El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Denver

Camperreis | 18 dagen

Haal in april 2019 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Glen Ellyn, Chicago en maak een onvergetelijke roadtrip naar Denver! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

In het kader van deze RELOCATION SPECIAL bieden wij in samenwerking met El Monte RV deze campervakantie aan, waarbij je alle vrijheid hebt om op eigen tempo te reizen. Hiermee beschik je over de zeer voordelige vliegtickets, de eerste hotelovernachting en een gloednieuwe en compleet uitgeruste camper die zo van de band uit de camperfabriek komt rollen! Kruip achter het stuur en geniet van een heerlijke en onbezorgde campervakantie die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Na het inleveren van de camper heb je nog een hotelovernachting in Denver, waar je na een onvergetelijke reis weer heerlijk kunt bijkomen van alle opgedane indrukken onderweg. Wat je ook van plan bent om te gaan ontdekken en beleven, het Amerikaanse continent ligt aan je voeten!

Goed om te weten: de periode van de camperhuur in deze reis is in te korten of uit te breiden. Neem contact op via 072-575-3333 voor alle mogelijkheden.

Details

Bestemming Oost Amerika, Rockies & Texas, West Amerika
Reisduur 18 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij.
 • Luchthavenbelasting.
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’.
 • 1 Hotelovernachting in het Hilton Chicago O'Hare Airport bij aankomst in Chicago. 
 • 1 Hotelovernachting in het Fairfield Inn Denver Airport in Denver na het inleveren van de camper.
 • 14 huurdagen camper van El Monte RV volgens het "run of fleet" principe; je ontvangt ter plaatse een camper van minimaal 22 ft (6,7 meter) tot maximaal 34 ft (10,4 meter) in lengte.
 • Mijlenpakket El Monte RV: 2500 mijlen om te rijden met de camper.
 • Personal kits El Monte RV (uitrustingen voor persoonlijk en algemeen gebruik). 
 • Kitchen kit El Monte RV (uitrustingen voor gebruik in de keuken van de camper).
 • Preparation fee El Monte RV.
 • Generatorgebruik in de camper van El Monte RV.
 • Drop off kosten camperhuur El Monte RV.
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en de bovengenoemde diensten van camperverhuurder El Monte RV.
 • Toeristisch informatiepakket.


Niet inbegrepen

 • Transferservice van het Hilton Chicago O'Hare Airport naar de ophaallocatie in Glen Ellyn (Chicago).
 • Transferservice El Monte RV van het inleveradres naar de internationale luchthaven in de inleverbestemming.
 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven).
 • Extra mijlen bovenop reeds inbegrepen mijlen à US$ 0,45 plus tax per extra mijl.
 • Overnachtingen op campings onderweg tijdens je reis met de camper.
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten.
 • Pas voor toegang tot de National Parks. Een jaarpas kost US$ 80,- per voertuig. Je kunt deze pas kopen bij het eerste National Park dat je bezoekt.
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven).
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking.
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon.
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Belangrijke informatie over deze aanbiedingsreis

 • Boekingsperiode: Deze aanbiedingsreis kan geboekt worden zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal campers beschikbaar voor een wereldwijd publiek! Boek online of neem direct contact met ons op via 072-575-3333.
 • Vertrekperiode: het vertrek dient plaats te vinden op een dag binnen de volgende periode:
  • 24 april t/m 2 mei 2019 (m.u.v. 26 en 27 april) 
 • Welke campertypes kan ik huren binnen deze aanbiedingsreis?
  De campertypes die je binnen deze aanbiedingsreis kunt huren zijn de C22 camper, C25 camper, C28 camper, FS31 camper met slide-out of een AF34 camper met slide-out van El Monte RV. Let op: deze aanbieding werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de ophaallocatie in Middlebury krijg je van El Monte RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Jan Doets America Tours wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt El Monte RV of je een C22 camper, C25 camper, C28 camper, FS31 of een AF34 camper krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen.
 • Mag ik de camper langer of korter huren?
  Ja, dat mag zeker. De genoemde reisduur van deze aanbiedingsreis is slechts een suggestie waarbij een aantal huurdagen zijn inbegrepen (zie hierboven onder het kopje "Inbegrepen bij de reissom"). Je mag de camper huren voor een huurperiode tot maximaal 35 huurdagen.  
 • Wat als het vriest tijdens mijn camperreis?
  De camper die je bij de fabriek ontvangt is door de fabrikant gereed gemaakt voor de winterperiode. Het watersysteem van de camper is volledig ontwaterd en gevuld met een speciale antivriesvloeistof om vorstschade te voorkomen tijdens eventuele vorstperiodes. De watertanks van de camper mogen niet worden bijgevuld met water zolang je jezelf met de camper bevindt in een gebied met temperaturen die onder het vriespunt liggen. Dit betekent ook dat het drinkwater- en afvalwatersysteem in de camper niet gebruikt mag worden indien je jezelf bevindt in een gebied waar de temperaturen op dat moment onder het vriespunt liggen. Uiteraard kun je op campings onderweg wel gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Zodra je met de camper een bestemming bereikt waar de temperaturen boven het vriespunt liggen mag je de antivriesvloeistof uit de tanks laten lopen en de (afval)watertanks van de camper weer vullen met water. Houd er rekening mee dat je het watersysteem van de camper op eigen gelegenheid en kosten dient te ontwateren en te vullen met een speciale antivriesvloeistof zodra je jezelf met de camper opnieuw bevindt in een gebied met temperaturen die onder het vriespunt liggen.
 • Waar moet ik de camper ophalen?
  De camper moet opgehaald worden op de volgende locatie: El Monte RV verhuurstation Glen Ellyn (adres: 21 W. 700 North Ave. (Art's RV Service Center, Glen Elyn, IL, USA).

 • Wat moet ik als reiziger zelf nog doen voorafgaand aan mijn reis met El Monte RV?
  Om ervoor te kunnen zorgen dat de transferservice naar de ophaallocatie in Middlebury en de ophaalprocedure soepel en vlekkeloos kunnen verlopen is het verplicht om op uiterlijk 1 februari 2019 online in te checken bij El Monte RV via de link http://myelmonterv.com/check-in. Daarnaast moet je op of na 1 februari 2019 en in ieder geval een week voor de ophaaldag El Monte RV nog bellen via het nummer +1-574-326-9477 of via +1-888-337-2204 (toll free) om de exacte details van het ophaalmoment goed af te kunnen stemmen. Door alvast online in te checken en door voorafgaand aan je reis te bellen wordt El Monte RV perfect in staat gesteld om alle reizigers meteen goed op weg te helpen, zodat jouw campervakantie in Amerika al vanaf het eerste moment uitstekend zal zijn. 

Luchtvaartmaatschappij 

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid 

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, de camping/camperplaats, de vlucht(en) of het voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door een van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag-tot-dagprogramma

 • Dag 1: Heenreis naar Chicago

  Chicago

  Je reisavontuur gaat beginnen! Vandaag vertrek je namelijk naar Chicago. Nadat je bent geland in Chicago, reis je op eigen gelegenheid naar het hotel in de buurt van Chicago O'Hare International Airport. Voordat je de hagelnieuwe camper ophaalt bij de fabriek in Middlebury (Indiana), verblijf je nog één nacht in het hotel. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je wellicht nog op eigen gelegenheid van het hotel naar downtown Chicago gaan, om kennis te maken met de bezienswaardigheden van deze ongekend veelzijdige metropool. Het sfeervolle Millennium Park, Michigan Avenue en de Magnificent Mile, het SkyDeck van de Willis Tower, of een bezoekje aan het Field Museum of Natural History; stuk voor stuk niet te missen highlights van 'The Windy City'!

 • Een bezoek aan Mount Rainier National Park tijdens de campervakantie

  Dag 2 t/m 15: Eigen gelegenheid met de camper

  Vandaag begin je aan jouw ultieme roadtrip door Amerika. Het voertuig en tevens jouw 'huisje' waarmee je naar Denver gaat toeren haal je op bij het ophaalstation van El Monte RV in Glen Ellyn. De camper wordt tussen 13:00 uur en 16:00 uur aan je overhandigd. Met de camper ben je helemaal vrij om zelf de reisroute in te vullen en te genieten van alle vrijheid. Je eindbestemming is de ideale gateway voor de Rocky Mountains: Denver. Welke route je ook neemt, het kan allemaal!

 • Denver, Colorado

  Dag 16: Denver

  Denver

  Na een geweldige rit per camper zul je vandaag de camper inleveren bij het verhuurstation van El Monte RV in Denver. De reis zit er (helaas) bijna op, maar voordat je weer in het vliegtuig stapt verblijf je nog één laatste nacht in het Fairfield Inn Denver Airport in Denver. Eerst dien je op deze dag tussen 08:00 uur en uiterlijk 11:00 uur de camper weer in te leveren bij het verhuurstation. Je kunt ervoor kiezen om na het inleveren van de camper Denver in te gaan. Het is een verrassend afwisselende stad met veel bezienswaardigheden. Zo is het indrukwekkende Colorado State Capitol niet te missen, evenals het flaneren over de bruisende 16th Street Mall en het bezoeken van het bijzonder vormgegeven Denver Art Museum.

 • Dag 17: Terugreis vanuit Denver

  Denver

  Vandaag zul je Amerika gaan verlaten. Na het uitchecken bij je hotel ga je op weg richting het vliegveld van Denver. Hier zul je inchecken voor de terugvlucht. Als je eenmaal bent ingecheckt zullen alle mooie plaatjes die je tijdens de camperreis hebt gezien ongetwijfeld nog eens besproken worden en ook afgespeeld worden in gedachten. Het heerlijke nagenieten van de afgelopen reis per camper door Amerika is vanaf nu begonnen!

 • Dag 18: Thuiskomst

  Vandaag land je weer op eigen bodem. De reis zit er nu echt helemaal op, maar ongetwijfeld zul je nog heel lang nagenieten van een prachtige en onvergetelijke camperreis die je hebt gemaakt in Amerika.


Run Of Fleet voor 4 personen (C22, C25, C28, FS31 of AF34 camper)

De campertypes die je binnen de Relocation Special van El Monte RV kunt huren zijn de C22 camper, C25 camper, C28 camper, FS31 camper met slide-out of een AF34 camper met slide-out. De Relocation Special van El Monte RV werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit principe houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de ophaallocatie in Middlebury krijg je van El Monte RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Jan Doets America Tours wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt El Monte RV of je een C22 camper, C25 camper, C28 camper, FS31 camper met slide-out of een AF34 camper met slide-out krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers zowel qua leefruimte als qua slaapruimte allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen. Daarnaast beschik je in de camper over een comfortabel ingericht keukenblok, veel zitruimte, en ook over een doucheruimte met een spoeltoilet.

De foto's van kamerinterieur en -faciliteiten zijn bedoeld om je een indruk te geven. In sommige accommodaties hebben de kamers afwijkende bedindelingen, faciliteiten, kleurstellingen of inrichtingen.


 • Hilton Chicago Airport - pool

  Hilton Chicago O'Hare Airport

  Het Hilton Chicago O'Hare Airport hotel ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op de internationale luchthaven van Chicago. Het prachtige hotel is compleet ingericht in een moderne stijl. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, indoor zwembad, een kapper, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner en een Starbucks voor een lekker bakje Amerikaanse koffie. 
  De kamers zijn allen voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden en beschikken over alle faciliteiten waaronder een badkamer met bad en/of douche. 

  Meer informatie
 • Fairfield Inn Denver - exterior
  Hotel
  klasse
  1

  Fairfield Inn Denver Airport

  Een kleinschalig en mooi hotel vlakbij de luchthaven van Denver. Dit hotel heeft een zwembad, business center en een fitnesscentrum. Vanaf hier vertrekken gratis shuttlebusjes naar de luchthaven. Gratis parkeren en gratis ontbijt! De kamers zijn standaard voorzien van airco, alarmklok, koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Nabij het hotel tref je het Children's Museum, het Denver Art Museum en Denver Zoo. 
  De kamers zijn voorzien van alle standaard faciliteiten.

  Meer informatie

Er zijn geen excursies mogelijk bij deze reis.

 • Puur genieten!

  Beste Doets-medewerkers,

  Even een kort bericht vanuit Amerika. Wij zijn nog onderweg en dankzij jullie hulp kunnen wij puur genieten van al het moois onderweg! Dank nogmaals voor jullie adviezen en informatie m.b.t. het ophalen van de camper. Hierdoor is het ophalen van de camper bij El Monte RV heel soepel verlopen. 

  Wij genieten nog verder van onze reis en zullen jullie na afloop een nieuwe update sturen.

  Hartelijke groet,

  Familie Rovers

  Familie Rovers

Jan Doets suggesties