Anne Slot

Reisspecialist

Anne Slot

Elske Doets over Anne a.k.a. Owl

De havik is net als Anne, wendbaar en kan snel schakelen en ontwijkt daarbij obstakels op zijn weg als geen ander. Beide zijn zij moedig en buitengewoon vlug om het doel te bereiken.


Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1993

Functie
Reisspecialist

Sinds
Oktober 2017

Reisde door Canada en/of de VS:
Naar Florida.

Favoriete hotel  
Het hotel op Key Islamorda: Het Pelican Cove Resort is echt mijn favoriet! Ons balkon had uitzicht op zee waardoor ik hier uren kon zitten kijken naar de soms wat woeste zee. Het hotel is gebouwd in een soort haven waar je (gratis) bootjes en kano’s kan huren. Op een ochtend zwom er zelfs een nurse-shark voorbij het strandje!

Favoriete US/Canadian food
Ik ben echt gek op donuts! In iedere stad heb ik een andere donut geprobeerd tijdens mijn reis door Florida

Favoriete uitzicht 
Mijn favoriete uitzicht had ik op de pier van Napels. Op deze pier heb je een prachtig uitzicht over de Golf van Mexico waar vaak dolfijnen te spotten zijn. De dolfijnen sprongen rond de pier omhoog.  Voor mij was dit de eerste keer waar ik dolfijnen in het wild gezien heb en dus een echte Florida beleving.

Favoriete stad 
Key West! Key West is het meest zuidelijke puntje van Florida en de Verenigde Staten. Je vindt hier een compleet centrum inclusief restaurants, kroegen en discotheken. Het trekt voornamelijk jongeren aan, maar ook op Key West hebben wij genoten van de prachtige zonsondergangen en rustige straatjes en strandjes.

Favoriete staat/provincie
Florida is tot nu toe de enige staat die ik bezocht heb, maar Californië en  Oregon staan zeker boven aan mijn lijstje!

Favoriete activiteit
De Everglades Mangrove Tunnel Kajak Eco Tour was zeker mijn favoriet. In tegenstelling tot een tour met een Airboat kom je met de kajak dichtbij de natuur en dieren die in dit prachtige natuur gebied leven. Op deze manier kom je veel dichter bij het wildlife van de Everglades en zo zag ik de alligators van heel dichtbij. De tour werd geleidt door een gids die ons super veel interessante weetjes wist te vertellen over onder andere het ecosysteem en het wildlife.

Favoriete National Park
Everglades National Park was voor mij echt een hoogte punt. Dit komt vooral door de unieke beleving tijdens de Everglades Mangrove Tunnel Kajak Eco Tour.

Favoriete strand  
Ik ben gelukkig op ieder strand, maar als ik moet kiezen  is Fort Myers beach zeker mijn favoriet. Fort Myers is een super gezellig plaatsje waar voldoende restaurants en barretjes te vinden zijn. De pier is de perfect plek om te genieten van een schitterende zonsondergang. 


Mijn collega's