7 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Reizen

 • Stedentrip East USA Complete

  Stedentrip | 14 dagen

  Alle topsteden aan de Oostkust in één rondreis! Het Europese Boston, het bruisende New York, het opkomende Philadelphia en natuurlijk het politieke zenuwcentrum, Washington DC. De Amtraktrein brengt je van centrum naar centrum. Superrelaxed. Na deze 2-weekse trip heb je Amerika zóveel beter leren kennen. En bewaar je zóveel mooie beelden en herinneringen.

 • StedenTrip IJsland & Oost USA Connection

  Stedentrip | 17 dagen

  Een super complete reis per trein waarbij je naast de unieke steden in Oost Amerika een stopover maakt op IJsland. Je verblijft in Reykjavik en onderneemt vanuit deze geweldige stad de beroemde Golden Circle tour. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om diverse tours te reserveren via Jan Doets. Voordat je doorvliegt naar de VS hebben wij een arrangement in de beroemde Blue Lagoon Spa voor je geboekt. Hierna vlieg je door naar Boston en reis je per Amtraktrein naar New York, Philadelphia en Washington.

 • Luxury & Romantic West-Canada

  Autorondreis | 17 dagen

  Een exclusieve en unieke Canadavakantie voor fijnproevers. Tijdens deze reis verblijf je in de meest bijzondere accommodaties en ontdekt dus op comfortabele wijze de klassieke en onmisbare hoogtepunten van West-Canada. Deze reis is inclusief verblijf in het Clayoquot WIlderness Resort, dat staat voor glamping in de overtreffende trap. Je verblijf is inclusief vele activiteiten en luxe faciliteiten. Per luxe trein (Rocky Mountaineer) reis je dwars door de Canadese natuur richting de Rockies. Per huurauto bezoek je Banff en Jasper National Park.

 • Stedentrip New York & Philadelphia

  Stedentrip | 9 dagen

  De steden langs de oostkust van de Verenigde Staten lenen zich perfect voor een fantastische Stedentrip. En waarom zou je niet meteen twee steden combineren, als je er toch al bent? Laat je verrassen door de intense, verrassende en vooral imposante bezienswaardigheden op het gebied van kunst, musea, architectuur, geschiedenis, restaurants, boetieks, marine en scheepvaart. Philadelphia heeft het allemaal! De combinatie met New York zorgt voor een fantastische twist!

 • StedenTrip Oost USA & Tropical Twist

  Stedentrip | 14 dagen

  Een twee weekse reis langs de steden Washington DC, Philadelphia en New York. Tussen de steden reis je per trein (inclusief) en vliegt na New York door naar Miami in de Sunshine State Florida. Hier geniet je van de bruisende straten en het tropische strand. Een perfecte combinatie van prachtige steden en een relaxte afsluiter. Je hebt geen huurauto of camper meer nodig!

 • StedenTrip Washington DC, New York City & Las Vegas Combi

  Stedentrip | 12 dagen

  In deze voordelige stedentrip bezoek je 3 unieke wereldsteden. Je reis begint in het monumentale Washington DC, waarna je per trein (inclusief) naar New York reist. Hier verblijf je 4 nachten om deze bruisende stad te ontdekken. Na je bezoek aan The Big Apple vlieg je door naar Las Vegas waar je de reis feestelijk afsluit. Drie topsteden, drie unieke ervaringen en alles in één efficiënte StedenTrip!

 • Canadian Luxury Wonders

  Autorondreis | 21 dagen

  Een luxe autovakantie, speciaal voor fijnproevers en liefhebbers van luxe maar sfeervolle accommodaties. Tijdens deze rustige maar complete reis bezoek jij de bekende hoogtepunten aan zoals Banff, Lake Louise, Jasper, Vancouver en Victoria. Maar ook minder bekende juweeltjes zoals het toonaangevende 5-sterren resort Sonora Resort. Alle accommodaties zijn met zorg uitgekozen zodat jij de meest ultieme Canada-beleving zult hebben. De reis heeft een gouden randje door de 2-daagse luxe treinreis van de Rocky Mountaineer waarbij jij als een VIP in de prestigieuze GoldLeaf klasse zit.