Wintersport Breckenridge

Specialtrip, 9 dagen

Breckenridge has it all! Breckenridge is een sfeervol mijnstadje uit 1859, met Victoriaanse houten huizen en een Main Street, die goed zou passen bij een klassieke Western. Er zijn vijf skigebieden met afdalingen voor alle disciplines. Peak 6, 7, 8, 9 en 10 hebben ieder zo hun specialiteit.

Skiën, snowboarden, crosscountry skiing, snowshoeing, schaatsen, hondensledetochten, snowmobiling: Breckenridge has it all! Breckenridge is een sfeervol mijnstadje uit 1859, met Victoriaanse houten huizen en een Main Street, die goed zou passen bij een klassieke Western. Er zijn vier skigebieden, met afdalingen voor alle disciplines. Peak 7, 8, 9 en 10 hebben ieder zo hun specialiteit. Peak 7 is voor de cracks, met ongeprepareerde, zeer uitdagende afdalingen. Peak 8 en 10 bieden een scala aan afdalingen voor de ervaren skiër, terwijl Peak 9 voldoende mogelijkheden biedt voor gemiddelde skiërs. De gratis skibus brengt u naar de liften. Deze reis is inclusief zesdaagse skipas voor het skigebied van Breckenridge en de omliggende dorpen.

Details

Bestemming Rockies & Texas, West Amerika
Thema Wintersportreizen
Reisduur 9 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 7 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Eventuele resortfee's  (tenzij anders aangegeven) 
  De accommodaties behouden het recht om de eventuele resort fee's te wijzigen of een resort fee in te voeren, een eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast of kan ter plaatse door de accommodatie in rekening worden gebracht.  
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Transfer Denver – Breckenridge en v.v.
 • 6-daagse skipas voor het skigebied van Breckenridge
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de vluchten over de oceaan wanneer je vliegt met Icelandair
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Skihuur en skiles 
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag tot dag programma

 • Wintersport Breckenridge Colorado

  Dag 1: Heenreis Denver - Breckenridge

  Vandaag vlieg je naar Denver. Bij aankomst in Denver ga je per shuttle van de Colorado Mountain Express naar het hotel in Breckenridge. Dit duurt ongeveer tweeënhalf uur. Breckenridge ligt prachtig in de Rocky Mountains.

 • Wintersport Breckenridge Colorado

  Dag 2 t/m 7: Breckenridge

  Breckenridge is een skiresort met allure en heeft uitgebreide (après)skimogelijkheden. Indien je gebruik maakt van het Colorado Lift Ticket, kun je bovendien skiën in de nabijgelegen skigebieden van Beaver Creek, Vail en Keystone. Een zesdaagse liftticket voor dit gebied is inbegrepen bij de reis. Er rijden shuttlebussen tussen deze bestemmingen vanaf medio december tot begin april. Het seizoen in Breckenridge loopt van half november tot half april. Er is een uitstekende kwaliteit droge champagne poedersneeuw. Je zal, vanwege de hoogte, wat tijd nodig hebben om te acclimatiseren. De lucht is ijl en droog. Voor snowboardliefhebbers zijn er vijf terreinparken met twee halfpipes. Ter ontspanning kan je een ochtend of middag een spabehandeling of massage ondergaan in een van de vele spa’s in Breckenridge. In het centrum van Breckenridge vind je veel historische gebouwen en meer dan 250 winkels, boetieken, art galleries, bars en restaurants. De combinatie van het nostalgische centrum en de zeer gevarieerde ski- en snowboardmogelijkheden, maken Breckenridge tot een van de aantrekkelijkste sneeuwbestemmingen van Mr. America #1. Hij heeft hier al diverse malen met veel plezier geskied!

 • Wintersport Breckenridge Colorado USA

  Dag 8: Terugreis vanuit Breckenridge - Denver

  Vandaag brengt de shuttlebus je vanuit Breckenridge terug naar Denver International Airport. Aansluitend check je in voor de terugvlucht.

 • Dag 9: Thuiskomst

  Bij aankomst op de luchthaven zit de heerlijke wintersportvakantie er helaas weer op.


De onderstaande excursie is inbegrepen bij deze Jan Doets reis. Een toegevoegde waarde aan je droomreis!


 • Wintersport Breckenridge Colorado USA
  Ter waarde van € 729,- p.p.

  Skipas Colorado 6 dagen

  Breckenridge - Colorado

  Deze skipas is 6 dagen geldig in de skigebieden van de volgende plaatsen: Breckenridge, Vail, Beaver Creek en Keystone. Vanaf medio december tot begin april rijden er shuttlebussen tussen deze bestemmingen. Het seizoen in Breckenridge en Vail loopt van half november tot half april en er is een uitstekende kwaliteit droge champagne poeder sneeuw.

  Deze 6 daagse skipas is 9 dagen geldig, je kan dus eventueel 3 rustdagen in plannen en hoeft niet 6 aan een gesloten dagen te skiën.  

  Meer informatie

Er zijn geen optionele excursies.

 • Het was een geweldige skivakantie, maar ik wil graag hierbij Jan Doets en medewerkers grote complimenten geven.

  Wij zijn vandaag 12-2-'13 terug gekomen van een reis naar Colorado (Breckenridge). Het was een geweldige skivakantie, maar ik wil graag hierbij Jan Doets en medewerkers grote complimenten geven. De reis was perfect geregeld en van veel documentatie en tips voorzien. Hierdoor is de lange heen-en terugreis perfect verlopen. Ook de telefonische vragen zijn uitgebreid en geduldig behandeld. Dus hierbij: een 10 voor Jan Doets!

  Dekker, J.N.

Jan Doets suggesties