36 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • Vancouver Island Adventure

  Camperreis | 15 dagen

  Ga mee op avontuur en ontdek Vancouver Island! Van de idyllische stad Victoria met voor de kust zijn prachtige orka's, tot aan de grizzly beren bij de Knight Inlet en van surfen bij Pacific Rim National Park tot vissen bij Campbell River. Om optimaal van dit prachtige eiland te kunnen genieten én het wildlife te kunnen spotten, hebben we alle must-do excursies al voor je opgenomen in deze droomreis.

 • Canadian Nature & Wildlife Wonders

  Camperreis | 19 dagen

  Ervaar het échte Canada tijdens deze zeer gevarieerde camping rondreis. In British Columbia en Alberta verblijf je op prachtige campings midden in de natuur. Ook hebben wij een verblijf op een authentieke ranch en in een Canadese lodge aan Emerald Lake voor je gereserveerd. Tel daarbij unieke natuur en wildlife excursies bij op en je hebt een droomreis! Deze reis is perfect voor iedereen die de natuur en het wildlife van West Canada wilt ontdekken op een rustig reistempo.

 • Camper en Cruise Combi West Canada & Alaska

  Camperreis | 23 dagen

  Geniet van een onvergetelijke camper vakantie gevolgd met een schitterende cruise naar Alaska. Deze combinatiereis laat je van alle natuurrijkdom in West Canada en Alaska genieten. Je campervakantie begint in Calgary en eindigt via de Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park in Vancouver. In Vancouver ga je aan boord van het luxe cruiseschip de ms Nieuw Amsterdam, er volgt een spectaculaire cruise van acht dagen naar Alaska! Naast deze cruise zijn ook alle campings en maar liefst drie excursies inbegrepen bij deze reis.

 • Camper Super Deal van San Francisco naar Seattle

  Camperreis | 20 dagen

  Per 5 sterren camper van Road Bear op RoadTrip van San Francisco naar Seattle! Je ontvangt vele extra's en krijgt de preparation fee, convenience kits en one-way fee gratis. Je reist in het goede seizoen voor optimale beleving. Dus hoe je de route wilt invullen is aan jou, het fantastisch zijn! Inbegrepen zijn twee hotelovernachtingen, een camping en de retourvlucht. Zeer compleet, zeer voordelig. Twijfel niet en boek deze reis voor het einde van de Super Deals op 28 februari 2019! OP=OP

 • Camper Super Deal van Los Angeles naar San Francisco

  Camperreis | 20 dagen

  Per 5 sterren camper van Road Bear op RoadTrip van Los Angeles naar San Francisco! Je ontvangt vele extra's en krijgt de one-way fee gratis. Je reist in het goede seizoen voor optimale beleving. Stel je eigen route samen en bezoek prachtige natuurparken en bruisende steden. Inbegrepen zijn drie hotelovernachtingen, een camping en de retourvlucht. Zeer compleet en zeer voordelig. Twijfel niet en boek deze reis uiterlijk 28 februari 2019! OP=OP

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Denver

  Camperreis | 22 dagen

  Haal in mei of juni 2019 een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar Denver! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar San Francisco

  Camperreis | 22 dagen

  Haal in mei of juni 2019 een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar San Francisco! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • Apollo RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Las Vegas

  Camperreis | 22 dagen

  Haal in mei of juni 2019 een gloednieuwe Apollo RV camper op in Elkhart, Indiana (ten oosten van Chicago) en maak een fantastische roadtrip naar Las Vegas! De comfortabele camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!