Eline van de Velde

Reisspecialist

Eline van de Velde - Dolfijn

Elske Doets over Eline a.k.a. Dolfijn

Net als de dolfijn, is Eline een teamplayer. Ze is altijd bezig. Daarnaast is zij trouw en gaat zij door het vuur voor mensen om wie zij geeft. Ze geeft niet snel op.
Daarnaast is zij, net als een dolfijn, niet bang om in het diepe te springen. Bovendien leert zij erg snel.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 1994

Functie: Reisspecialist

Sinds: 2018

Reisde door Canada en/of de VS
De VS, tweemaal. Houston, Texas, waar ik ook nog een stuk heb rondgereden en Zuid-West Amerika. Beide zijn geweldig! Ik houd van warmte en de afwisseling van rust en drukte. Daarvoor zijn deze gebieden voor mij perfect.

Favoriete hotel
Lastig, want ik kan zowel van luxe als van eenvoud genieten. Een van mijn favorieten is toch wel de Dixie Dude Ranch in de heuvels van Texas. Je bent hier van alle gemakken voorzien en het is de echte Amerikaanse ‘cowboy’ sfeer. Je kunt er paardrijden en zo meehelpen het vee te hoeden. ‘s Avonds is er muziek. Daarnaast is er ook rust en ruimte.

Favoriete US/Canadian food
Lekkere, gekruide spareribs. Dat zachte vlees. Heerlijk!

Favoriete uitzicht
Dit zijn toch wel de Mammoth Lakes, wat een adembenemend uitzicht.

Favoriete stad
Los Angeles. Het is een bruisende stad, waar veel te doen en te zien is, maar het heeft ook mogelijkheden om lekker te relaxen.

Favoriete staat/provincie
California. Met de diversiteit aan steden, stranden en prachtige parken.

Favoriete activiteiten
Paardrijden over uitgestrekte stukken land, door de prachtige natuur. Op de motor rijden vind ik ook heerlijk. Daarnaast blijven de vele (attractie)parken, zoals van Universal en Disney ook een must-do.

Favoriete National Park
Yosemite National Park. Hier vind je prachtige, mooie uitzichten vanaf grote hoogtes, maar er zijn ook bijzondere watervallen en sprookjesachtige meren.

Favoriete strand
Clearwater in Tampa. Ze noemen dit ook wel het mooiste strand van Florida en ik begrijp wel waarom. Het is een prachtig groot, wit zandstrand. Ook kun je naar Caladesi Island, wat een mooi, ongerept eiland is. Je waant je hier echt in een paradijs. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's