Liberty of the Seas - Westelijke Caribbean

Specialtrip, 8 dagen

Deze achtdaagse cruise begint en eindigt in Galveston, Texas. De reis is uitermate goed te combineren met een bezoek aan zuidwest-Amerika. Je verblijft aan boord van de Liberty of the Seas. Een schip van Royal Caribbean met veel faciliteiten en shows aan boord.

Deze achtdaagse cruise begint en eindigt in Galveston, Texas. De reis is uitermate goed te combineren met een bezoek aan zuidwest-Amerika. Je verblijft aan boord van de Liberty of the Seas: een schip van Royal Caribbean, met veel faciliteiten en shows aan boord.

Binnenhut vanaf €391 p.p.*
Buitenhut vanaf €531 p.p.*
Buitenhut met balkon vanaf €1210 p.p.*

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag! 

*Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdata (incl. fooien en havengelden)

Details

Bestemming Rockies & Texas
Thema Cruisevakanties
Reisduur 8 dagen

Vanaf prijzen

Binnenhut vanaf €391 p.p.*
Buitenhut vanaf €531 p.p.*
Buitenhut met balkon vanaf €1210 p.p.*

(incl. fooien en havengelden)
*Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdata.

Afvaartdata

4 en 11 december 2016
8, 15, 22 en 29 januari 2017
5, 12, 19 en 26 februari 2017
5, 12, 19 en 26 maart 2017
2, 9 en 16 april 2017
7, 14, 21 en 28 mei 2017
4, 11, 18 en 25 juni 2017
2, 9, 16, 23 en 30 juli 2017
6, 13, 20 en 27 augustus 2017
3, 10, 17 en 24 september 2017
1, 8, 15, 22 en 29 oktober 2017
5, 12, 19 en 26 november 2017
3, 10 en 17 december 2017
7, 14, 21 en 28 januari 2018
4, 11, 18 en 25 februari 2018
4, 11, 18 en 25 maart 2018
1, 8, 15, 22 en 29 april 2018

Inbegrepen

 • 8 daagse cruise per Liberty of the Seas naar de Western Caribbean
  Let op: De cruisemaatschappijen werken met dagprijzen. Dit betekent dat de tarieven voor de cruise per dag kunnen verschillen. Bij het maken van deze reis is uitgegaan van een basis tarief. Op het moment van boeken wordt het definitieve tarief bepaald. Dit kan dus altijd hoger of lager zijn dan het eerder genoemde bedrag. Ook de 3e en 4e-persoonsprijzen kan je navragen bij één van onze reisspecialisten.
 • Fooien en havengelden
 • Maaltijden en entertainment aan boord gedurende de cruise
 • Lokale belasting over de verblijfkosten
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Transfers vanaf de luchthaven naar het hotel of cruisehaven en v.v. 
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Tijdens de cruise:
  A Eventuele extra havengelden en fooien
  B Brandstoftoeslagen
  C Excursies tijdens de cruise
  D Drankjes aan boord (tijdens ontbijt, lunch en diner zijn koffie, thee en limonades inclusief)
  E Bezoek aan spa, kapper of schoonheidssalon
  F Energieheffingen die mogelijk ter plaatse in rekening worden gebracht
  G Eventuele upgrade naar een buitenhut of buitenhut met balkon (is aan te raden)
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips. Voor cruisevakanties zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden lees je hier.

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag!

Dag tot dag programma

 • Liberty of the Seas Royal Caribbean

  Dag 1: Galveston

  Vandaag ga je op eigen gelegenheid en kosten naar de cruisehaven van Galveston, Texas. Vanuit de verte zie je de grote schepen al liggen. In de cruisehaven geef je de bagage af, zodat het aan boord gebracht kan worden. Zelf ga je door de controle en check je in voor de cruise naar het westelijke deel van de Caribbean.

 • Liberty of the Seas Royal Caribbean

  Dag 2: Volle dag op zee

  Geniet van alles wat de Liberty of the Seas te bieden heeft. De Navigator beschikt onder meer over een ijsbaan, midgetgolfbaan, sportveld, klimmuur, casino en diverse bars en restaurants. Voor kinderen zijn er diverse clubs. Niemand hoeft zich te vervelen aan boord van de Liberty of the Seas.

 • Cozumel in Mexico

  Dag 3: Cozumel

  Cozumel ken je misschien al van de film 'Against all Odds'. Op het programma vandaag: ruige klifkusten met een helblauwe zee en een excursie naar de Maya-tempels in Tulum. In en rond Cozumel vind je het échte Mexico, met vervallen dorpjes, onverharde wegen, grote sombrero's en kleurige hangmatten.

 • George Town in Grand Cayman

  Dag 4: George Town

  Vandaag meert het schip aan in de haven van George Town, Grand Cayman. Hier kun je zeer goed duiken, de koraalriffen zijn namelijk prachtig! Je kunt ook snorkelen met roggen. Als alternatief kun je een tocht per glasbodemboot maken, of een boottocht met een kleine onderzeeër. Deze onderzeeër, die ook voor onderzoek wordt gebruikt, gaat tot wel 240 meter diep. Het is dé manier om te genieten van al het pracht en praal van de onderwaterwereld.

 • Falmouth op Jamaica

  Dag 5: Falmouth

  De volgende bestemming is Falmouth, Jamaica. Tijdens de Engelse koloniale periode was Falmouth een economisch centrum. Nu kun je hier genieten van de 19e-eeuwse Georgische architectuur, smaakvolle lokale gerechten, kunst en winkels vol ambachtelijke producten. Een tochtje met een bamboevlot op de Martha Brae River is bijna net zo romantisch als met een gondel door Venetiaanse grachten varen.

 • Liberty of the Seas Royal Caribbean

  Dag 6 en 7: Volle dag op zee

  Tijdens deze dagen kun je heerlijk tot rust komen aan het zwembad, of deelnemen aan een van de activiteiten aan boord. Houd de cruisekrant goed in de gaten, want dan mis je niets van alles wat op het schip gebeurt.

 • Liberty of the Seas Royal Caribbean

  Dag 8: Galveston

  In de ochtend kom je aan in de haven van Galveston. Hier ga je van boord en haal je de bagage op. Je gaat op eigen gelegenheid en kosten naar de luchthaven, of je vervolgt je reis door Amerika! Tip: boek een autotrip van Jan Doets door het zuidwesten van de VS, deze sluit goed aan op de reis!

Er zijn geen excursies mogelijk bij deze reis.

 • Leuke ervaring

  Wij hebben via Jan Doets een reisje op de Navigator geboekt het was echt een prima schip met veel faciliteiten. We hebben een hele leuke vakantie gehad.

  Klaver, T. van

Jan Doets suggesties