Wintersport Winter Park

Specialtrip, 12 dagen

Sneeuwzekerheid, de grote variëteit en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding maken van Winter Park een prettige skibestemming. Het grote pluspunt is dat alle vijf skigebieden met elkaar verbonden zijn: Winter Park, Mary Jane, Vasquez Ridge, Parsenn Bowl en Vasquez Cirque. De skipas geeft je toegang tot deze skigebieden. Winter Park is bovendien één van de meest kindvriendelijke resorts in Noord-Amerika, dus ideaal voor families, maar ook voor mensen die willen verblijven in een knusse, wat rustigere, en fantastische omgeving.

Waar valt de meeste sneeuw in Colorado? In Winter Park! Sneeuwzekerheid, de grote variëteit en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding maken van Winter Park een prettige skibestemming. Het grote pluspunt is dat alle vijf skigebieden met elkaar verbonden zijn: Winter Park, Mary Jane, Vasquez Ridge, Parsenn Bowl en Vasquez Cirque. De skipas geeft je toegang tot deze skigebieden en is bij deze reis inbegrepen. Winter Park is bovendien één van de meest kindvriendelijke resorts in Noord-Amerika, dus ideaal voor families, maar ook voor mensen die willen verblijven in een knusse, wat rustigere en bovenal fantastische omgeving! Vanaf Denver International Airport is het ongeveer twee uur rijden naar Winter Park, gelegen ten zuiden van Rocky Mountain National Park. Winter Park is een authentiek en gezellig dorp, met meer dan vijftig restaurants, bars, boetieks, art galleries en winkels. De architectuur is in western-stijl, geheel passend bij het decor van de Rocky Mountains. Naast skiën en snowboarden, kun je cross country skiën, afdalen met een snowmobile, snowshoe-en, schaatsen, tuben, maar ook hondensledetochten maken, of ontspannen in één van de hot springs of spa’s.

Details

Bestemming Rockies & Texas, West Amerika
Thema Wintersportreizen
Reisduur 12 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 7 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Eventuele resortfee's  (tenzij anders aangegeven) 
  De accommodaties behouden het recht om de eventuele resort fee's te wijzigen of een resort fee in te voeren, een eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast of kan ter plaatse door de accommodatie in rekening worden gebracht.  
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Transfer Denver – Winter Park v.v.
 • 6-daagse skipas voor het skigebied van Winter Park
 • Toeristisch informatiepakket

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de vluchten over de oceaan wanneer je vliegt met Icelandair
 • Huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele dropoff kosten huurauto
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Skihuur en skiles 
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: €25,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag tot dag programma

 • Wintersport Winter Park Colorado USA

  Dag 1: Heenreis naar Denver - Winter Park

  Vandaag vertrek je naar Denver. Na aankomst op de luchthaven ga je per transfer naar Winter Park. Vanaf Denver International Airport is het ongeveer twee uur rijden naar Winter Park, gelegen ten zuiden van Rocky Mountain National Park. Winter Park is een authentiek en gezellig dorp, met meer dan vijftig restaurants, bars, boetieken, art galleries en winkels.

 • Wintersport Winter Park Colorado USA

  Dag 2 t/m 7: Winter Park

  'The Best Bumps of North America’ vind je op de Mary Jane Mountain. De bijnaam van Mary Jane is 'No Pain, No Jane'! Beginners kunnen uitstekend terecht op Winter Park Mountain, terwijl Vasquez Cirque zeer uitdagend en alleen geschikt is voor experts. Parsenn Bowl is een alpine-kom op meer dan 3.000 meter hoogte, waar je je kunt uitleven op de ongeprepareerde champagnepoedersneeuw. De pistes zijn breed en omringd door bomen. Het is hier rustig, en de pistes bieden voor elk type skiër genoeg mogelijkheden. De architectuur in westernstijl past geheel bij het decor van de Rocky Mountains. Naast skiën en snowboarden kan je ook crosscountry skiën, snowmobilen, snowshoe-en, schaatsen en tuben. Maar ook hondensledetochten maken, of ontspannen in een van de hot springs of spa’s behoren tot de mogelijkheden.

 • Wintersport Winter Park Colorado USA

  Dag 8: Terugreis vanuit Winter Park - Denver

  Je wordt opgehaald door de shuttlebus. Deze brengt je terug naar de luchthaven van Denver. Bij aankomst check je in voor de terugvlucht.

 • Dag 9: Thuiskomst

  Na een nacht in het vliegtuig kom je vandaag weer aan op de luchthaven waar je deze vakantie begonnen bent. Het is tijd om te wassen en terug te denken aan een heerlijke wintersportvakantie.


De onderstaande excursie is inbegrepen bij deze Jan Doets reis. Een toegevoegde waarde aan je droomreis!


 • Wintersport Winter Park Colorado USA
  Ter waarde van € 389,- p.p.

  Skipas Winter Park 6 dagen

  Winter Park - Colorado

  Waar valt de meeste sneeuw in Colorado? In Winter Park! Sneeuwzekerheid,

  de grote variëteit en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding maakt van
  Winter Park een prettige skibestemming. Het grote pluspunt is dat al de 7
  skigebieden met elkaar verbonden zijn: Winter Park, Mary Jane, Vasquez
  Ridge, Parsenn Bowl, Eagle Wind, The Cirque en The Terrein Parks. 

  Dit lift ticket is 6 dagen geldig in alle skigebieden van Winter Park.

  Meer informatie

Er zijn geen optionele excursies.

 • Bedankt voor de goede zorgen en de hulp bij het uitzoeken van onze vakantie!

  Bedankt voor de goede zorgen en de hulp bij het uitzoeken van onze vakantie!

  Geerlings, N.

Jan Doets suggesties