Anne Slot

Reisspecialist

Anne Slot

Elske Doets over Anne a.k.a. Owl

De uil is, net als Anne, wendbaar en kan snel schakelen. Daarbij ontwijkt hij obstakels zoals geen ander dier dat kan. Ze zijn allebei moedig en buitengewoon vlug in het bereiken van hun doel. De uil wordt geassocieerd met wijsheid en passen we kennis en kunde toe. We doordenken de situatie voordat we aan de slag gaan. De uil heeft een scherpe blik en houdt overzicht.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1993

Functie
Reisspecialist

Sinds
Oktober 2017

Reisde door Canada en/of de VS:
Naar Florida.

Favoriete hotel  

Hotel Marseille Miami South Beach heeft de perfecte ligging ten opzichte van het strand en het centrum! Via een poort in de heerlijke tuin (met zwembad en lounge!) loop je zo het strand op.

Favoriete US/Canadian food
Ik ben gek op donuts! In iedere stad heb ik een andere donut geprobeerd tijdens mijn reis door Florida.

Favoriete stad
Los Angeles heeft echt alles: strand, cultuur, top restaurants, winkels en je kan er heerlijk surfen! Met onze huurauto hebben wij de hele stad door gereden. Een van de mooiste uitzicht punten hadden wij vanaf het Griffith-observatorium! Mijn favoriete activiteit in Los Angeles is het bezoeken van verschillende film studio's zoals Universal Studios en Warner Bros.

Favoriete uitzicht
Vanaf mijn campingstoel op de Ruby’s campground bij Bryce Canyon NP in het donker... de sterrenhemel is zo veel mooier in Utah dan waar dan ook!

Favoriete staat/provincie
Colorado! Wij reden met de camper langs prachtige vergezichten richting de rocky Mountains. In de maand mei ligt hier en daar nog een laagje sneeuw tussen de bossen. Colorado is zo kleurrijk en zeer afwisselend. In Grand Junction kan je heerlijke wijnen drinken en in Aspen staan ze een groot deel van het jaar op ski’s!

Favoriete activiteit
Zwemmen met dolfijnen bij Theater of The Sea, Islamorada. Van wie was dit vroeger niet de mooiste kleine meisjes droom? Als cadeau voor mijn verjaardag mocht ik in 2016 eindelijk met dolfijnen zwemmen! Mijn droom kwam uit! Theater of the Sea is een aquarium waar de dieren in hun eigen leefomgeving verblijven, er zijn geen blauwe heldere zwembad bassins te vinden op terrein. Echt de perfecte plek om met dolfijnen te zwemmen

Favoriete National Park
Of mag ik een state park noemen? De Big Sur (zoals Julia Pfeiffer Burns State Park) langs de Highway 1 in Californië is een romantische plek om door heen te dwalen. Kleine accommodaties op de rotsen omringt door prachtige bossen. Door het park lopen diverse trails langs watervallen, het lijkt wel een sprookje.

Favoriete strand 
Ik ben gelukkig op elk strand! Toch als ik moet kiezen... is Fort Myers beach mijn favoriet. Fort Myers is een gezellig plaats waar voldoende restaurants en barretjes zijn. De pier is de perfecte plek om te genieten van een schitterende zonsondergang. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's