Real Rockies vanuit Denver

Autorondreis, 16 dagen

Tijdens deze reis waan je je in een Amerikaanse westernfilm! In zestien dagen tijd doe je Colorado, Wyoming en Montana aan. In deze staten rijd je door typisch Amerikaans landschap: over rustige highways, dwars door bergen en prairies. Je kunt niet anders dan genieten van de ongerepte natuur.

Je bezoekt Colorado, Wyoming en Montana. Dit zijn authentieke staten met rustige highways en 'state routes' tussen afwisselend bergen en prairies door, zonder reclameborden langs de wegen. De mensen zijn prettig en de plaatsjes ademen western. Je hebt onderweg genoeg tijd om highlights te bezoeken en door de ongerepte natuur te wandelen. Je start deze reis in Denver, je zal hier aan het eind van de middag of begin van de avond aankomen. Deze nacht verblijf je dus nabij de luchthaven van Denver. De volgende dag start je direct met de roadtrip en rijd je richting het gezellige Steamboat Springs. Tip: bezoek hier de Hot Springs die buiten het plaatsje liggen. De volgende stop is Grand Teton NP waarna je vervolgens door rijd naar het wereldberoemde Yellowstone NP. Je verblijft hier 3 nachten zodat je optimaal de tijd hebt om het park te ontdekken. Via de prachtige Beartooth Pass rijd je het park uit richting Bozeman waar je een nachtje verblijft. Het volgende Nationale Park op het programma is Glacier NP. Helblauwe meren en prachtige bergketens vormen het beeld. Via de plaats Great Falls rijd je richting de Ranch at Ucross. Deze bijzondere ranch vind je op de prairies van Wyoming. Je verblijft hier 2 nachten zodat je lekker kan relaxen. Via rodeo plaatsje Cheyenne eindig je de reis in Denver, waar je downtown zult verblijven. Natuurlijk is deze reis geheel op maat aan te passen naar jouw wensen en jouw droomreis. 

Details

Bestemming Rockies & Texas, West Amerika
Reisduur 16 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij
 • Luchthavenbelastingen
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 14 overnachtingen  conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamers met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • 14 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1
  1-4 personen categorie -B- 
  5 personen categorie -R-
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Huurauto: opwaardering naar huursoort 2, 3 of 4 of een andere huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Nationale Parken Pas ca. $US 80. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2,50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken. 

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Beartooth Pass 

De Beartooth Pass is geopend van eind mei t/m medio september

Going to the Sun Road

Going to the Sun Road is geopend van eind mei t/m medio september

Dag tot dag programma

Totale afstand: 3923 km

 • Larimer Square in Denver, Colorado

  Dag 1: Heenreis naar Denver

  Afstand: 40 km

  Vandaag vlieg je naar Denver. Na de douane ga je naar het verhuurstation. Hier haal je de huurauto op die je veertien dagen tot je beschikking hebt. Je overnacht vlakbij de luchthaven van Denver.

 • Park in Denver, Colorado

  Dag 2: Denver - Steamboat Springs

  Afstand: 254 km

  Het avontuur gaat vandaag écht beginnen. Je gaat op weg naar Steamboat Springs. De route die je volgt is indrukwekkend en loopt langs diverse bergpassen. De bergpieken liggen op wel 3.050 tot 3.650 meter hoogte. Je passeert hooggelegen weiden met prachtige bloemen. Als je geluk hebt zie je onderweg wat wildlife. Aan het einde van de dag arriveer je in Steamboat Springs: een typisch westernstadje met een cowboysfeer. Je verblijft hier een nacht.

 • Grand Teton NP in Wyoming

  Dag 3: Steamboat Springs - Grand Teton NP

  Afstand: 656 km

  Je kunt vandaag maar beter vroeg uit de veren, het wordt namelijk een lange rit. Je gaat naar Grand Teton National Park in Wyoming. Het voordeel van rijden in Wyoming is dat je op de rustige highways flink kunt doorrijden, dus grote afstanden overbrug je snel. Na het plaatsje Pinedale wordt de route echt bezienswaardig. Je rijdt nu door het jonge gebergte dat Grand Teton heet. Daar verblijf je een nacht.

 • Yellowstone NP in Wyoming

  Dag 4: Grand Teton NP - Yellowstone NP

  Afstand: 226 km

  Bij helder weer staan de scherpe bergpieken in het natuurgebied prachtig tegen de hemel afgetekend. In het park kun je diverse wandelingen maken. Alleen al het gebied tussen Leigh en Jenny Lake is erg mooi. In de loop van de dag rijd je naar Yellowstone NP, via de zuidelijke ingang kom je binnen. Je kunt ervoor kiezen allereerst naar de Old Faithful Geyser te rijden, in het zuidwesten van het park. Deze geiser is ieder uur actief. Vanaf dit punt is het nog ruim een uur rijden naar Canyon Village, waar je drie nachten doorbrengt.

 • Yellowstone NP in Wyoming

  Dag 5: Yellowstone NP

  Afstand: 100 km

  Yellowstone National Park, het eerste nationale park van de VS, is groot en indrukwekkend. Wij raden je aan om het Norris Geyser Basin als eerste te bezoeken. Dat is een indrukwekkend basin met veel geiseractiviteit: borrelend water, modderbronnetjes, stoom, lichtblauw gekleurde bronnen en spuitende geisers. Het is een unieke plek. De Echinus-geiser kun je van heel dichtbij bekijken. Ook alle andere geisers in dit gebied zijn de moeite waard, maar vergeet vooral de schitterende lichtblauwe Beauty Pool en de Fountain Paint Pot niet!

 • Yellowstone NP in Wyoming

  Dag 6: Yellowstone NP

  Afstand: 100 km

  Wij raden je aan om vandaag de Grand Canyon van Yellowstone te bezoeken, de plek waar Yellowstone zijn naam aan ontleent. De geelkleurige canyon heeft twee prachtige watervallen. Als je goed kijkt, zie je aan de wanden van de canyon de stoom van kleine geisers. Later rijd je door naar de witte kalkterrassen van Mammoth County. Dit is een minder toeristisch deel van Yellowstone, waar je heerlijk kunt wandelen.

 • Via de Beartooth Pass rijd je Yellowstone NP via de noordoostelijke richting in/uit

  Dag 7: Yellowstone NP - Bozeman

  Afstand: 138 km

  Je verlaat Yellowstone via Larimer Valley in noordoostelijke richting bij Roosevelt, en gaat op weg naar de Beartooth Pass. Cooke City is een leuk plaatsje om even te stoppen. Daarna rijd je over een van de hoogste bergpassen van Noord-Amerika, op 3.600 meter hoogte. Windy Mountain is een zeer scherpe piek die je niet kunt missen. De route is rustig, neem vooral de tijd om te genieten van de ongereptheid van de natuur. Aan het einde van de pas ligt het plaatsje Red Lodge, een leuk westernstadje. Welcome to Montana! Je rijdt door de 'foothills' van de Rockies en aan het einde van de dag kom je aan in Bozeman, waar je een nacht verblijft.

 • Glacier NP in Montana

  Dag 8: Bozeman - Glacier NP (Whitefish)

  Afstand: 540 km

  Sta vandaag weer vroeg op om tijdig op je volgende bestemming aan te komen. Je rijdt via Helena, de hoofdstad van Montana, richting het Glacier National Park. Mr. America #1 adviseert je niet de Interstate te kiezen, maar de highways en state routes; die routes zijn zeer bezienswaardig. Naarmate je noordelijker komt zie je de bergen opdoemen. Tegen het einde van de dag arriveer je in Whitefish, waar je twee nachten zult verblijven. Whitefish ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de ingang van het park.

 • Glacier NP in Montana

  Dag 9: Glacier NP (Whitefish)

  Afstand: 122 km

  Je hebt de hele dag om in Glacier National Park door te brengen. Als de tijd het toeliet zou je jezelf hier gemakkelijk een week kunnen vermaken, vooral als je van wandelen houdt. Je rijdt eerst langs Lake McDonald, waar je even kunt stoppen bij de historische Lake McDonald Lodge. Hier zie je de rode toerbussen staan waarmee veel Amerikanen excursies maken door het park. Je rijdt verder over de Going to the Sun Road, op een hoogte van 2.200 meter. Deze weg heeft beperkte openingstijden door de pakken sneeuw en ijs; zelfs in juli ligt de sneeuw metershoog langs de weg. Als het gesloten is, is Maria's Pass een goed alternatief. Het water van watervallen stroomt zo de weg op en de uitzichten zijn prachtig. Een wandeling die je beslist moet maken is de Hidden Lake Trail, daar doe je ongeveer drie uur over.

 • Glacier NP in Montana

  Dag 10: Glacier NP (Whitefish) - Great Falls

  Afstand: 355 km

  Aan het eind van de ochtend verlaat je het gebied van Glacier National Park. Aanrader: rijd via de Maria's Pass ten zuiden van het park. Dat is een bezienswaardige route met uitzicht op de bergen van Glacier National Park. Eenmaal in Blackfeet kom je terecht in een indianenreservaat. Het landschap tot Great Falls is een uitgestrekte prairie, zodat je je in de film 'Dances with Wolves' waant. Je verblijft een nacht in Great Falls.

 • Ranch at Ucross in Wyoming

  Dag 11: Great Falls - Ucross

  Afstand: 664 km

  Vroeg je bed uit vandaag, je gaat op weg naar Ucross. Je moet een aardige afstand afleggen, grotendeels door Montana, richting Billings. Ten zuiden van Billings rijd je Wyoming in. Je zult in de loop van de middag arriveren op de Ranch at Ucross, eigendom van de familie Blair. Je zult hier twee nachten blijven. Deze ranch ligt prachtig in de foothills van de Rockies en biedt rust en ontspanning, wat je wel kunt gebruiken na de vele indrukken van de afgelopen dagen! In het historische gebouw eet je 's ochtends en 's avonds met andere gasten aan tafels in een gezamenlijke ruimte. Zonder meer een unieke ervaring.

 • De USA Rockies, het authentieke Wilde Westen

  Dag 12: Ucross

  Afstand: 50 km

  Vandaag kun je aan het zwembad liggen, paardrijden onder begeleiding van een ranger, of een dagtocht maken naar de stad Cody, waar je het Buffalo Bill Museum en wellicht een rodeo kunt bezoeken. Ook kun je kiezen voor een dagtocht naar Devils Tower National Monument, waar een imposante grijze monoliet uit het landschap oprijst. Heel bijzonder!

 • De USA Rockies, het authentieke Wilde Westen

  Dag 13: Ucross - Cheyenne

  Afstand: 486 km

  's Ochtend kan je nog even genieten van de ranch. Later op de ochtend verlaat je Ucross en rijd je naar Cheyenne. Dat is de hoofdstad van Wyoming, bekend om de grote jaarlijkse rodeo. Je verblijft hier een nacht.

 • Denver, Colorado

  Dag 14: Cheyenne - Denver

  Afstand: 162 km

  Op naar Denver! Zorg dat je op tijd vertrekt, zodat je 's middags de gelegenheid hebt om de stad te bekijken. US Mint en Larimer Square zijn gezellige kleine straten met veel restaurants, maar ook 16th Street Mall met de vele winkels en de State Capitol is de moeite waard. Je verblijft een nacht in Denver.

 • Park in Denver, Colorado

  Dag 15: Terugreis vanuit Denver

  Afstand: 30 km

  Je rijdt naar de luchthaven van Denver, brengt de huurauto terug en checkt in voor je terugvlucht.

 • Dag 16: Thuiskomst

  Het zit erop, wat was het een mooie vakantie!

De foto's van kamerinterieur en -faciliteiten zijn bedoeld om je een indruk te geven. In sommige accommodaties hebben de kamers afwijkende bedindelingen, faciliteiten, kleurstellingen of inrichtingen.


 • Fairfield Inn Denver - exterior
  Hotel
  klasse
  1

  Fairfield Inn Denver Airport

  Een kleinschalig en mooi hotel vlakbij de luchthaven van Denver. Dit hotel heeft een zwembad, business center en een fitnesscentrum. Vanaf hier vertrekken shuttlebusjes naar de luchthaven. Gratis parkeren en gratis ontbijt! De kamers zijn standaard voorzien van airco, alarmklok, koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Nabij het hotel tref je het Children's Museum, het Denver Art Museum en Denver Zoo. De kamers zijn voorzien van alle standaard faciliteiten.

  Meer informatie
 • The Steamboat Grand2
  Hotel
  klasse
  2

  The Steamboat Grand Hotel

  Deze gezellige en sfeervolle accommodatie ligt net buiten het centrum van Steamboat Springs vlakbij het ski gebied. In de zomermaanden kan je hier heerlijke wandelingen maken. De ruime accommodaties van The Steamboat grand hebben een flatscreen-tv en dvd-speler en gratis wifi.  Alle accommodaties zijn voorzien van strijkfaciliteiten en een koffiezetapparaat. Sommige accommodaties hebben een volledig ingerichte moderne keuken, een eethoek, slaapbank en balkon.The Cabin is een restaurant met bar van The Steamboat Grand dat ontbijt, lunch en diner serveert. Het restaurant biedt authentieke producten, vlees en wild uit Colorado en biedt een kinderontbijt- en dinermenu, samen met vegetarische opties. De bar biedt van vrijdag tot en met zondag Happy Hour.Je kunt gebruik maken van een full-service spa bij The Steamboat Grand. De spa biedt een aantal verschillende massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Je kunt tevens gebruikmaken van een wasserette. Er is een gratis pendeldienst naar het centrum van Steamboat, op slechts 3,2 km afstand van dit hotel. De hete bronnen van Strawberry Hot Springs liggen op 16 km afstand. Je vindt vele mountainbike- en wandelpaden in het gebied rond het hotel.

  Meer informatie
 • Togwotee Mountain Lodge - slaapkamer
  Hotel
  klasse
  1

  Togwotee Mountain Lodge

  Deze lodge ligt aan de voet van Togwotee Mountain. Een betere uitvals basis voor Grand Teton NP is er bijna niet.  Bij de Grizzly Grill of de Red Fox Saloon gelegen bij de lodge kan je een lekker hapje eten. De kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet, koffie/thee apparaat, haardroger en satelliet tv. Bezienswaardigheden rondom de lodge zijn Wind River Lake, Brooks Lake en Signal Mountain.

  Meer informatie
 • Canyon Lodge Yellowstone - restaurant
  Hotel
  klasse
  1

  Canyon Lodge

  Deze Lodge ligt middenin Yellowstone National Park en vanuit hier zal je dit prachtige park dus het beste ervaren. Omdat de wegen in Yellowstone National Park het cijfer 8 vormen, kan je vanuit de lodge diverse loops rijden. Een bezoek aan de Old Faithfull, in Geyser Country, mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de 'countries' Roosevelt, Mammoth Hot Springs, Lake Yellowstone mogen ook niet ontbreken. De stijl van de accommodatie is ook van 'verblijven in de natuur', met veel hout accenten. De kamers zijn basic ingericht met fohn, koffie-theezetapparaat, airco, en zijn NIET voorzien van televisie en radio hier afwezig. Wifi is aanwezig echter dien je hier voor te betalen. Verder beschikt de lodge over een restaurant (reserveren noodzakelijk), cafetaria met buffet geopende tot 21 uur (reserveren niet nodig) en is er een giftshop en general store aanwezig.

  Meer informatie
 • Holiday Inn Bozeman - Lobby
  Hotel
  klasse
  1

  Holiday Inn Bozeman

  Dit hotel ligt vlakbij de Rocky Mountains in Gallatin Valley. Het hotel is voorzien van een fitnesscentrum een binnenzembad en jacuzzi. De kamers beschikken allen over 1 of 2 tweepersoonsbedden, een televisie, een comfortabele badkamer met bad en/of douche en er is tevens gratis internet op de kamers.

  Meer informatie
 • Grouse Mountain Lodge - buitenkant
  Hotel
  klasse
  1

  Grouse Mountain Lodge

  Deze schitterende lodge is zeer sfeervol en authentiek gemaakt. Het ligt vlakbij Glacier National Park. De uitstraling van het gebouw en de prachtige tuin met terras zullen u het gevoel geven thuis te zijn gekomen. De kamers zijn ruim en zeer netjes. Er is een binnenzwembad en buiten is een hottub. Uiteraard zijn er ook de standaardvoorzieningen zoals het fitnescentrum.

  Meer informatie
 • Holiday Inn Great Falls - aanzicht
  Hotel
  klasse
  1

  Holiday Inn Great Falls

  In het hart van Great Falls gelegen. Het hotel beschikt over 168 kamers en heeft het thema Lewis en Clark. De bezienswaardigheden van Great Falls vindt u op loopafstand van het hotel. Een voorbeeld hiervan is het Charles M. Russell Museum. Great Falls is natuurlijk de uitvalsbasis voor een bezoek aan Yellowstone NP en Glacier NP. Het hotel beschikt over een binnenzwembad met glijbaan, jacuzzi, fitnessruimte, restaurant, lounge en casino.

  Meer informatie
 • Ranch at Ucross - exterior
  Hotel
  klasse
  1

  Ranch at Ucross

  Deze historische Bed & Breakfast Ranch ligt op ongeveer 16 mijl van Sheridan, op het 'platte land' van Wyoming. U waant zich echt in de "middle of nowhere'! Een echt rustpunt. De kamers zijn in diverse stijl ingericht. Het ontbijten en avondeten doet u in het restaurant: waarbij u de tafel deelt met andere gasten. De maaltijden (ontbijt en diner) zijn inbegrepen. De drankjes dient u ter plaatse zelf te betalen. Houdt u er rekening mee dat u voor 18.00 uur arriveert bij de ranch ivm het diner. Verder is de ranch voorzien van tennisbanen, buitenzwembad en giftshop. Verder kunt u hier (tegen betaling) een paardrijtocht maken.De Ranch at Ucross ligt in het plaatsje Ucross. Wanneer u Ucross in toetst in de navigatie zal deze niks vinden. Typ daarom als plaatsnaam Clearmont in samen met het adres. Op deze manier zult u op de juiste manier genavigeert worden.

  Meer informatie
 • Radisson Cheyenne ext
  Hotel
  klasse
  1

  Radisson Cheyenne

  Op ongeveer 2 mijl afstand van het centrum van Cheyenne gelegen. Als winkelen en geschiedenis voor u niet genoeg is kunt u de rodeo bezoeken, Cheyenne heeft namelijk de grootste outdoor Rodeo genaamd; Cheyenne Frontier Days. In Cheyenne vindt u diverse musea. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, binnenzwembad, lounge en een restaurant genaand Sandlewoods.

  Meer informatie
 • Magnolia Hotel Denver - Harry's Bar & Grill
  Hotel
  klasse
  2

  Magnolia Hotel Denver

  Dit charmante boetiek hotel ligt in downtown Denver op een perfecte locatie om de stad te ontdekken. Om de hoek vind je namelijk 16th Street Mall met vele winkels, terrasjes en restaurants. Het hotel ademt sfeer en vermengt de charme van vroeger met het moderne van tegenwoordig. In Harry's Bar & Grill kan je lekker relaxen en genieten van een hapje of een drankje. In the Lounge kan je genieten van een heerlijk a la carte ontbijt, lunch of diner. Bij het hotel kan je de auto parkeren. Kosten hiervoor bedragen circa $26,- per dag + tax. Indien u tussentijds per auto de parkeergarage verlaat en later op de dag terugkeert dient u opnieuw het dagtarief voor parkeerkosten te voldoen ter plaatse.De kamers zijn voorzien van 1 kingsize bed of 2 queensize bedden en alle standaard voorzieningen.

  Meer informatie

Er zijn geen excursies inbegrepen. Kijk bij optionele excursies welke mogelijkheden er zijn en boek direct vooraf via Jan Doets.

Maak je reis nog completer en boek vooraf via Jan Doets America Tours unieke, leuke, spannende en onmisbare excursies. Je bent er dan van verzekerd dat de excursie niet is volgeboekt en bespaart kostbare tijd tijdens de reis. Uiteraard kan je bij een online offerte/boeking direct enkele excursies of entreebewijzen selecteren. (Eventuele kinderkortingen worden bij boeking verrekend)


 • Raften op de Snake River bij Grand Teton NP
  Vanaf € 69,- p.p.

  White Water Raften - Snake River

  Grand Teton National Park - Wyoming

  Tijdens deze fantastische raft trip heb je de tijd van je leven! De omgeving van de Snake River is werkelijk prachtig. De kans dat je onderweg nog wat wild life spot is zeer groot. Een beer, een berg geit, river otters, alles is mogelijk! De afstand die je aflegt tijdens deze raft is 8 mile verschillend in niveau 2 en 3. Tijdens de raft vertelt de gids ook veel over de natuur en de historie.
  Vertrektijden: dagelijks om 10.00, 12.00 of 14.15 uur.
  Duur: circa 3 – 3,5 uur (in totaal ben je circa 1,5 – 2 uur aan het raften)
  Bijzonderheden: Minimumleeftijd is 6 jaar

  Meer informatie
 • Een prachtige rondreis

  Amerika West is een prachtige rondreis met een ontzettend grote diversiteit aan natuurbeleving. De accomodaties waren uitstekend. Met name de cabins zijn gezellig. En als hoogte punt het verblijf in The Range bij Ucross inclusief paardrijden en buiten zwembad.

  Egmond, P. van
 • We hebben het als zeer prettig ervaren en alles was prima geregeld.

  Complimenten aan jullie team. We hebben het als zeer prettig ervaren en alles was prima geregeld. Dank voor de goede service.

  HOOIJBERG, H.
 • Prachtige natuurparken met ieder hun eigen karakter en kenmerkende dieren

  Op deze reis hebben we onder andere Grand Teton NP, Yellowstone NP en Glacier NP aangedaan: prachtige natuurparken met ieder hun eigen karakter en kenmerkende dieren. We hebben heel wat kilometers afgelegd, maar in onze Jeep Grand Cherokee was dat geen straf. De wegen in Amerika zijn prima, de natuur wonderschoon en de bevolking (en ook het verkeer) zijn erg aardig, behulpzaam en correct.

  van den Dries

Jan Doets suggesties