Wintersport Jackson Hole

Specialtrip, 9 dagen

Jackson Hole is een typisch westernstadje, zoals je dat voor je ziet bij plaatsjes van het Wilde Westen van de Verenigde Staten. Jackson Hole ligt bij het Grand Teton National Park, met heel scherpe en steile bergpieken. Verderop ligt het wereldberoemde Yellowstone National Park. Dit is een bestemming voor skiërs en snowboarders die een ultieme uitdaging zoeken. Er zijn namelijk veel 'double diamond'-afdalingen in Jackson Hole.

Jackson Hole is een typisch westernstadje, zoals je dat voor je ziet bij plaatsjes van het Wilde Westen van de Verenigde Staten. Jackson Hole ligt bij het Grand Teton National Park, met heel scherpe en steile bergpieken. Verderop ligt het wereldberoemde Yellowstone National Park. Dit is een bestemming voor skiërs en snowboarders die een ultieme uitdaging zoeken. Er zijn namelijk veel 'double diamond'-afdalingen in Jackson Hole. Je bent er omringd door hoge bergtoppen en magnifieke uitzichten. Twee bergen domineren Jackson Hole Mountain Resort: Apres Vous en Rendezvous. Voor een groot deel ski je tussen de bomen door (tree skiing). Een 6-daagse skipas voor dit gebied is inbegrepen bij deze reis. Het plaatsje Jackson Hole heeft een goede selectie aan restaurants, bars, saloons, boetieks en art galleries. In het centrum vind je onder meer Snake River Grill, Million Dollar Cowboy Steakhouse en Nani’s Genuine Pasta House. In Teton Village is de legendarische Mangy Moose gevestigd. De Snake River Brewing Company in downtown Jackson Hole is een enorm sfeervolle bar en is favoriet bij de locals. Midden in het dorp, op het dorpsplein, staan twee grote bogen. Deze zijn gemaakt van hertengeweien en zijn in de winter sfeervol verlicht.

Details

Bestemming Rockies & Texas, West Amerika
Thema Wintersportreizen
Reisduur 9 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 7 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Eventuele resortfee's  (tenzij anders aangegeven) 
  De accommodaties behouden het recht om de eventuele resort fee's te wijzigen of een resort fee in te voeren, een eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast of kan ter plaatse door de accommodatie in rekening worden gebracht.  
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Transfer Vancouver Airport – Whistler en v.v.
 • 6-daagse skipas voor het skigebied van Jackson Hole
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Skihuur en skiles 
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag tot dag programma

 • Wintersport Jackson Hole Wyoming

  Dag 1: Heenreis naar Jackson Hole

  Je vertrekt vandaag naar Jackson Hole. Na aankomst ga je per transfer naar de accommodatie in Jackson Hole.

 • Wintersport Jackson Hole Wyoming USA

  Dag 2 t/m 7: Jackson Hole

  Je bent omringd door hoge bergtoppen en magnifieke uitzichten. Twee bergen domineren Jackson Hole Mountain Resort: Apres Vous en Rendezvous. Grotendeels ski je tussen de bomen door (tree skiing). Het plaatsje Jackson Hole heeft een goede selectie aan restaurants, bars, saloons, boetieks en art galleries. In het centrum vind je onder meer de Snake River Grill, Million Dollar Cowboy Steakhouse en Nani’s Genuine Pasta House. In Teton Village is de legendarische Mangy Moose gevestigd. De Snake River Brewing Company in Downtown Jackson Hole is een enorm sfeervolle bar en favoriet bij de locals. Midden in het dorp, op het dorpsplein, staan twee grote bogen. Deze zijn gemaakt van hertengeweien en zijn in de winter sfeervol verlicht. Behalve skiën en snowboarden kun je in Teton Village ook doen aan crosscountry skiing, heli-skiing, snowmobiling en snowshoeing. Verder kun je ook hondensledetochten maken. Er zijn diverse spa’s waar je heerlijk kunt relaxen. Jackson Hole behoort samen met Whistler tot de meest gezellige après-skicentra in Noord-Amerika. Het is een uitdagende, ruige en sfeervolle wintersportbestemming. Een zesdaagse skipas voor het skigebied van Jackson Hole is inbegrepen bij deze reis.

 • Wintersport Jackson Hole Wyoming

  Dag 8: Terugreis vanuit Jackson Hole

  In de loop van de dag ga je per transfer naar de luchthaven en check je in voor de terugvlucht.

 • Dag 9: Thuiskomst

  De wintersportvakantie is vandaag dan echt ten einde. Hopelijk heb je genoten van verse poedersneeuw en heel wat kilometers gemaakt op de lange latten.


De onderstaande excursie is inbegrepen bij deze Jan Doets reis. Een toegevoegde waarde aan je droomreis!


 • Wintersport Jackson Hole Wyoming
  Ter waarde van € 487,- p.p.

  Skipas Jackson Hole 6 dagen

  Jackson Hole - Wyoming

  Jackson Hole is een typisch Western stadje zoals u zich dat zo voor zou stellen bij plaatsjes in het Wilde Westen van de USA. Jackson Hole ligt bij het Grand Teton National Park met zeer scherpe en steile bergpieken en verderop ligt het wereldberoemde Yellowstone National Park. Dit is een bestemming voor skiërs en snowboarders die een ultieme uitdaging zoeken, er zijn namelijk veel Double Diamond afdalingen in Jackson Hole. Jackson Hole is in 2014 door het Ski Magazine, uitgeroepen tot het nummer 1 skiresort van Noord Amerika.

  Dit liftticket is 6 dagen geldig in alle skigebieden van Jackson Hole en mag in een periode van 8 dagen worden opgemaakt (je hebt dus twee rustdagen). 

  Kinderen tot en met 14 jaar skiën gratis in Jackson Hole. Bij elke vol betalende volwassene krijg je 1 kinderskipas gratis. 

  Meer informatie

Er zijn geen optionele excursies.

 • Onbezorgd genieten

  Het was onbezorgd genieten! Mede dankzij de goede organistatie. we hadden het zelf niet beter kunnen doen!

  Adema, T.

Jan Doets suggesties