesische cultuur. Een bijzondere ervaring!

 • Secrets of the Pacific

  Autorondreis | 16 dagen

  Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met eigen, karakteristieke natuurprachten. Oahu, The Big Island & Maui. Je start op het meest toeristische eiland Oahu, daarna reis je door naar The Big Island en je eindigt de reis op het veelzijdige Maui.

 • Tropical Hawaii

  Autorondreis | 16 dagen

  Een combinatie van de meest tropische eilanden van Hawaii; Oahu, Maui & Kauai. Bij deze 16-daagse reis bezoek je eerst Oahu met haar verborgen tropische stranden. Vervolgens vlieg je naar het veelzijdige Maui, waar je de prachtige kustweg de Road to Hana kunt rijden. Je sluit af op het meest spectaculaire eiland: Kauai. De adembenemende Na Pali Coast overtreft vast en zeker al jouw verwachtingen van Hawaii! Kun jij ook niet wachten om te vertrekken?

 • San Francisco Hawaii Connection

  Autorondreis | 14 dagen

  Geniet tijdens deze 14-daagse reis van een mix van steden, natuur en cultuur. Na een verblijf in San Francisco reis je door naar Hawaii. Hier ontdek je de eilanden Oahu en Maui. Op de eilanden van Hawaii heerst een geheel andere sfeer dan in de rest van de USA. Het zal je misschien niet verbazen dat alles hier een stuk relaxter is. Beide eilanden bieden zeer veel bezienswaardigheden, vervelen is dan ook geen optie!

 • Polynesian Treasures

  Autorondreis | 20 dagen

  Een onvergetelijke droomreis langs de vier mooiste eilanden van de Hawaii Archipel. Met op ieder eiland voldoende tijd om te proeven van de unieke sfeer en te genieten van de prachtige natuur. Tijdens deze 20-daagse reis krijg je een compleet beeld van Hawaii. Je bezoekt Oahu, Maui, The Big Island & Kauai. Het leuke van deze reis is dat je ook een nacht midden in de natuur bij Volcanoes National Park op The Big Island verblijft. Een afwisselend en compleet pakket.

 • New York & Hawaii

  Autorondreis | 19 dagen

  Deze reis naar Hawaii begint met een verrassing, namelijk een tussenstop in de metropool New York. Na dit bezoek vlieg je door naar Honolulu op Oahu. Daarna door naar Maui en je eindigt de reis op Kauai. Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met eigen, karakteristieke natuurprachten.

 • Gouden Staten & Tropisch Hawaii

  Autorondreis | 26 dagen

  Combineer dé bestseller van Jan Doets nu met tropisch genieten op Hawaii. Tijdens deze autorondreis Zuidwest-Amerika beleef je wereldsteden als San Francisco en LA, de machtige natuur van de Grand Canyon, als ook de schitterende Highway 1, de verlatenheid van Death Valley en het ruwe rotsgebergte van Yosemite NP. Als kers op de taart vlieg je door naar Maui. Dit tropische eiland laat je niet alleen relaxen op de prachtige stranden, maar dompelt je ook onder in de natuurpracht van Haleakala National Park. De schitterende Road to Hana is een avontuur op zichzelf. Tijd over? Ga dan lekker surfen op de imposante golven.

 • Droomreis Hawaii

  Autorondreis | 20 dagen

  Droom jij ook van Hawaii? Deze 20-daagse reis is onze favoriet! Je verblijft extra lang op de mooiste eilanden van Hawaii, namelijk Maui, The Big Island & Kauai. Verborgen tropische stranden, indrukwekkende reuzenvarens, overweldigende ruige kuststroken, spectaculaire canyons en tropisch wildleven zoals vogels, schildpadden, dolfijnen en walvissen. Deze reis heeft het allemaal!