Oasis of the Seas - Westelijke Caribbean

Specialtrip, 8 dagen

Deze 8-daagse cruise begint in Port Canaveral en laat je kennismaken met de westelijke Caribbean. Tijdens de cruise op de Oasis of the Seas hoef je je niet te vervelen, want aan boord is van alles te doen. Geniet van een theatershow, dineer in één van de vele restaurants, of relax heerlijk bij één van de zwembaden.

Deze 8-daagse cruise begint in Port Canaveral en laat je kennismaken met de westelijke Caribbean. Tijdens de cruise op de Oasis of the Seas hoef je je niet te vervelen, want aan boord is van alles te doen. Geniet van een theatershow, dineer in één van de vele restaurants, of relax heerlijk bij één van de zwembaden.

Binnenhut vanaf €566,- p.p.*
Buitenhut vanaf €643,- p.p.*
Buitenhut met balkon vanaf €692,- p.p.

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag! 

*Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdata (incl. fooien en havengelden)

Details

Bestemming Oost Amerika
Thema Cruisevakanties
Reisduur 8 dagen

Vanaf prijs

Binnenhut vanaf €566 p.p.*
Buitenhut vanaf €643 p.p.*
Buitenhut met balkon vanaf €692 p.p.*

(incl. fooien en havengelden)
*Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdata

Afvaartdata

4 december 2016
15 en 29 januari 2017
12 en 26 februari 2017
12 en 26 maart 2017
9 en 23 april 2017
14 mei 2017
4 en 25 juni 2017
16 juli 2017
6 en 27 augustus 2017
3 en 17 september 2017
1, 15 en 29 oktober 2017
12 en 26 november 2017
10 december 2017
7 en 21 januari 2018
4 en 18 februari 2018
4 en 18 maart 2018
1, 15 en 29 april 2018

Inbegrepen

 • 8 daagse cruise per Oasis of the Seas naar de Westelijke Caribbean
  Let op: De cruisemaatschappijen werken met dagprijzen. Dit betekent dat de tarieven voor de cruise per dag kunnen verschillen. Bij het maken van deze reis is uitgegaan van een basis tarief. Op het moment van boeken wordt het definitieve tarief bepaald. Dit kan dus altijd hoger of lager zijn dan het eerder genoemde bedrag. Ook de 3e en 4e-persoonsprijzen kan je navragen bij één van onze reisspecialisten.
 • Fooien en havengelden
 • Maaltijden en entertainment aan boord gedurende de cruise
 • Lokale belasting over de verblijfkosten
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Transfers vanaf de luchthaven naar het hotel of cruisehaven en v.v. 
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Tijdens de cruise:
  A Eventuele extra havengelden en fooien
  B Brandstoftoeslagen
  C Excursies tijdens de cruise
  D Drankjes aan boord (tijdens ontbijt, lunch en diner zijn koffie, thee en limonades inclusief)
  E Bezoek aan spa, kapper of schoonheidssalon
  F Energieheffingen die mogelijk ter plaatse in rekening worden gebracht
  G Eventuele upgrade naar een buitenhut of buitenhut met balkon (is aan te raden)
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips. Voor cruisevakanties zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden lees je hier.

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag!

Dag tot dag programma

 • Oasis of the Seas Royal Caribbean

  Dag 1: Port Canaveral

  Vandaag ga je op eigen gelegenheid en kosten naar de cruisehaven van Port Canaveral. Hier geef je op de kade de bagage af aan de kruiers. Vervolgens check je in voor de cruise.

 • Oasis of the Seas Royal Caribbean

  Dag 2: Volle dag op zee

  Deze dag breng je door op zee. Het schip is geweldig en beschikt over veel faciliteiten. Aan boord tref je een echte 'flowrider' en een Las Vegas-achtige promenade waar carnavalparades voor de gasten worden opgevoerd. Je bent dus eigenlijk in een luxe en levendig Las Vegas, maar dan op zee!

 • Labadee op Haïti

  Dag 3: Labadee

  In de ochtend kom je aan in de haven van Labadee, Haïti. Dit is een privé-eiland van de Royal Caribbean, met een prachtig wit strand, helblauw water en een mooie bergachtige horizon. Het schip legt aan in de baai en een kleine boot brengt je aan wal. Terwijl je in de baai dobbert, zie je het prachtige schip liggen. Er is hier ook een drijvend aquapark, waar je diverse watersportactiviteiten kan ondernemen.

 • Falmouth op Jamaica

  Dag 4: Falmouth

  De volgende bestemming is Falmouth in Jamaica. Tijdens de Engelse koloniale periode was Falmouth het economisch centrum. Tegenwoordig kun je hier genieten van de 19e-eeuwse Georgische architectuur, smaakvolle lokale gerechten, kunst en winkels vol met ambachtelijke producten. Een tochtje per bamboevlot op de Martha Brae River is bijna net zo romantisch als met een gondel door de Venetiaanse grachten varen!

 • George Town in Grand Cayman

  Dag 5: George Town

  Vandaag meert het schip aan in de haven van George Town (Grand Cayman). Hier kan je zeer goed duiken tussen de mooie koraalriffen. Je kunt ook gaan snorkelen met roggen! Als alternatief kan je een vaartocht per glasbodemboot maken, of onder water gaan met een kleine onderzeeër. Deze onderzeeër, die ook voor onderzoek wordt gebruikt, gaat tot wel 240 meter diep. Een unieke manier om te genieten van alle pracht en praal van de onderwaterwereld.

 • Cozumel in Mexico

  Dag 6: Cozumel

  In de ochtend meert het schip aan in de haven van Cozumel, Mexico. Je kan van boord gaan en genieten van de ruige klifkusten met helblauwe zee en prachtige witte zandstranden. Liever cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan de Maya-tempels in Tulum. In en rond Cozumel zie je het echte Mexico: vervallen dorpjes, onverharde wegen, grote sombrero's en kleurige hangmatten.

 • Oasis of the Seas Royal Caribbean

  Dag 7: Volle dag op zee

  Ook vandaag breng je de dag door op het cruiseschip. Daag jezelf uit op de klimmuur, loop over de Royal Promenade en proef de wereldkeuken en wijnen in de prachtige, drie verdiepingen hoge dinerzaal. Kortom: je zult je niet vervelen.

 • Oasis of the Seas Royal Caribbean

  Dag 8: Port Canaveral

  De cruisevakantie zit er helaas weer op. Je verlaat het schip en checkt uit. In de bagagehal haal je de bagage op. Vervolgens ga je op eigen gelegenheid en kosten naar de luchthaven voor de vlucht naar huis, óf je zet de vakantie voort en gaat naar een hotel.

Er zijn geen excursies mogelijk bij deze reis.

 • wat een feest

  Het was een waar feest de vakantie met Jan Doets. In de toekomst komen we zeker weer bij jullie terug!

  Graaf, L. van

Jan Doets suggesties