Angela Kuijs

Reisspecialist

Angela Kuijs

Elske Doets over Angela a.k.a. Flamingo

Net als de flamingo is Angela gevoelig en sociaal, maar wel een doorzetter. Het liefst bevindt zij zich in een groep, hierin voelt ze zich het sterkst.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1996

Functie
Reisspecialist

Sinds
2017

Reisde door Canada en/of de VS
Alberta en British Columbia in West-Canada.

Favoriete hotel

Moraine Lake Lodge in Banff National Park. De ligging van deze kleinschalige lodge is perfect om snel de mooiste plekken binnen Banff National Park te kunnen bereiken. 

Favoriete US/Canadian food
Ik ben een echte zoetekauw. Daarom is het moeilijk kiezen tussen alle kleurrijke donuts en heerlijke pancakes.  

Favoriete uitzicht
Mijn favoriete uitzicht bevindt is in Banff National Park. Na een korte hike bereik je een uitzichtplatform op de berg Bow Summit. Vanaf dit punt heb je een adembenemend uitzicht op het felblauwe gletsjermeer van Peyto Lake. 

Favoriete stad

In Victoria op Vancouver Island waan je je in Britse sferen. Breng vooral een bezoek aan het Empress Hotel, waar je in de namiddag kan genieten van een heerlijke high tea. 

Favoriete staat/provincie

Elke staat/provincie heeft iets unieks te bieden, maar mijn favoriet is British Columbia. Van prachtige  parken en ruige kusten tot steden; alles is hier te vinden. 

Favoriete activiteit
Jasper SkyTram in Jasper National Park is mijn favoriet. Deze gondel brengt je naar 2285 meter hoogte. Daar kun je genieten van prachtige vergezichten. 

Favoriete National Park

Van alle mooie parken in West-Canada, heeft Banff National Park het meeste indruk gemaakt. De azuurblauwe gletsjermeren worden omringd door de besneeuwde bergpieken. Het is er zo mooi en rustgevend dat ik er wel dagen kan blijven rondlopen. 

Favoriete strand
Chesterman Beach in Tofino op Vancouver Island is een strand waar je een heerlijke wandeling kunt maken terwijl je de kunsten van de surfers bewondert.  

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's