Dionne Gooijer

Reisspecialist

Dionne Gooijer - Deer

Elske Doets over Dionne a.k.a. Deer

Het deer is gevoelig en sociaal, maar onderling strijdlustig. Dat past wel bij Dionne. Verder is een hert sierlijk, net zoals de vrolijke blonde Dionne.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1992

Functie
Reisspecialist

Sinds 
2017

Reisde door Canada en/of de VS 
Zuid-West USA en ik kan niet wachten op mijn eerste Canadareis!

Favoriete hotel 
Tanque Verde Ranch bij Tucson in het Saguaro National Park. Als je in de buurt van Tucson bent kan ik je deze ranch echt aanraden. Een verblijf op deze plek is een hele beleving. Begeef je in het wilde westen en ga paardrijden tussen metershoge cactussen. Of neem deel aan een van de vele andere activiteiten die op de ranch worden aangeboden (hier hoef je niet extra voor te betalen). In de Mexicaanse/Western Bar sluit je de dag in stijl af.

Favoriete US/Canadian food
De donut. Al die verschillende smaken en kleuren. Elke keer als ik ze ergens zie liggen wil ik er een proberen. Ze zien er zo lekker uit!

Favoriete uitzicht
In Arizona heb je de Horseshoe Bend bij het plaatsje Page. Hier kijk je van bovenaf op het groenblauwe water dat zich in een perfecte hoefijzer om een berg vormt. Het word took wel de intieme Grand Canyon genoemd, omdat het daar op lijkt en het massatoerisme deze bijzondere plek nog niet heeft ontdekt. Na een wandeling van ongeveer een kwartier wordt je beloond met een adembenemend uitzicht!

Favoriete stad
Ik vond Las Vegas echt fantastisch, maar ben verliefd geworden op de Mexicaanse sferen in San Diego.

Favoriete staat/provincie
Ik ken Californiƫ het beste en wat ik daarvan heb gezien was geweldig. Een prachtige kust, fantastische steden en mooie nationale parken. Ik zou er zo weer naartoe gaan.

Favoriete activiteit
De helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Dat was echt adembenemend. Ik deed de vlucht (zoals we iedereen aanraden) vroeg in de ochtend, tijdens de zonsopkomst. Het uitzicht dat je tijdens deze lichtinval hebt, dat moet je een keer in je leven hebben gezien.

Favoriete National Park
Het Arches National Park in Utah heeft de meeste indruk op me gemaakt. Dit park heeft me betoverd tijdens de verschillende hikes die ik heb maakt. Je begeeft je tussen de prachtige, rode rotsformaties die uit allerlei bijzondere vormen en kleurtinten bestaan. Je kunt kiezen uit korte en lange wandelingen, er is dus voor ieder wat wils.

Favoriete strand
Ik heb aardig wat mijlen langs de kust gereden, maar stops op stranden heb ik weinig gemaakt. Daar ga ik graag speciaal een keer voor terug naar Florida! Santa Monica Beach vond ik het leukste strand omdat iedereen daar wel met iets bezig was. Ik kan niet goed stilzitten en hier was genoeg te zien en te beleven. Je ziet  mensen surfen, zwemmen en volleyballen. Voor de bezige bijtjes onder ons is Santa Monica zeker een aanrader. Nog een tip: sluit je standdag sfeervol af op de 3rd Street Promenade.

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's