31 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • Las Vegas Nature Loop

  Camperreis | 17 dagen

  Ga op avontuur en ontdek op een rustig reistempo in een korte periode de schitterende, diverse natuur in Arizona, Utah en Nevada. De Grand Canyon, Bryce Canyon en het iconische Monument Valley staan onder andere op het programma. Je begint én eindigt de reis in het bruisende Las Vegas. Uiteraard hebben wij alle campingovernachtingen alvast voor je gereserveerd alsook vier must-do excursies!

 • West USA Family Fun

  Camperreis | 19 dagen

  Ga mee op reis en ontdek alle hoogtepunten in Zuidwest Amerika! Het bruisende Los Angeles, de imposante Grand Canyon, het prachtige Bryce Canyon en het levendige Las Vegas ontdek je onder andere tijdens familie droomreis. Uiteraard verblijf je op prachtige campings op top locaties. Deze familie vakantie is perfect uitgebalanceerd, inclusief maar liefst 4 excursies, én verblijf op een western ranch! Je sluit de reis af op een luxe resort in Los Angeles.

 • Vancouver Island Adventure

  Camperreis | 15 dagen

  Ga mee op avontuur en ontdek Vancouver Island! Van de idyllische stad Victoria met voor de kust zijn prachtige orka's, tot aan de grizzly beren bij de Knight Inlet en van surfen bij Pacific Rim National Park tot vissen bij Campbell River. Om optimaal van dit prachtige eiland te kunnen genieten én het wildlife te kunnen spotten, hebben we alle must-do excursies al voor je opgenomen in deze droomreis.

 • Canadian Nature & Wildlife Wonders

  Camperreis | 19 dagen

  Ervaar het échte Canada tijdens deze zeer gevarieerde camping rondreis. In British Columbia en Alberta verblijf je op prachtige campings midden in de natuur. Ook hebben wij een verblijf op een authentieke ranch en in een Canadese lodge aan Emerald Lake voor je gereserveerd. Tel daarbij unieke natuur en wildlife excursies bij op en je hebt een droomreis! Deze reis is perfect voor iedereen die de natuur en het wildlife van West Canada wilt ontdekken op een rustig reistempo.

 • Camper en Cruise Combi West Canada & Alaska

  Camperreis | 23 dagen

  Geniet van een onvergetelijke camper vakantie gevolgd met een schitterende cruise naar Alaska. Deze combinatiereis laat je van alle natuurrijkdom in West Canada en Alaska genieten. Je campervakantie begint in Calgary en eindigt via de Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park in Vancouver. In Vancouver ga je aan boord van het luxe cruiseschip de ms Nieuw Amsterdam, er volgt een spectaculaire cruise van acht dagen naar Alaska! Naast deze cruise zijn ook alle campings en maar liefst drie excursies inbegrepen bij deze reis.

 • Canadream Wegbrengspecial: van Calgary naar Vancouver

  Camperreis | 19 dagen

  We hebben er weer één! Een fantastische en super voordelige camper aanbieding waarbij de korting oploopt tot 40% + vele extra's t.v.w. circa €1.220,-! Je haalt de Canadream camper op in Calgary en levert deze 2 weken later in bij het verhuurstation in Vancouver. Tijdens de reis geniet je van het spectaculaire natuur en reis je geheel in vrijheid van hotspot naar hotspot. Inclusief retourvlucht, camper, 3 hotelovernachtingen en een campingovernachting.

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Denver

  Camperreis | 22 dagen

  Vertrek op 2 juli 2019 en haal de volgende dag een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar Denver! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar San Francisco

  Camperreis | 22 dagen

  Vertrek op 2 juli 2019 en haal de volgende dag een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar San Francisco! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Las Vegas

  Camperreis | 22 dagen

  Vertrek op 2 juli 2019 en haal de volgende dag een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar Las Vegas! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!