Sky Radio Amerikaweek

Wat zou jij gaan doen als je een compleet verzorgde reis naar Amerika zou winnen? Met een stoere auto van Hertz cruisen langs de Westkust van Californië? Wegdromen in het nostalgische New England? Genieten van de zonsopgang in de Grand Canyon? Of ga je voor de indrukwekkende geisers van Yellowstone Park? Jan Doets regelt het voor je!

Wat moet je doen?

Luister 6 tot en met 12 november naar Sky voor het codewoord van de dag. Sms het codewoord naar 4422 (€ 0,40 p.o.b., plus de eventuele kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon) of vul het codewoord in via Facebook.com/SkyRadio en wie weet win jij de Jan Doets rondreis door Amerika, inclusief Hertz huurauto, ter waarde van € 5.000,-!
Op deze actie zijn de spelvoorwaarden van Sky Radio van toepassing.

Voorwaarden Doets Reizen

 • De totale gesponsorde reissom is € 5.000,- welke besteed dient te worden voor een autorondreis Amerika via Doets Reizen. De inhoud van de reis is volledig naar wens samen te stellen met een Doets Reizen reisspecialist. De bestemmingskeuze binnen Amerika staat dus vrij! Wil je een duurdere reis maken, dan kan dat uiteraard. De meerkosten zijn dan voor eigen rekening. Van deze eventuele meerkosten dient 15% in december betaald te worden en het restant uiterlijk 6 weken voor vertrek.
 • De reis dient gereserveerd te worden voor 30 november 2017. De reis plaats te vinden voor 31 oktober 2018. 
 • De winnaar dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn. Let op: je betaalt voor de auto wel een leeftijdstoeslag à US$ 30,- per dag + tax indien je tussen 21 t/m 24 jaar bent.
 • De hoofdbestuurder van de huurauto en dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs + creditcard op zijn/haar naam. Meerdere chauffeurs kunnen worden toegevoegd op het huurcontract, ter plaatse bij het ophalen van de huurauto. Vanzelfsprekend dienen de rijbewijzen dan getoond te worden.
 • Indien je er voor kiest om de auto op een andere locatie in te leveren, dan dat je hem hebt opgehaald, dan betaal je drop-off kosten. Deze kosten voor eigen rekening en dienen ter plaatste betaald te worden.
 • Elke reiziger dient in bezit te zijn van een geldig paspoort
 • Elke reiziger dient op eigen kosten (US$ 14,- p.p. m.b.v. een creditcard) het toeristenvisum ESTA online aan te vragen. Deze dien je uiterlijk 72uur voor vertrek in je bezit te hebben. Dit kan via de officiële website.
 • Circa 1 maand voor vertrek ontvang je een uitgebreid reisbescheiden pakket.
 • Niet inbegrepen in de reis: 
  *De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea
  *Benzine-, parkeer-, en tolgelden
  *Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
  *Nationale Parken Pas ca. $US 80. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt
  *De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)

Inspiratie op doen?

Bekijk alvast onze autoreizen aanbod naar Amerika - overzicht