Seabourn Quest - Canadian Maritimes & New England

Specialtrip, 11 dagen

Maak een enorm afwisselende cruise van elf dagen vanuit Montreal naar Boston. Onderweg maak je veel stops, zowel in Atlantisch Canada als in New England. Het schip is niet groot, waardoor je ook in plaatsen als Saguenay en Gaspé komt (dit in tegenstelling tot de grotere cruiseschepen). Een cruise waarbij je Atlantisch Canada en New England écht leert kennen dus!

Maak een enorm afwisselende cruise van elf dagen vanuit Montreal naar Boston! Onderweg maak je veel stops, zowel in Atlantisch Canada als in New England. Het schip is niet groot, waardoor je ook in plaatsen als Saguenay en Gaspé komt (dit in tegenstelling tot de grotere cruiseschepen). Aan boord van de Seabourn Quest kom je niets te kort: geniet van heerlijke maaltijden, een behandeling in de spa of relax bij het zwembad! 

Deze cruise vertrekt op 12 september 2017 en 2 oktober 2017. Het is ook mogelijk om deze route omgekeerd te bereizen.

Ocean View Suite vanaf € 5.499,- p.p.*
Veranda Suites vanaf € 5.799,- p.p.*
Penthouse Suite vanaf € 9.499,- p.p.*

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag! 

* Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdatum (inclusief fooien en havengelden).

Details

Bestemming Atlantisch Canada, New England, Oost Amerika, Oost Canada
Thema Cruisevakanties
Reisduur 11 dagen

Vanaf prijs

Ocean View Suite vanaf € 5.499,- p.p.*
Veranda Suite vanaf € 5.799,- p.p.*
Penthouse Suite vanaf € 9.499,- p.p.*

(incl. fooien en havengelden)

* Vraag onze verkoopmedewerkers naar de juiste prijs voor de afvaartdatum.

Afvaartdata

12 september 2017
2 oktober 2017

Het is ook mogelijk om deze cruise in tegengestelde route te maken.

Inbegrepen

 • 11 daagse cruise per Seabourn Quest naar Atlantisch Canada & New England
  Let op: De cruisemaatschappijen werken met dagprijzen. Dit betekent dat de tarieven voor de cruise per dag kunnen verschillen. Bij het maken van deze reis is uitgegaan van een basis tarief. Op het moment van boeken wordt het definitieve tarief bepaald. Dit kan dus altijd hoger of lager zijn dan het eerder genoemde bedrag. Ook de 3e en 4e-persoonsprijzen kan je navragen bij één van onze reisspecialisten.
 • Fooien en havengelden
 • Maaltijden en entertainment aan boord gedurende de cruise
 • Drankjes aan boord van het schip (enkele uitzonderingen als zeer exclusieve whiskeys en champagnes)
 • Lokale belasting over de verblijfkosten
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Transfers vanaf de luchthaven naar het hotel of cruisehaven en v.v. 
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Tijdens de cruise:
  A Eventuele extra havengelden en fooien
  B Brandstoftoeslagen
  C Excursies tijdens de cruise
  D Bezoek aan spa, kapper of schoonheidssalon
  E Energieheffingen die mogelijk ter plaatse in rekening worden gebracht
  F Eventuele upgrade naar een buitenhut met balkon (is aan te raden)
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips. Voor cruisevakanties zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden lees je hier.

Liever een andere rederij of schip? Wist je dat je bij Jan Doets elk cruiseschip en elke rederij kunt boeken? Onze reisspecialisten helpen je graag! 

Dag tot dag programma

 • Dag 1 t/m 3: Montreal - Quebec City (Canada)

  Je gaat vandaag aan boord van de Seabourn Quest voor een tiendaagse cruise langs diverse plaatsen in Atlantisch Canada en New England. Het schip meert aan in Quebec City en blijft hier een nacht liggen. Je hebt dus veel tijd om deze geweldige stad te ontdekken. Quebec City is de hoofdstad van de Franstalige provincie Quebec; bijna iedereen spreekt dan ook Frans in deze stad. Quebec is een stad die eigenlijk niet lijkt te passen bij Noord-Amerika. Het is een prachtige, sfeervolle stad die erg Europees aandoet. Er zijn overal kleine klinkerstraatjes en steegjes. Ook vind je er verschillende restaurants waar je heerlijk kunt genieten van geweldige gerechten.

 • Dag 4: Saguenay (Canada)

  Vanuit Saguenay kun je een bezoek brengen aan het Saguenay-fjord. Dit fjord is 105 kilometer lang en 250 meter diep. Hierdoor heeft het water een diepblauwe kleur. Je hebt hier kans op het zien van walvissen. Ook vaart het schip langs het Saguenay Fjord.

 • Seabourn Cruiseline

  Dag 5: Baie-Comeau (Canada)

  Vandaag kom je aan in Baie-Comeau. Baie-Comeau ligt aan de noordkust van de St. Lawrence River en vormt de toegang tot de Canada's North Woods. Een groot deel van de hout- en papierproductie van Canada komt uit deze bossen.

 • Dag 6: Gaspé (Canada)

  Percé is de beste uitvalsbasis voor Parc national de l'Île-Bonaventure-et-du-Rocher-Percé. De Rocher de Percé is een roodgekleurde rots met een gat erin die bij zonsopgang een dieprode kleur heeft. Een boottocht naar Île de Bonaventure, met een kolonie van 150.000 Jan van Genten-stormvogels, is zeer de moeite waard! Bij eb kan je lopend naar Rocher de Percé. Op korte afstand van Percé ligt het Forrilion National Park. Dit bijzonder mooie park ligt op de punt van de Gaspé. Je vindt hier hoge kliffen, dichte bossen, indrukwekkende kustpartijen, bergen en watervallen die op de verlaten stranden uitstorten. Dieren als bevers, beren, walvissen, herten en diverse vogelsoorten zijn veel geziene inwoners van dit park. Mrs. Canada zag hier een beer, een stekelvarken en een aantal walvissen! Landmark in dit park is de vuurtoren op Pointe Au Percé National Historical site, dertig meter boven water.

 • Dag 7: Charlottetown (Canada)

  Vandaag komt het schip aan in Charlottetown, op Prins Edwardeiland. Dit eiland werd wereldberoemd door het boek 'Anne of Green Gables'. Dit boek speelt zich af in Cavendish, in het huis Green Gables. Het huis is inmiddels omgetoverd tot museum, hier kan je een bezoek aan brengen. Cavendish ligt in het nationale park met uitgestrekte zandstranden, zandduinen en rode kliffen. Hier kan je heerlijk naar het strand gaan, fietsen, kajakken en golfen op de Crowbush Cove Course. Veel Canadezen brengen hier hun vakantie door. Een bezoek aan het Province House, waar de Canadese Confederatie is geboren, mag je niet overslaan.

 • Seabourn Cruiseline

  Dag 8: Volle dag op zee

  Het schip vaart richting Halifax en meert vandaag niet aan. Aan boord van het schip kan je genieten van het zwembad of neem een heerlijke massage in de spa van het schip.

 • Dag 9: Halifax (Canada)

  Halifax is de hoofdstad van Nova Scotia. Dit is de eerste plek die de meeste reizigers bezoeken als ze naar Atlantisch Canada reizen. Bezienswaardigheden zijn het Citadel, een groot, stervormig fort op een heuvel met de Clocktower ervoor, de pieren met veel gezellige boetieks en restaurantjes, het immigrantenmuseum Pier 21, de Titanic Graveyard en het historische Dickens-achtige Province House.

 • Acadia NP, Maine

  Dag 10: Bar Harbor (Amerika)

  Vandaag kom je aan in de haven van Bar Harbor (Maine). Bar Harbor is bekend van het Acadia National Park. Dit is een van de meest indrukwekkende nationale parken aan de oostkust van de Verenigde Staten, met een grote variatie aan vogels en wilde bloemen. Het grootste deel van het park ligt op Mount Desert Island. Je kunt een bezoek brengen aan de Cadillac Mountain en deze beklimmen. Wandelen door de straten van Bar Harbor behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 • Boston, Massachussetts

  Dag 11: Boston

  Je komt vandaag aan in Boston en gaat van boord. Je kunt de reis door het oosten van Amerika verlengen of terug naar huis vliegen.

Er zijn geen excursies mogelijk bij deze reis.

 • Wij hebben wederom genoten

  Het wat een fantastische reis met Seabourn, we hebben wederom genoten. Bedankt voor de vriendelijk service en hulp bij het boeken. 

  Reijnders

Jan Doets suggesties