4 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Historic Route 66: From Chicago to LA

  Autorondreis | 21 dagen

  Route 66 is legendarisch, een begrip. Deze autorondreis brengt je dwars door Amerika: zo'n vierduizend kilometer langs uitgestorven stadjes, schitterend natuurschoon, indianenreservaten, boeiende steden en nationale parken. Je rijdt van het ene half verlaten dorpje naar het andere, komt onderweg talloze karakteristieke diners en motels tegen en als cheesy je ding is zijn er genoeg fotostops waar je jezelf kunt laten vereeuwigen als cowboy of in een All American Cadillac. Natuurlijk hap je af en toe een sappige hamburger weg in een diner zo kitsch en over the top Amerikaans dat het fantastisch is. Dit alles zorgt spontaan voor het echte Amerika-gevoel!

 • Texas, Pueblos & Canyons

  Autorondreis | 21 dagen

  Deze unieke autorondreis neemt je mee op avontuur naar Texas, New Mexico en Colorado! Je ontdekt sfeervolle plaatsen als Santa Fe en San Antonio. Je overnacht op een authentieke Cowboy ranch in de Texaanse heuvels en bezoekt Big Bend NP, Mesa Verde NP en Black Canyon of the Gunnisson NP. Een reis vol diversiteit!

 • Tex - Mex connection vanuit Houston

  Autorondreis | 23 dagen

  Een verrassende rondreis door Amerika. Beleef een mooie mix van steden als Houston en Dallas en sfeervolle plaatsen met een Spaans-Mexicaans tintje, zoals San Antonio, Taos en Santa Fe. En vergeet de natuur niet: White Sands, Saguaro NP en de Grand Canyon. Incl. verblijf op een cowboy ranch. Krijg het ultieme authentieke USA-gevoel in 23 dagen!

 • Fly & Drive Houston

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint de reis in Houston, Texas. Absoluut niet te missen in deze stad is het Houston Space Center. Het bijzondere Big Bend National Park en Guadalupe Mountains National Park zijn vanuit Houston uitstekend bereikbaar. De stad ligt op de grens tussen zuidwest en zuidoost Amerika, dus de charme van 'The Deep South' is prima te combineren met de spectaculaire natuur van het zuidwesten. Vanuit Houston begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Tijdens een fly & drive heb je de volledige vrijheid om zelf te bepalen waar je heen gaat. Beleef 'The American Dream'!