Danielle van Zelst

Reisspecialist

Danielle van Zelst - Seal

Elske Doets over Danielle a.k.a. Seal:

"Net als de zeehond is Danielle, die werkt op onze afdeling verkoop, speels, actief en een beetje druk. Dat maakt haar een gezellige gesprekspartner voor onze klanten. Af en toe kan Danielle een tikkeltje onhandig zijn, maar dat is juist ook weer haar charme".

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1988

Functie:
Reisspecialiste

Sinds: 
2010

Reisde door Canada en/of de VS
Afgelopen jaren heb ik meerdere keren USA en Canada bezocht waaronder New York City, West-Amerika, Florida en Oost-Canada.

1. West USA studiereis Las Vegas , Grand Canyon, Page, Tuba City, Moab, Capitol Reef, Bryce, Zion

2. West USA vakantie Los Angeles , San Diego, Tucson, Sedona, Apache Trail, Grand Canyon  (helikoptertour), Las Vegas, Death Valley, Mammoth Lakes,Yosemite, San Francisco (fietsen Golden Gate Bridge), Monterey, Pismo Beach

3. New York studiereis diverse hotels bekeken, excursies gedaan

4. Oost-Canada studiereis Toronto, Niagara Falls, Niagara on the lake, Ottawa, Montreal, Le Windigo, Sacacomie, Quebec, Elmhirst Resort

5. Huwelijksreis Florida, Orlando (Island of Adventures + Harry Potter, Seaworld, Magic Kingdom, Daytona Speedway) Fort Myers (daguitstapje naar Sanibel en Captiva gemaakt), via de Everglades, Key Islamorda, Key West, Miami ( fietstocht)

Favoriete hotel
Het Le Village Windigo is mijn favoriete hotel. Le Village Windigo ligt in de provincie Quebec tussen Algonquin National Park, Ottawa en Montreal in. Het resort ligt aan een prachtig groot meer, met prachtige zandstranden en baaien. Je kunt er kajakken, fietsen, tennissen, wandelen of een bootje huren (tegen betaling) en naar een van de eilanden met de verlaten stranden varen. Het resort ligt in een bosrijke omgeving met prachtige chalets met houten accenten en rode daken. De chalets hebben een keuken en woonkamer met openhaard. Omdat Le Village Windigo niet in een officieel benoemd natuurpark ligt, zijn er veel meer activiteiten mogelijk dan bijvoorbeeld mogelijk is in Algonquin Park.

Favoriete US/Canadian food
Ik ben gek op zoetigheid, mij maak je dan ook erg blij met een heerlijke donut, cupcake of de bekende Key Lime Pie!

Favoriete uitzicht
Mijn favoriete uitzicht is tijdens de helikoptertour boven de Grand Canyon.Tijdens dezr tour zie je pas hoe groot de Grand Canyon echt is. Je ziet de Colorado Rivier door de Grand Canyon stromen. Wanneer je tijdens zonsopgang de helikoptertour maakt zie je de verschillende kleuren op de Grand Canyon verschijnen. Kortom, het is een fantastisch uitzicht!

https://www.doetsexperience.nl...

Favoriete stad
Van alle steden is Quebec City mijn absolute nummer één! De stad is authentiek, sfeervol en sprookjesachtig. Het wereldberoemde Fairmont Le Chateau Frontenac is hier echt een landmark. De kleine smalle straten, de gekleurde daken, de oude citadel en de boardwalk zijn een aantal hoogtepunten die de stad te bieden heeft. De stad heef gezellige terrassen, er zijn veel kunstenaars en romantische kerkjes. Wat bijzonder is aan Quebec City, is dat het als enige stad in het continent Noord- Amerika, nog een volledig bewaarde stadsmuur heeft. Maak een wandeling van vier kilometer langs de stadsmuur en krijg een goed beeld van de hoeveelheid historische bouwwerken. Quebec City bestaat uit de benedenstad (basse-ville) en de bovenstad (haute-ville). De meeste bezienswaardigheden zijn prima te voet te bereiken.

https://www.doetsexperience.nl...

Favoriete staat/provincie
Ik heb 2 favoriete staten: Utah en als echte vakantiebestemming Florida. Utah is voor mij de staat met de prachtigste natuur, namelijk de parken Zion, Bryce, Capitol Reef en Arches. Daarnaast zijn hier een aantal fantastische accommodatie die aan de Colorado River liggen zoals de Red Cliff Lodge en de Sorrel River Ranch. Elk park heeft zijn eigen charme dat maakt dat de natuur in deze staat zo divers is. Daarnaast is Florida ook favoriet. De afstanden zijn relatief klein. Ik heb hier een bezoek gebracht aan diverse pretparken, Daytona Speedway, de mooie stranden van Fort Myers, een airboat tour door de Everglades en het Art Deco District in Miami. Kortom: veel afwisseling.

Favoriete activiteit
Ik heb zoveel mooie, bijzondere activiteiten en excursies gedaan. Van het bijwonen van een show in Las Vegas, de jeeptocht door Sedona, een bezoek aan de Niagara Falls, de airboat tour door de Everglades tot een bezoek aan de pretparken (Seaworld, Universal Studio’s, Island of Adventures, Disney Magic Kingdom). Van een fietstocht over de Golden Gate Bridge, de Art Deco Fietstour door Miami, een zeilboottocht langs de Skyline in New York tot het rijden van de Apache Trail in Arizona. Ik kan niet kiezen, het zijn stuk voor stuk unieke ervaringen! Per gebied heb ik mijn eigen top 5 must do excursies, graag adviseer ik u welke uw reis compleet maken!

https://www.doetsexperience.nl...

https://www.doetsexperience.nl...

Favoriete National Park
Bryce NP is mijn favoriete Nationale Park. Vooraf had ik gedacht dat de Grand Canyon NP mijn favoriet zou worden, maar bij de Grand Canyon verandert het uitzicht niet. Bij Bryce NP werd ik verrast door de diverse kleuren die de Canyon betoveren. De door erosie gevormde rotsformaties (hoodoos) vind ik zeer indrukwekkend. Deze rotsformaties zien eruit als pilaren met daarop los gesteente. De gesteentes zijn in diverse kleuren: wit, roze, crème, oranje en rood. Veel van de rotsen hebben bijnamen, zoals ‘the submarine’ en ‘the naked woman’. Must do-verblijf: in de Bryce Canyon Lodge.

https://www.doetsexperience.nl...

Favoriete strand
De omgeving Fort Myers, Sanibel en Captiva. Er zijn hier diverse prachtige accommodaties die wij hier aanbieden. Diverse accommodaties liggen aan de zandstranden. De kans is aanwezig dat u dolfijnen spot.

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's