175 reizen gevonden

Autorondreizen

 • Gouden Staten vanuit San Francisco - 16 dgn

  Autorondreis, 16 dagen

  Dé bestseller van Jan Doets! Een autorondreis door West-Amerika, die je de belangrijkste hoogtepunten laat zien. De Grand Canyon, San Francisco, Yosemite National Park, Los Angeles en natuurlijk de prachtige Big Sur: ze komen allemaal voorbij. Je verblijft op toplocaties in of nabij de hotspots! Uiteraard is de reis aan te passen aan je persoonlijke wensen.

 • Mrs. Canada Favorites

  Autorondreis, 22 dagen

  Alle favoriete bestemmingen van Mrs. Canada zijn vertegenwoordigd in deze drieweekse complete autovakantie. Een individuele autorondreis, waarin je veel rust en tijd krijgt voor alle hoogtepunten van West-Canada. Extra leuk is het bezoek aan Vancouver Island met als hoogtepunt Pacific Rim National Park. Natuurlijk bezoek je tijdens deze reis ook nationale parken als Yoho, Banff en Jasper. Wanneer vertrek jij?

 • Alaska's Glaciers & Wildlife

  Autorondreis, 10 dagen

  Alaska in een notendop? Dat is wat de Kenai Peninsula te bieden heeft. Dit deel, ten zuiden van Anchorage, beschikt over de mooiste bezienswaardigheden van deze Amerikaanse staat. Denk alleen al aan de gletsjers, zalm, hiking trails, imposante bergen en waanzinnige landschappen en vriendelijke vissersdorpjes. Vergeet de lange reisdagen en geniet optimaal van Alaska!

 • Oostkust Totaal

  Autorondreis, 21 dagen

  Geniet van alle hoogtepunten van de oostkust, tijdens deze 21-daagse reis. Je start in de hoofdstad van Amerika. Vervolgens rijd je naar de immense Niagara Falls. Uiteraard mag een bezoek aan 'The Big Apple' niet ontbreken en hier verblijf je dan ook drie nachten. Na New York City vlieg je door naar Florida, waar je start in Orlando. Bezoek hier de vele fantastische attractie/themaparken. Geniet van de prachtige stranden bij Fort Myers, St. Pete Beach en de Keys. Je vliegt terug vanaf Miami.

 • Cities & Tropical Beaches

  Autorondreis, 19 dagen

  Fan van steden en tropische stranden? Dan is deze reis echt iets voor jou! Je begint deze 19-daagse reis met een bezoek aan de steden in het oosten van Amerika en sluit af aan de prachtige stranden van Florida. New York, Boston, Philadelphia, Washtington DC en Miami, stuk voor stuk steden die je minimaal één keer in je leven bezocht moet hebben!

 • Atlantic Discovery

  Autorondreis, 16 dagen

  Deze individuele autoreis heeft als startpunt Halifax en biedt ongerepte natuur; ruige kliffen en lieflijke baaitjes, maar ook kleurrijke dorpen, seafood, een rijke zang- en pubcultuur en een zeer vriendelijke bevolking. Maar Atlantisch Canada is vooral rust, zelfs in het hoogseizoen! Je reist in een prettig tempo, zodat je je niet hoeft te haasten.

 • Droomreis West-Canada (vanuit Calgary)

  Autorondreis, 19 dagen

  Droom je van een geweldige autovakantie in Canada die in het teken staat van de overweldigende natuurparken, wilde dieren en gezellige steden? Dit is de reis die je altijd al wilde maken! Je reis begint in Calgary en eindigt in Vancouver. Deze heeft de mooiste bezienswaardigheden van het westen in zich, inclusief must-do wildlifesafari's en excursies.

 • Westcoast Palet

  Autorondreis, 17 dagen

  Deze autovakantie laat je alle hoogtepunten van het zuidwesten van Amerika zien. Je ontdekt de glitter & glamour van Los Angeles en Las Vegas en bezoekt wereldberoemde natuurparken als Bryce Canyon en Grand Canyon. Ook minder bekende plekken als het prachtige Capitol Reef in Utah komen aan bod. Een reis vol hoogtepunten en afwisseling tussen steden en natuurparken.