Road Bear heeft interessante Super Deals die te boeken zijn tot 31 maart 2019. Als jouw camperreis begint bij één van de deelnemende verhuurstations binnen de USA dan ontvang je (afhankelijk van de reis) de preparation fee, convenience kits en de one-way fee (indien van toepassing) helemaal gratis.

Ter informatie: deze korting is alleen van toepassing op geselecteerde round-trips en one-ways met een specifieke data. Ook geldt deze korting enkel voor geselecteerde campers van Road Bear RV.


Preparation Fee

Een eenmalige service om de camper klaar te maken voor vertrek, de zogenaamde Preparation Fee. Hiermee is Road Bear RV in staat om de camper spic en span aan te leveren voor verhuur.

Hit the road tijdens een USA roadtrip per camper!

Convenience Kit

Road Bear RV biedt een pakket aan dat voorziet in uitrustingen voor zowel de passagiers als de camper. Bij deze zogenaamde “convenience kit” zijn onderdelen inbegrepen voor de bedden, de bakamer, de maaltijden en voor algemeen gebruik.

Een tussenstop met de camper langs de Pacific Ocean

One-way fee

Je betaalt bij boeking drop off kosten wanneer je de camper achterlaat bij een ander verhuurstation dan waar je de camper hebt opgehaald.

Een tussenstop met de camper

Online Campertool

Je kunt heel gemakkelijk in onze campertool een offerte opvragen voor jouw reis met een camper door de USA of Canada. 

Bereken online jouw camperofferte.