Anja Volwerk

Boekhoudster

Anja Volwerk

Elske Doets over Sanne a.k.a. Hummingbird:

"Anja is heel precies, vlijtig, sierlijk en een heel bezig typetje. Een absolute meerwaarde voor onze afdeling boekhouding".


Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1989

Functie
Boekhouder

In dienst sinds
2016

Reisde door Canada en /of de VS
Zelf heb ik twee keer een bezoek gebracht aan New York City. De eerste keer was ik net 18 jaar geworden, wat een belevenis. Aangezien we het zo erg naar ons zin hebben gehad en je in één keer lang niet alles kan bezoeken besloten we twee jaar later weer te gaan. Het blijft één van de mooiste steden waar ik ooit geweest ben. 

Favoriete hotel 
Hotel Metro in New York spreekt mij heel erg aan. Het is een heel mooi en chique ingericht hotel en van alle gemakken voorzien, er is zelfs een fitnessruimte aanwezig. Daarnaast biedt het hotel dagelijks een gratis ontbijt aan, wat toch wel zeldzaam is voor de hotels in New York City.

Favoriete US/Canadian food
American Pancakes bestel ik graag als ontbijt. Het liefst eet ik die kleine pannenkoeken met een beetje maple syrup en vers fruit.

Favoriete uitzicht
Vanaf het Observation Deck van het Rockefeller Center heb je een prachtig uitzicht over de hele stad en dus ook over Central Park. Daarnaast is de mooie skyline van Manhattan goed zichtbaar vanaf de Brooklyn Bridge en vanaf de boot die langs het Vrijheidsbeeld vaart, echt prachtig. Mijn favoriete uitzicht is dus het uitzicht over de stad New York City en het liefst op diverse manieren.

Favoriete stad
Inmiddels is het denk ik wel duidelijk dat zonder twijfel New York City mijn favoriete stad is. Lekker shoppen in de warenhuizen of op 5th avenue, relaxen in Central Park, genoeg keuze qua restaurants of in de avond een bezoek brengen aan Broadway. Alles is hier mogelijk!

Favoriete staat/provincie
Een moeilijk keuze aangezien ik maar één staat mag noemen. Eigenlijk zijn de staten California, Nevada, Arizona en Utah mijn favoriet aangezien de combinatie van deze staten uniek is. Als ik toch moet kiezen dan kies ik voor California. Deze staat heeft werkelijk alles! Breng een bezoek aan geweldige steden zoals San Francisco of Los Angeles. Steden die iedereen kent van films of TV en waar je toch eigenlijk minimaal één keer geweest moet zijn. Vergeet ook de prachtige natuur niet en breng een bezoek aan de nationale parken Yosemite, Death Valley en Sequoia.

Favoriete activiteiten/excursie
Het eerste wat in mij opkomt is toch wel het zwemmen met varkens bij de Bahama’s. Het is toch fantastisch dat je daar wordt verwelkomt door de blije krulstaartjes van de varkens? Een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten.
De broadwayshows in New York City zijn wereldberoemd en dat is geheel terecht. Het niveau van de musicals is heel hoog en de meest bekende musicals draaien hier al jaren. Sommige shows zijn al jarenlang iedere avond uitverkocht. Een tip is dus om van te voren de tickets alvast te reserveren en mijn collega’s zorgen er dan voor dat de tickets klaar liggen in het hotel. Het enige wat je nog hoeft te doen is te genieten.

Favoriete National Park
Yellowstone National Park is mijn favoriet, omdat dit park zo enorm divers is. Je vind hier niet alleen geisers, heetwaterbronnen en modderpotten maar ook bossen, een groot meer en watervallen. Daarnaast wonen er veel verschillende dieren in het park, waaronder beren, bizons en elanden. Eigenlijk heeft dit park zoveel te bieden dat je hier echt een paar nachten moet verblijven om alles te kunnen zien en ontdekken.

Favoriete strand
Clearwater Beach heeft de breedste stranden van Florida. De combinatie van witte stranden, blauw water en voldoende vakantievermaak binnen handbereik maken het tot een waar paradijs!

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's