33 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • West-Canada Classic Explorer

  Camperreis | 26 dagen

  Gletsjers, besneeuwde bergpieken, oeroude bossen, kristalblauwe meren en een ongekend scala aan wilde dieren... Canada heeft het allemaal! En mooier (en meer) dan andere landen. Op campervakantie in de wilde natuur van West Canada word je, op een positieve manier, 'een ander mens'. Vanuit het sfeervolle Vancouver reis je per camper van de oeroude regenwouden van Vancouver Island tot de gezellige avonturiersplaats Whistler. En van de machtige bergpieken en meren langs de Icefields Parkway tot de glooiende en groene Okanagan Valley! Onvergetelijke camperreis West Canada, die je beeld van de aarde zal testen en, wie weet, veranderen.

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Los Angeles

  Camperreis | 18 dagen

  Haal in april 2019 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Glen Ellyn, Chicago en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar Los Angeles! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • West-Canada inclusief de Knight Inlet Lodge

  Camperreis | 23 dagen

  Er zijn weinig plekken op de wereld die zich qua natuurbeleving kunnen meten met West Canada. Tijdens deze afwisselende vakantie reis je per camper naar diverse adembenemend mooie hoogtepunten van West Canada, waaronder de Icefields Parkway en Jasper National Park, maar verblijf je ook op prachtige campings en in de bijzondere Knight Inlet Lodge. Vanuit deze unieke lodge ga je op zoek naar grizzlyberen, walvissen en vogels, waarbij je oog in oog komt te staan met de dieren in hun natuurlijke habitat. Alles is geregeld, dus jij kunt volop genieten van de reis!

 • West-Canada inclusief de Spirit Bear Lodge

  Camperreis | 23 dagen

  Onderga de meest ultieme natuurbeleving! Met deze camperreis West Canada ga je de meest fantastische natuur ontdekken. Vanuit Vancouver reis je per camper langs diverse highlights van West Canada, waarbij je verblijft op prachtig gelegen campings. Na afloop van je camperreis wacht je een onvergetelijk avontuur in de unieke Spirit Bear Lodge, gelegen in het ongerepte Great Bear Rainforest. Hier kom je bijna zeker, net als Elske Doets, oog in oog te staan met de mystieke 'spirit bears'. De spectaculaire dagexcursies die bij je verblijf in de Spirit Bear Lodge zijn inbegrepen, maken deze rondreis West Canada tot een absolute topper.

 • Las Vegas Nature Loop

  Camperreis | 17 dagen

  Ga op avontuur en ontdek op een rustig reistempo in een korte periode de schitterende, diverse natuur in Arizona, Utah en Nevada. De Grand Canyon, Bryce Canyon en het iconische Monument Valley staan onder andere op het programma. Je begint én eindigt de reis in het bruisende Las Vegas. Uiteraard hebben wij alle campingovernachtingen alvast voor je gereserveerd alsook vier must-do excursies!

 • West USA Family Fun

  Camperreis | 19 dagen

  Ga mee op reis en ontdek alle hoogtepunten in Zuidwest Amerika! Het bruisende Los Angeles, de imposante Grand Canyon, het prachtige Bryce Canyon en het levendige Las Vegas ontdek je onder andere tijdens familie droomreis. Uiteraard verblijf je op prachtige campings op top locaties. Deze familie vakantie is perfect uitgebalanceerd, inclusief maar liefst 4 excursies, én verblijf op een western ranch! Je sluit de reis af op een luxe resort in Los Angeles.

 • Vancouver Island Adventure

  Camperreis | 15 dagen

  Ga mee op avontuur en ontdek Vancouver Island! Van de idyllische stad Victoria met voor de kust zijn prachtige orka's, tot aan de grizzly beren bij de Knight Inlet en van surfen bij Pacific Rim National Park tot vissen bij Campbell River. Om optimaal van dit prachtige eiland te kunnen genieten én het wildlife te kunnen spotten, hebben we alle must-do excursies al voor je opgenomen in deze droomreis.

 • Canadian Nature & Wildlife Wonders

  Camperreis | 19 dagen

  Ervaar het échte Canada tijdens deze zeer gevarieerde camping rondreis. In British Columbia en Alberta verblijf je op prachtige campings midden in de natuur. Ook hebben wij een verblijf op een authentieke ranch en in een Canadese lodge aan Emerald Lake voor je gereserveerd. Tel daarbij unieke natuur en wildlife excursies bij op en je hebt een droomreis! Deze reis is perfect voor iedereen die de natuur en het wildlife van West Canada wilt ontdekken op een rustig reistempo.

 • Camper en Cruise Combi West Canada & Alaska

  Camperreis | 23 dagen

  Geniet van een onvergetelijke camper vakantie gevolgd met een schitterende cruise naar Alaska. Deze combinatiereis laat je van alle natuurrijkdom in West Canada en Alaska genieten. Je campervakantie begint in Calgary en eindigt via de Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park in Vancouver. In Vancouver ga je aan boord van het luxe cruiseschip de ms Nieuw Amsterdam, er volgt een spectaculaire cruise van acht dagen naar Alaska! Naast deze cruise zijn ook alle campings en maar liefst drie excursies inbegrepen bij deze reis.