11 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Fly & Drive Vancouver

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Vancouver. De stad die al meerdere malen is uitgeroepen tot mooiste stad ter wereld dankzij de prachtige ligging en de natuurlijke omgeving. Vancouver is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Canada en het prachtige Vancouver Island. Deze sfeervolle stad is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Vancouver begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten in West-Canada te bepalen.

 • Fly & Drive Toronto

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Toronto, de grootste en meest kosmopolitische stad van Canada! Toronto is een uitstekend beginpunt van een reis door het bijzondere landschap van Oost-Canada en het prachtige binnenland van Ontario. De sfeervolle stad is daarnaast een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale en provinciale parken in dit gebied. Vanuit Toronto begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen! Met deze fly & drive-reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van Oost-Canada te bepalen.

 • Fly & Drive Los Angeles

  Specialtrip | 16 dagen

  Je reis begint in Los Angeles: de wereldstad die beroemd staat om de glitter & glamour van Hollywood, en de prachtige stranden bij Santa Monica en Venice Beach! Los Angeles is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Los Angeles begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive-reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van West-Amerika te bepalen. Dat is 'The American Dream' ten top!

 • Fly & Drive Denver

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Denver, The Mile High City die aan de voet van de machtige Rocky Mountains ligt. Denver is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van de Midwest. Van daaruit kun je diverse bijzondere nationale parken goed bereiken. Met deze fly & drive heb je de vrijheid om zélf je reisroute te bepalen langs talloze hoogtepunten van het land. Live the American dream!

 • Fly & Drive Seattle

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Seattle, de stad waar beroemde merken als Boeing en Starbucks hun thuisbasis hebben. Seattle is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van Noordwest-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Seattle begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van The Pacific Northwest te bepalen.

 • Fly & Drive Atlanta

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Atlanta, de stad die bekend is geworden door onder andere de Olympische Spelen van 1996, maar ook door het wereldberoemde frisdrankmerk Coca-Cola. Vanuit deze wereldstad begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Deze fly & drive-reis geeft je de vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze hoogtepunten van the Deep South te bepalen. Dat is 'The American Dream' ten top!

 • Fly & Drive San Francisco

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in San Francisco, een zeer sfeervolle stad, beroemd om haar Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf en de cable cars die de heuvelachtige binnenstad doorkruisen! San Francisco is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit San Francisco begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive heb je de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van West-Amerika te bepalen.

 • Fly & Drive Orlando

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint de reis in Orlando, 'the Fun Capital of the World'. Je komt ogen en oren tekort in de vele themaparken die deze stad rijk is. Vervolgens reis je per auto door naar de prachtige hoogtepunten van Florida en Zuidoost-Amerika die jij graag nog zou willen zien. Met deze fly & drive-reis heb je de volledige vrijheid om zelf je reisroute te bepalen. Live the 'American Dream'!

 • Fly & Drive Houston

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint de reis in Houston, Texas. Absoluut niet te missen in deze stad is het Houston Space Center. Het bijzondere Big Bend National Park en Guadalupe Mountains National Park zijn vanuit Houston uitstekend bereikbaar. De stad ligt op de grens tussen zuidwest en zuidoost Amerika, dus de charme van 'The Deep South' is prima te combineren met de spectaculaire natuur van het zuidwesten. Vanuit Houston begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Tijdens een fly & drive heb je de volledige vrijheid om zelf te bepalen waar je heen gaat. Beleef 'The American Dream'!

 • Fly & Drive Calgary

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Calgary. Dit is dé cowboystad in de provincie Alberta. Hier vergapen jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers zich aan het rodeospektakel tijdens de beroemde Calgary Stampede. Calgary is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Canada. Deze stad is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooiste en beroemdste nationale parken van West-Canada. De prachtige Icefields Parkway is een van de mooiste 'scenic routes' ter wereld. Vanuit Calgary begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drivereis heb je de volledige vrijheid om zelf je reisroute te bepalen langs de talloze hoogtepunten in West-Canada.

 • Fly & Drive New York City

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in New York City, 'The City That Never Sleeps'. Vergaap je aan alle bezienswaardigheden die deze wereldstad te bieden heeft en begin vervolgens aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive-reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van Oost-Amerika te bepalen. Dat is 'The American Dream' ten top!