Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar New York City

Camperreis | 17 dagen

Road Bear RV heeft nieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar New York City brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- huur je bij de fabriek een compleet uitgeruste camper en vanaf hier bepaal je zelf de route. Een bezoek aan de Niagara Falls en Finger Lakes, de sfeervolle dorpen en kust van New England, of een reis door de glooiende Appalachen; je ontdekt een vrijwel onbeschreven stuk van Amerika!

In het kader van de NEW VEHICLE SPECIAL bieden wij in samenwerking met Road Bear RV deze campervakantie aan, waarbij je alle vrijheid hebt om op eigen tempo te reizen. Hiermee beschik je over de zeer voordelige vliegtickets, de eerste hotelovernachting en een gloednieuwe en compleet uitgeruste camper die zo van de band uit de camperfabriek komt rollen! Kruip achter het stuur en geniet van een heerlijke en onbezorgde campervakantie die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Je kunt nog overwegen om na afloop van je camperreis nog een aantal nachten in New York City te verblijven, waarbij je nog de mogelijkheid hebt om deze wereldstad met eigen ogen te gaan ontdekken en beleven! Wat je ook van plan bent om te gaan doen, het Amerikaanse continent ligt tijdens deze reis aan je voeten!

Let op: Het aantal campers dat verhuurd kan worden voor deze reis is beperkt, dus wil je deze reis maken? Wacht dan niet te lang met boeken!

Goed om te weten: De periode van de camperhuur in deze reis is in te korten of uit te breiden. Neem contact op via 072-575-3333 voor alle mogelijkheden.

Details

Bestemming Noordoost Amerika
Reisduur 17 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij.
 • Luchthavenbelasting.
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’.
 • 1 Hotelovernachting in het Edward Hotel Chicago bij aankomst in Chicago. 
 • 14 huurdagen camper van Road Bear RV volgens het "run of fleet" principe; ontvang ter plaatse een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out, een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper.
 • Mijlenpakket Road Bear RV: 2500 mijlen om te rijden met de camper.
 • Convenience kits Road Bear RV (uitrustingen voor persoonlijk en algemeen gebruik). 
 • Preparation fee Road Bear RV.
 • GPS voor gebruik tijdens de camperhuur.
 • Drop off kosten camperhuur.
 • Transferservice Road Bear RV van het Edward Hotel Chicago naar de Coachmen RV fabriek in Middlebury.
 • Transferservice Road Bear RV van het inleveradres naar Newark Liberty International Airport na het inleveren van de camper.
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en de bovengenoemde diensten van camperverhuurder Road Bear RV.
 • Toeristisch informatiepakket.

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven).
 • Extra mijlen bovenop reeds inbegrepen mijlen à US$ 0,45 plus tax per extra mijl.
 • Overnachtingen op campings onderweg tijdens je reis met de camper.
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten.
 • Pas voor toegang tot de National Parks. Een jaarpas kost US$ 80,- per voertuig. Je kunt deze pas kopen bij het eerste National Park dat je bezoekt.
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven).
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking.
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon.
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Belangrijke informatie over deze aanbiedingsreis

 • Boekingsperiode: Deze aanbiedingsreis kan geboekt worden zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal campers beschikbaar voor een wereldwijd publiek! Boek online of neem direct contact met ons op via 072-575-3333.
 • Vertrekperiode: het vertrek dient plaats te vinden op een dag binnen de volgende periode:
  • 11 maart 2020 en 12 maart 2020;
 • Welke campertypes kan ik huren binnen deze aanbiedingsreis?
  De campertypes die je binnen deze aanbiedingsreis kunt huren zijn de C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out, een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper van Road Bear RV. Let op: deze aanbieding werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de fabriek in Middlebury krijg je van Road Bear RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Doets Reizen wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt Road Bear RV of je een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out, een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen.
 • Zijn de campings open in de maanden maart en april?
  Je moet er rekening mee houden dat sommige campings nog gesloten zijn in deze maanden. Van te voren is het handig om op de volgende websites de juiste informatie over de campings te vinden: https://koa.com/ en https://www.goodsam.com/campgr... . Wanneer de campings vol zitten of er is geen camping open in de buurt, dien je dus als alternatief in hotels of motels te overnachten. Zowel de campings als de hotels dien je op eigen kosten te betalen. 


 • Mag ik de camper langer of korter huren?
  Ja, dat mag zeker. De genoemde reisduur van deze aanbiedingsreis is slechts een suggestie waarbij een aantal huurdagen zijn inbegrepen (zie hierboven onder het kopje "Inbegrepen bij de reissom"). Je mag de camper huren voor een huurperiode van minimaal 1 huurdag tot maximaal 42 huurdagen. Extra mijlen dienen ter plaatse bij het inleveren van de camper te worden voldaan tegen US$ 0,45 per mijl + tax. Huren binnen de Road Bear RV New Vehicle Special is al mogelijk vanaf € 1,-! De meer- of minderprijs is afhankelijk van de vertrekperiode en de totale huurlengte en kun je hier vinden. Alle mogelijkheden en huurprijzen met betrekking tot de New Vehicle Special vind je hier.


 • Wat als het vriest tijdens mijn camperreis?
  De camper die je bij de fabriek ontvangt is door de fabrikant winterklaar gemaakt (winterized). Dit houdt in dat het watersysteem van de camper volledig is ontwaterd en niet mag worden bijgevuld met water zolang je jezelf met de camper bevindt in een gebied met temperaturen die onder het vriespunt liggen. Ook mag het drinkwater- en afvalwatersysteem in de camper niet gebruikt worden indien je jezelf bevindt in een gebied waar de temperaturen op dat moment onder het vriespunt liggen. Het winterizen van de camper wordt gedaan om vorstschade aan het watersysteem te vorstschade. Uiteraard kun je op campings onderweg wel gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Zodra je met de camper een bestemming bereikt waar de temperaturen boven het vriespunt liggen mag je de (afval)watertanks van de camper weer vullen met water (de-winterizen). Het de-winterizen moet je op eigen gelegenheid en op eigen kosten doen. Zodra je je weer bevindt in een gebied met temperaturen beneden het vriespunt, dien je de camper weer op eigen gelegenheid en kosten te winterizen. 
 • Moet ik voorafgaand aan mijn reis online inchecken bij Road Bear RV?
  Ja, om ervoor te kunnen zorgen dat de transferservice naar de fabriek in Middlebury en de ophaalprocedure bij de Coachmen RV fabriek soepel en vlekkeloos kunnen verlopen is het verplicht om op uiterlijk 5 februari 2020 online in te checken bij Road Bear RV via www.roadbearrv.com/check-in. Door alvast online in te checken wordt Road Bear RV in staat gesteld om alle reizigers meteen goed op weg te helpen, zodat jouw campervakantie in Amerika al vanaf het eerste moment uitstekend zal zijn.
 • Hoe kan ik na afloop van mijn camperreis vanuit het Road Bear RV verhuurstation naar mijn hotel in downtown Manhatten reizen?
  Road Bear RV verzorgt een gratis transferservice vanuit het verhuurstation naar het NJ Transit station in Middletown (New Jersey). Vanuit het NJ Transit station in Middletown kun je eenvoudig en voordelig rechtstreeks met de trein van NJ Transit naar Penn Station reizen, gelegen in het hart van Manhattan. 

Luchtvaartmaatschappij 

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid 

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, de camping/camperplaats, de vlucht(en) of het voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door een van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag-tot-dagprogramma

 • Chicago, Illinois

  Dag 1: Heenreis naar Chicago

  Chicago

  Je reisavontuur gaat beginnen! Vandaag vertrek je namelijk naar Chicago. Nadat je bent geland in Chicago, reis je op eigen gelegenheid naar het hotel in de buurt van Chicago O'Hare International Airport. Voordat je de hagelnieuwe camper ophaalt bij de fabriek in Middlebury (Indiana), verblijf je nog 1 nacht in het hotel. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je wellicht nog op eigen gelegenheid van het hotel naar downtown Chicago gaan, om kennis te maken met de bezienswaardigheden van deze ongekend veelzijdige metropool. Het sfeervolle Millennium Park, Michigan Avenue en de Magnificent Mile, het SkyDeck van de Willis Tower, of een bezoekje aan het Field Museum of Natural History; stuk voor stuk niet te missen highlights van 'The Windy City'!

 • Genieten tijdens een campervakantie langs de Amerikaanse oostkust

  Dag 2 t/m 15: Eigen gelegenheid met de camper

  Vandaag begin je aan jouw ultieme roadtrip door Amerika. Het voertuig en tevens jouw 'huisje' waarmee je over de scenic highways van Amerika gaat toeren haal je op bij de fabriek van Coachmen RV in Middlebury (Indiana). Zorg dat je vroeg uit de veren bent tijdens de ophaaldag, want de shuttlebus naar de fabriek in Middlebury vertrekt al om 07:30 uur vanaf het Best Western at O'Hare. Met de camper ben je helemaal vrij om zelf de reisroute in te vullen en te genieten van alle vrijheid. Je eindbestemming is New York City, 'The Big Apple'! Een ontdekkingstocht langs enkele van de Great Lakes en door de uitgestrekte heuvels van de Appalachen, of een rit langs iconische highlights als de Niagara Falls, of langs de schitterende kustlijn van New England; tijdens deze reis met de camper blijf je ontdekken!

 • Dag 16: Terugreis vanuit New York City

  New York City

  Na een geweldige rit per camper zul je vandaag de camper inleveren bij het verhuurstation van Road Bear RV in de buurt van New York City. Goed om te weten: Road Bear RV verzorgt een gratis transfer naar Newark Liberty International Airport. Je kunt gebruik maken van deze transferservice als je de camper inlevert voor 11:00 uur. Je kunt tijdens het boeken nog overwegen om nog een aantal hotelnachten in New York City bij te boeken. "The Big Apple" mag zonder twijfel de stad der steden worden genoemd. Weinig steden spreken zo enorm tot de verbeelding als deze wereldstad aan de oostkust van Amerika. Je zou in feite twee weken met gemak kunnen vullen om alle highlights van New York City tot je door te laten dringen, dus wellicht kun je nog overwegen om nog een aantal nachten vast te plakken aan het einde van je reis, zodat je dé bekendste bezienswaardigheden van The Big Apple nog kunt gaan bewonderen. De stad heeft ongekend veel te bieden voor vrijwel ieder type reiziger. Van de rust in de natuurlijke omgeving van Central Park, tot de levendigheid bij Broadway en Times Square; en van de traditionele sfeer in wijken als Little Italy en Chinatown, tot het hippe karakter van wijken als SoHo en het Meatpacking District; New York City heeft het allemaal! Dan hebben we het overigens nog niet eens gehad over het gigantische scala aan topmusea als het MoMA en Guggenheim Museum, en de aanwezigheid van talloze toprestaurants en toonaangevende warenhuizen als Saks Fifth Avenue en Bloomingdale's! Maak ook zeker een wandeling bij The High Line, een verhoogd stadspark dat is aangelegd op de voormalige goederenspoorlijn van de West Side Line. Kortom: New York City is een stad waar je om iedere straathoek wordt verrast! Ook heel leuk om te doen: stijg tot grote hoogte naar het Top of the Rock Observation Deck bovenop het Rockefeller Center. Vanaf hier heb je een waanzinnig uitzicht op onder andere Central Park en de skyline van New York City, met iconische gebouwen als het Empire State Building, het Chrysler Building en het One World Trade Center.

 • United Airlines op Schiphol

  Dag 17: Thuiskomst

  Vandaag land je weer op eigen bodem. De reis zit er nu echt helemaal op, maar ongetwijfeld zul je nog heel lang nagenieten van een prachtige en onvergetelijke camperreis die je hebt gemaakt in Amerika.


Run Of Fleet voor 4 personen (C21-23, C22-24, CS25-27 of CS28-30 camper)

De campertypes die je binnen de New Vehicle Special van Road Bear RV kunt huren zijn de C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out of een CS28-30 camper met slide-out. De New Vehicle Special van Road Bear werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit principe houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de Coachmen RV fabriek in Middlebury krijg je van Road Bear RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Jan Doets America Tours wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt Road Bear RV of je een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out of een CS28-30 camper met slide-out krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen. Zo beschikt de camper die je ter plaatse ontvangt gegarandeerd over een ruim tweepersoonsbed achterin het voertuig, en ook over een bed in het cabover-gedeelte bovenop de bestuurderscabine. Daarnaast beschik je in de camper over een comfortabel ingericht keukenblok, veel zitruimte, en ook over een doucheruimte met een spoeltoilet.

De foto's van kamerinterieur en -faciliteiten zijn bedoeld om je een indruk te geven. In sommige accommodaties hebben de kamers afwijkende bedindelingen, faciliteiten, kleurstellingen of inrichtingen.


 • Edward Hotel Chicago, buitenaanzicht

  Edward Hotel Chicago

  Het Edward Hotel Chicago is gelegen in de directe omgeving van Chicago O'Hare International Airport en daarmee de ideale optie voor mensen die na aankomst in Chicago, of juist voor vertrek vanuit Chicago, nog heerlijk tot rust willen komen. Comfort en gemak staan hoog in het vaandel bij het Edward Hotel Chicago. Zo kunnen gasten van dit hotel gebruikmaken van een comfortabele en gratis shuttleservice tussen Chicago O'Hare International Airport en het hotel. Deze gratis shuttleservice wordt dagelijks uitgevoerd tussen 04:00 uur en 00:30 uur. Daarnaast zijn er nog een aantal andere gemakken waarvan gasten in het Edward Hotel Chicago kunnen profiteren. Zo serveert dit hotel haar gasten dagelijks een heerlijk Hot Breakfast Buffet tussen 06:00 uur en 09:30 uur, zodat men de dag goed kan beginnen! Ook biedt het hotel een gratis WiFi internetverbinding in het gehele gebouw, een laundry valet service en een wasruimte voor het wassen van wasgoed, maar ook een ruim binnenzwembad en een kinderbad waar gasten tussen 06:00 uur en 23:00 uur een heerlijke frisse duik kunnen nemen.

  De kamers van het Edward Hotel Chicago beschikken onder andere over ruime bedden, een badkamer met schoon sanitair, een grote flatscreen televisie en een koffiezetapparaat. Kortom: het Edward Hotel Chicago vormt een perfecte overnachtingslocatie waar gemak en comfort niet zullen ontbreken tijdens een verblijf.

  Meer informatie

Er zijn geen excursies inbegrepen. Kijk bij optionele excursies welke mogelijkheden er zijn en boek direct vooraf via Doets Reizen.

Maak je reis nog completer en boek vooraf via Doets Reizen unieke, leuke, spannende en onmisbare excursies. Je bent er dan van verzekerd dat de excursie niet is volgeboekt en bespaart kostbare tijd tijdens de reis. Uiteraard kan je bij een online offerte/boeking direct enkele excursies of entreebewijzen selecteren. (Eventuele kinderkortingen worden bij boeking verrekend)


 • Vanaf € 38,- p.p.

  Top of The Rock Observation Deck

  New York City - New York

  Top of the Rock Observation Deck is een geweldige excursie die je niet mag missen tijdens je bezoek aan New York. Vanaf het Observationdeck heb je prachtig uitzicht over Manhattan en de omliggende wijken. Je kunt bijvoorbeeld het Empire State Building, the Chrysler Building en Central Park zien. Het gebouw vormt het middelpunt van het Rockefeller Center en wordt ook wel 30 Rockefeller Center genoemd. Het heeft bijnamen als "The Slab" en "30 Rock" en staat aan 30 Rockefeller Plaza. Het torengebouw is door The Associated Architects in Art Deco-stijl ontworpen en is bekleed met kalksteen. De bouw van de wolkenkrabber begon in 1931 en werd in 1933 voltooid. Het gebouw is 259,08 meter hoog en telt 70 verdiepingen. Je hoeft niet van te voren aan te geven op welke dag en op welk tijdstip je Top of the Rock wilt bezoeken. Je Doets Reizen voucher is niet datum of tijds gebonden. Het Oberservation Deck is dagelijks geopend vanaf 08.00 uur 's morgens tot 0.00 uur middernacht. De openingstijden kunnen afwijken op feestdagen. De gemiddelde bezoektijd is 45 minuten tot een uur. 

  Meer informatie

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze reis.