31 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar San Francisco

  Camperreis | 18 dagen

  Haal in maart 2020 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Chicago en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar San Francisco! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Los Angeles

  Camperreis | 18 dagen

  Haal in maart 2020 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Chicago en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar Los Angeles! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • West-Canada inclusief de Spirit Bear Lodge

  Camperreis | 23 dagen

  Beleef een zeer bijzonder Canada! Deze camperreis door West Canada wordt gecombineerd met 3 overnachtingen in de unieke Spirit Bear Lodge. Vanuit Vancouver reis je langs de highlights van West Canada, waarbij je verblijft op prachtige campings. Na afloop van je camperreis wacht je een onvergetelijk avontuur in de unieke Spirit Bear Lodge, gelegen in het ongerepte Great Bear Rainforest. Ontdek de prachtige natuur van Canada!

 • Las Vegas Nature Loop

  Camperreis | 17 dagen

  Ga op avontuur en ontdek op een rustig reistempo in een korte periode de schitterende, diverse natuur in Arizona, Utah en Nevada. De Grand Canyon, Bryce Canyon en het iconische Monument Valley staan onder andere op het programma. Je begint én eindigt de reis in het bruisende Las Vegas. Uiteraard hebben wij alle campingovernachtingen alvast voor je gereserveerd alsook vier must-do excursies!

 • West USA Family Fun

  Camperreis | 19 dagen

  Ga mee op reis en ontdek alle hoogtepunten in Zuidwest Amerika! Het bruisende Los Angeles, de imposante Grand Canyon, het prachtige Bryce Canyon en het levendige Las Vegas ontdek je onder andere tijdens familie droomreis. Uiteraard verblijf je op prachtige campings op top locaties. Deze familie vakantie is perfect uitgebalanceerd, inclusief maar liefst 4 excursies, én verblijf op een western ranch! Je sluit de reis af op een luxe resort in Los Angeles.

 • Camper en Cruise Combi West Canada & Alaska

  Camperreis | 23 dagen

  Geniet van een onvergetelijke camper vakantie gevolgd met een schitterende cruise naar Alaska. Deze combinatiereis laat je van alle natuurrijkdom in West Canada en Alaska genieten. Je campervakantie begint in Calgary en eindigt via de Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park in Vancouver. In Vancouver ga je aan boord van het luxe cruiseschip de ms Nieuw Amsterdam, er volgt een spectaculaire cruise van acht dagen naar Alaska! Naast deze cruise zijn ook alle campings en maar liefst drie excursies inbegrepen bij deze reis.