17 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Fly & Drive Vancouver

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Vancouver. De stad die al meerdere malen is uitgeroepen tot mooiste stad ter wereld dankzij de prachtige ligging en de natuurlijke omgeving. Vancouver is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Canada en het prachtige Vancouver Island. Deze sfeervolle stad is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Vancouver begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten in West-Canada te bepalen.

 • Fly & Drive Toronto

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Toronto, de grootste en meest kosmopolitische stad van Canada! Toronto is een uitstekend beginpunt van een reis door het bijzondere landschap van Oost-Canada en het prachtige binnenland van Ontario. De sfeervolle stad is daarnaast een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale en provinciale parken in dit gebied. Vanuit Toronto begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen! Met deze fly & drive-reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van Oost-Canada te bepalen.

 • Fly & Drive Los Angeles

  Specialtrip | 16 dagen

  Je reis begint in Los Angeles: de wereldstad die beroemd staat om de glitter & glamour van Hollywood, en de prachtige stranden bij Santa Monica en Venice Beach! Los Angeles is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Los Angeles begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive-reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van West-Amerika te bepalen. Dat is 'The American Dream' ten top!

 • Fly & Drive Phoenix

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Phoenix: de stad van cowboys en cactussen. De stad ligt in de staat Arizona, een van de meest spectaculaire staten van Amerika. Vanuit Phoenix kun je uitstekend door het spectaculaire landschap van West-Amerika reizen. Ook is het een goede uitvalsbasis als je de bijzondere nationale parken wilt bezoeken. Tijdens deze fly & drive-reis heb je de volledige vrijheid om zelf jouw vakantie in te richten. Wij kunnen je natuurlijk wel enkele hoogtepunten van West-Amerika aanraden! Live the American Dream!

 • Fly & Drive Salt Lake City

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint de reis in Salt Lake City, een ideale uitvalsbasis voor trips naar highlights in Utah en Wyoming. Denk aan Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Bryce Canyon National Park en Zion National Park! Enkele bezienswaardigheden in en rond Salt Lake City zelf zijn Temple Square, het Utah State Capitol, het Avenues Historic District, maar ook het nabijgelegen en wereldberoemde meer Great Salt Lake! Vanuit de stad begin je aan een autovakantie die je volledig naar eigen wens kunt invullen. Leef 'The American Dream'!

 • Fly & Drive Chicago

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Chicago, een wereldstad aan het machtige Lake Michigan. Vergaap je aan de indrukwekkende skyline en aan alle andere bezienswaardigheden. Vervolgens zet je per auto je reis voort. Met deze fly & drive heb je de volledige vrijheid zelf je route te bepalen en zo de prachtige hoogtepunten in het hart van Amerika en Lake Michigan te ontdekken. Live the American dream!

 • Fly & Drive Denver

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Denver,The Mile High City die aan de voet van de machtige Rocky Mountains ligt. Denver is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van de Midwest. Van daaruit kun je diverse bijzondere nationale parken goed bereiken. Met deze fly & drive heb je de vrijheid om zélf je reisroute te bepalen langs talloze hoogtepunten van het land. Live the American dream!

 • Fly & Drive Seattle

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Seattle, de stad waar beroemde merken als Boeing en Starbucks hun thuisbasis hebben. Seattle is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van Noordwest-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit Seattle begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive reis heb je dus de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van The Pacific Northwest te bepalen.

 • Fly & Drive Atlanta

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in Atlanta, de stad die bekend is geworden door onder andere de Olympische Spelen van 1996, maar ook door het wereldberoemde frisdrankmerk Coca-Cola. Vanuit deze wereldstad begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Deze fly & drive-reis geeft je de vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze hoogtepunten van the Deep South te bepalen. Dat is 'The American Dream' ten top!

 • Fly & Drive San Francisco

  Specialtrip | 16 dagen

  Je begint je reis in San Francisco, een zeer sfeervolle stad, beroemd om haar Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf en de cable cars die de heuvelachtige binnenstad doorkruisen! San Francisco is een uitstekend beginpunt van een reis door het spectaculaire landschap van West-Amerika en ook een zeer goede uitvalsbasis voor diverse bijzondere nationale parken in dit gebied. Vanuit San Francisco begin je aan een autoreis die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Met deze fly & drive heb je de volledige vrijheid om zelf je reisroute langs de talloze prachtige hoogtepunten van West-Amerika te bepalen.