90 reizen gevonden

Specialtrips

 • Family Villatrip West USA Mix

  Specialtrip, 21 dagen

  Deze vakantie is ideaal voor gezinnen, want je verblijft bijna de hele tijd heerlijk in villa's of appartementen. Ga van het sfeervolle San Francisco naar het spectaculaire Las Vegas en tot slot naar het indrukwekkende Los Angeles. Op een ontspannen wijze ontdek je het populaire westen van de Verenigde Staten.

 • Wintersport Edmonton & Jasper

  Specialtrip, 12 dagen

  Genieten van een kleinschalig skigebied in een prachtige omgeving met voorafgaand een bezoek aan de stad Edmonton? Dan is een wintersportvakantie naar Edmonton en Jasper de ultieme wintersportbestemming voor jou. Ontdek de droge poedersneeuw van het skigebied Marmot Basin. Een dagje niet op de lange latten? Ga dan mee met een heuse icewalk naar de bevroren Maligne Canyon.

 • Enchantment of the Seas - Bahama's

  Specialtrip, 5 dagen

  Tijdens deze vijfdaagse cruise op de Enchantment of the Seas reis je naar de Bahama's. Hier geniet je van een heerlijke vakantie op een cruiseschip. Daarnaast bezoek je Nassau, Cococay en Key West. Kortom, een reis waarbij je heerlijk tot rust kunt komen en je kennis maakt met drie geweldige bestemmingen. Deze korte cruise is een van de meest geboekte cruisevakanties en is heel geschikt om toe te voegen aan een rondreis door Florida.

 • Cruisevakantie New York & Miami

  Specialtrip, 16 dagen

  Een 16 daagse reis met heel veel variatie. De reis start in de wereld stad New York, vervolgens reis je door naar het hippe en trendy Miami, waarna de reis wordt afgesloten met een korte cruise naar de Bahama's. Geniet van alles wat deze twee wereldsteden je te bieden hebben en laat je verwennen aan boord van de Enchantment of the Seas.

 • Wintersport Ski the Powder Highway

  Specialtrip, 21 dagen

  Skifanaten opgelet! Op zoek naar de ultieme wintersportvakantie? Dit is jouw reis! Heli-skiën, Cat-skiën, off ,piste-skiën en tree-skiing, het is allemaal mogelijk in de plaatsen die je aandoet tijdens deze geweldige reis. Dit alles zorgt ervoor dat je het skiën tot een hoger niveau kunt brengen. Ook als je gewoon de normale pistes volgt zijn deze gebieden uitdagend en altijd voorzien van voldoende sneeuw; deze route heet niet voor niets de Powder Highway!