4 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Familievakantie West USA Mix

  Specialtrip | 23 dagen

  Deze vakantie is ideaal voor gezinnen, want je verblijft tijdens de reis in appartementen waar mogelijk. Ga van het sfeervolle San Francisco naar het spectaculaire Las Vegas en de Grand Canyon en tot slot naar het indrukwekkende Los Angeles. Op een ontspannen wijze ontdek je het populaire westen van de Verenigde Staten.

 • Family Adventures - West Amerika

  Autorondreis | 22 dagen

  Onvergetelijke autorondreis door West Amerika, speciaal samengesteld voor gezinnen. Vijf fantastische excursies alvast inbegrepen! Je bezoekt beroemde nationale parken als Arches NP, Bryce Canyon NP en Yosemite NP. Naast dit natuurschoon geniet je van wereldstad LA. Disneyland, Universal Studio’s, Hollywood en Beverly Hills staan allemaal op het programma. En wat dacht je van San Francisco met de Cable Cars en de Golden Gate Bridge? Deze autorondreis West Amerika is simpelweg 'the best deal'...

 • Los Angeles Villa Fun Trip

  Specialtrip | 16 dagen

  Live the American Dream en ervaar Los Angeles als een local. Vanuit jouw moderne villa in het mondaine Newport Beach waan jij je in het jetset leven van Los Angeles. Flaneer over de prachtige zandstranden, ontdek het nachtleven in het bruisende West Hollywood en ontmoet de hippe ‘Angelino’s in Venice Beach. Gelukkig heb je 16 dagen de tijd om te genieten en op avontuur te gaan, Los Angeles heeft jou zoveel te bieden. Goed om te weten: de villa is geschikt voor grotere groepen (max. 10 personen) waardoor jij met je familie en/of vrienden kunt genieten van een fantastische tijd in Los Angeles.