35 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Stedentrips

 • Stedentrip Toronto

  Stedentrip | Stel zelf de reisduur samen

  Maak een stedentrip naar Toronto: de grootste en meest moderne stad van Canada! Veel Canadezen ervaren Toronto als het Manhattan van Canada. Deze stad biedt je een mix van strakke wolkenkrabbers en etnische, kleurrijke wijken. Toronto is nog onbekend als stedentripbestemming, maar dat zal snel veranderen. Wanneer vertrek jij?

 • Stedentrip Quebec City

  Stedentrip | Stel zelf de reisduur samen

  Quebec is een stad die je absoluut niet in Noord-Amerika zou verwachten. Quebec City is de hoofdstad van de Franstalige provincie Quebec in Canada. Bijna iedereen in deze stad spreekt dan ook Frans. Quebec is een prachtige, sfeervolle stad die erg Europees lijkt. Er zijn gezellige straatjes en steegjes en volop terrasjes. Ook vind je er verschillende restaurants waar je heerlijk kunt genieten van geweldige gerechten. Geniet van het goede leven in deze historische en gezellige stad.

 • Stedentrip Montreal

  Stedentrip | Stel zelf de reisduur samen

  In het levendige grotendeels Franstalige Quebec ligt Montreal. Dat het betekent Koninklijke berg. De stad heeft een modern Engelstalig gedeelte dichtbij de top universiteit McGill en een meer historisch Franstalig gedeelte bij de Old Town. Hier kun je flaneren op Boulevard Saint Denis & Saint Laurent. Kleurige huizen met gietijzeren trappen kenmerken het straatbeeld. De oudste wolkenkrabber van Montreal ligt tegenover de prachtige Notre Dame van Montreal. Joie de vivre is wat de klok slaat in Montreal. Dus genieten van eten, levendigheid en prachtige winkels maken dat een bezoek aan Montreal compleet.

 • Stedentrip Orlando

  Stedentrip | Stel zelf de reisduur samen

  Als je van pretparken en actie houdt, dan is deze reis echt iets voor jou. Het is de perfecte bestemming voor gezinnen en stellen die willen genieten van de diversiteit in deze levendige stad. Naast de vele pretparken heb je ook de waterparken die voor de verkoeling zorgt maar ook de vele shopping malls zijn erg populair in Orlando. Verveling behoort in ieder geval zeker niet tot de mogelijkheden tijdens deze reis!

 • Strandvakantie St. Pete Beach of Clearwater Beach

  Stedentrip | Stel zelf de reisduur samen

  Geniet van de hagelwitte zandstranden van St. Pete Beach en Clearwater Beach. Naast het relaxen op het strand kun je ook heerlijk fietsen, vissen, zwemmen, snorkelen, golfen of cultuur snuiven in St. Petersburg, vervelen is hier geen optie. Wil je meer van de omgeving zien? Uiteraard is het ook mogelijk om een auto bij te huren. Stel nu zelf de reisduur samen!