Anne Slot

Reisspecialist

Anne Slot

Elske Doets over Anne a.k.a. Owl

De uil is, net als Anne, wendbaar en kan snel schakelen. Daarbij ontwijkt hij obstakels zoals geen ander dier dat kan. Ze zijn allebei moedig en buitengewoon vlug in het bereiken van hun doel. De uil wordt geassocieerd met wijsheid en passen we kennis en kunde toe. We doordenken de situatie voordat we aan de slag gaan. De uil heeft een scherpe blik en houdt overzicht.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1993

Functie
Reisspecialist

Sinds
Oktober 2017

Reisde door Canada en/of de VS:
Naar Florida.

Favoriete hotel  

Het Pelican Cove Resort op Key Islamorda is echt mijn favoriet! Ons balkon had uitzicht op zee waardoor ik uren kon blijven kijken naar de soms wat woeste zee. Het hotel is gebouwd in een soort haven waar je bootjes en kano’s kunt huren. Op een ochtend zag ik zelfs een nurse- shark voorbij het strandje zwemmen.

Favoriete US/Canadian food
Ik ben gek op donuts! In iedere stad heb ik een andere donut geprobeerd tijdens mijn reis door Florida.

Favoriete uitzicht 

Dat was op de pier van Napels. Hier heb je een prachtig uitzicht over de Golf van Mexico waar vaak dolfijnen te spotten zijn. De dolfijnen sprongen rond de pier omhoog.  Voor mij was dit de eerste keer dat ik ze in het wild gezien heb. Het was een echte Florida-beleving. 

Favoriete stad 
Key West! Key West is het meest zuidelijke puntje van Florida en de Verenigde Staten. Je vindt hier een compleet centrum inclusief restaurants, kroegen en discotheken. Het trekt voornamelijk jongeren aan. Maar je kunt op Key West ook genieten van de prachtige zonsondergangen en rustige straatjes.

Favoriete staat/provincie

Florida is tot nu toe de enige staat die ik bezocht heb. Californië en  Oregon staan nu bovenaan mijn lijst.

Favoriete activiteit

De Everglades Mangrove Tunnel Kajak Eco Tour was favoriet. In tegenstelling tot een tour met een Airboat kom je met de kajak dicht bij de natuur en dieren die in dit prachtige natuurgebied leven. Het wildlife van de Everglades zie je van een kleine afstand: zo zag ik de alligators heel dicht bij. De tour werd door een gids geleid die veel wist te vertellen over het ecosysteem en het wildlife.

Favoriete National Park
Everglades National Park was voor mij echt een hoogtepunt. Dit komt vooral vanwege de unieke Everglades Mangrove Tunnel Kajak Eco Tour.

Favoriete strand  

Ik ben gelukkig op elk strand! Toch als ik moet kiezen... is Fort Myers beach mijn favoriet. Fort Myers is een gezellig plaats waar voldoende restaurants en barretjes zijn. De pier is de perfecte plek om te genieten van een schitterende zonsondergang. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's