Ultieme luxe en kleinschalige cruiseschepen, dat is Seabourn! Sinds 2017 vaart Seabourn ook van Vancouver naar Alaska. Een geweldige route waarbij je ook in de kleinere havens aanmeert en zo de meest unieke plaatsen van Alaska kunt ontdekken die de grotere cruiseschepen niet kunnen aandoen.Klein, intiem en pure luxe

Ontdek de rijke cultuur van Alaska door een bezoek te brengen aan Juneau, Ketchikan en andere kleurrijke dorpen – of bewonder vanaf het dek van het schip de gletsjers en andere hoogtepunten. Ontdek de Inside Passage en verder, via scenic cruising in Glacier Bay National Park of door de twee Sawyer-gletsjers in Tracy Arm. Afkalvende gletsjers, opspringende walvissen, authentieke cultuur, de geschiedenis van de goudkoorts: dit alles is hier te vinden!


Seabourn Sojourn

Summer Sales Event

Boek voor 31 juli één van de geselecteerde afvaarten en ontvang deze mogelijke extra’s:

• Verlaagde tarieven (op moment van boeken wordt de meest up to date prijs bepaald, cruises werken namelijk met flexprijzen)

• Veranda Suite Upgrades* (gratis upgrade naar een hut met veranda voor de prijs van een standaard buitenhut)

• Tot wel $500 USD boordtegoed per Suite* (te besteden aan bijv. excursies aan boord)

• 300-minuten Internet Pakket per persoon* 

Boek een Penthouse of Premium Suite en ontvang: 

• $1,000 USD boordtegoed per Suite* (te besteden aan bijv. excursies aan boord) 

• ongelimiteerd Internet Pakket per Suite*


Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van vele aantrekkelijke voordelen!

Droom jij van een luxe cruise of een avontuurlijke reis naar Alaska en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul onderstaand contactformulier in met jouw reiswensen, dan nemen wij contact met je op!