Astrid Goedhart

Product Manager

Astrid Goedhart

Elske Doets over Astrid a.k.a. Poolhaas:

"Als een ware poolhaas is Product Manager Astrid een mooie, fijngebouwde verschijning. Waar de poolhaas zijn sporen achterlaat in de verse sneeuw, drukt Astrid haar stempel op de dagelijkse werkzaamheden bij Jan Doets America Tours met haar hardwerkende karakter. Astrid lijkt niet alleen op de poolhaas vanwege haar sneeuw witte haar, maar ook vanwege haar sociale vaardigheden. Net zoals de poolhaas heeft Astrid een grote likeability en komt zij het beste tot haar recht wanneer zij haar sociale en professionele vaardigheden gebruikt in een hardwerkend team."

"The Arctic hare, a perfect fit for Product Manager Astrid! While the Arctic hare leaves its trace behind in the fresh snow, Astrid is a hardworking character who puts her mark on her daily activities at Jan Doets America Tours. Astrid also resembles the Arctic hare in some way, not only because of her beautiful, snow-white hair, but also because of her social skills. Like the Arctic hare, Astrid is a likeable character who blooms while applying her social and professional skills within a group of hardworking people."

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1988

Functie
Product Manager

Sinds
2013

Reisde door Canada en/of de VS
Onder meer naar New York, California, Arizona, Las Vegas, Colorado, IJsland en Canada.

Favoriete hotel
De Knight Inlet Lodge aan de westkust van Brits Columbia, Canada. Je weet niet wat je meemaakt. Je kunt er alleen komen met een watervliegtuigje. Natuurlijk regelen wij dat ook allemaal tot in de puntjes voor je. Je hoeft alleen maar in te stappen. En dan kom je in een soort dierentuin zonder tralies terecht. Grizzly beren, bruine beren, bald eagles, walvissen;  je kunt het er allemaal tegenkomen onder begeleiding van gidsen in die weergaloze, wilde natuur. 

Favoriete US/Canadian food

Dat zijn s’mores. Je maakt ze in de VS traditioneel bij een kampvuur. Je roostert een marshmallow in het vuur en legt ze dan tussen twee volkoren biscuitjes met een laagje chocolade ertussen. Heerlijk!

Favoriete uitzicht
Dan denk ik meteen aan het uitzicht dat ik had in het Pacific Edge Hotel in Laguna Beach, LA. En dan vooral vanuit mijn oceanfront kamer met een over het strand hangend balkonnetje. Wij kunnen die speciaal voor jou reserveren. Je weet niet wat je ziet. Uitzicht op een mooi, klein strandje met voorbij zwemmende dolfijnen… Heel bijzonder.

Favoriete stad
Zonder twijfel is dat Los Angeles. Daar is zoveel te doen en te beleven. Heerlijke stranden en eindeloos shoppen. Fantastische attractieparken zoals Universal Studios in Hollywood, Disneyland in Anaheim of het bekende museum Getty Center. Het helpt ook dat ik een echte film- en seriefanaat ben. Ik herken in LA aan de lopende band plekken en straten. Zo leuk.

Favoriete staat/provincie
Colorado heeft mij super verrast. Het is daar zo kleurrijk met die dieprode rotsen en witte bergtoppen. En dan die rust en ruimte en het wild. Ik vind het echt een ‘health’ staat. Veel winkels en restaurants die biologisch en verantwoord werken, met bijvoorbeeld farm to table restaurants. Erg leuk en lekker. Je vindt hier ook het Rocky Mountains National Park. Het is een minder bekend park, maar zo mooi en lekker rustig. Er zijn bossen, maar ook bergtoendra’s. De wandelroutes zijn makkelijk te bereiken. En als je geluk hebt, kun je heel wat wild spotten: haviken, arenden, zwarte beren, coyote’s, poema’s en elanden. 

Favoriete activiteit
Onwijs spannend en spectaculair is de Broken Arrow Jeeptour in Sedona. Een stadje in Arizona. Je wordt met een (roze) jeep Oak Creek Canyon ingereden. Het is een spectaculaire rit.  Het lijkt alsof je tegen de rotswanden oprijdt; bijna verticaal omhoog en daarna weer omlaag. Als je geen last hebt van wagenziekte, zou ik zo’n ritje vast reserveren.
De North Canyon tour, een helikoptervlucht over de Grand Canyon, is minstens zo geweldig. Vanuit de lucht zie je pas echt hoe groot en indrukwekkend de canyon is. Wij boeken de vlucht voor onze klanten altijd in de ochtend, want dan staat de zon nog laag en kun je de mooiste foto’s maken. We hebben ontdekt dat later op de dag de zon voor te veel schittering en tegenlicht zorgt. Zonde voor je foto’s en het uitzicht. 

Favoriete National Park
Black Canyon of the Gunnison National Park in Colorado staat bij mij op nummer een. Dat was echt een ontdekking. Het is een van de diepste, langste en smalste canyons ter wereld. De rotsen zijn er bijna zwart met paarsachtige kleurcontrasten.  Je hebt er veel hiking trails. Het is pas sinds 1999 een nationaal park en nog niet zo ontdekt door de toeristen. Dat is fijn, want daardoor heb je heel veel ruimte voor jezelf. 

Favoriete strand
In bijvoorbeeld Los Angeles zakt de zon achter de horizon en niet in de zee. Maar op Henry’s Beach in Santa Barbara kun je toch een prachtige zonsondergang zien. Daar loopt de kust in een bocht, waardoor de zon bijna in de oceaan zakt. Het is een compact en romantisch strand en er zit een fijn restaurant, The Boat House, waar je lekker kunt eten en van de zonsondergang kunt genieten.

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's