Eline Willemsen

Reisspecialist

Eline Willemsen

Elske Doets over Eline a.k.a. Fox:

"Eline is, net als een vos, snel, sociaal, nieuwsgierig en energiek. Ze kan goed luisteren en nog beter praten waardoor er altijd een goed gesprek met haar te voeren is. Ze is dol op het uitstippelen van reisroutes."

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1996

Functie :
Reisspecialist

Sinds :
Oktober 2018

Reisde door Canada en/of de VS:
Zuidwest-USA en IJsland.

Favoriete hotel:
Hotel Zephyr in San Fransisco is mijn favoriete hotel. Het hotel heeft een moderne urban style en ligt op een prachtige locatie in Fishermans Wharf, toch wel één van de meest bijzondere wijken in San Fransisco. Daarnaast ben je met een paar minuten bij pier 39.

Favoriete US/Canadian food:
Ik ben gek op de grote traditionele Amerikaanse hamburger. Daar zijn de Nederlandse hamburgers niks bij. Het liefst met bacon, uien, cheddar en sla. Ik heb helaas nog nergens in Nederland een hamburger kunnen vinden die aan de hamburger in Californië kan tippen.

Favoriete uitzicht:
Mijn favoriete uitzicht is het uitzicht over Los Angeles van achter het Hollywood Sign. Vanaf dit punt kun je de hele stad prachtig zien liggen en kijk je uit over zee. Tijdens de hike naar het Hollywood Sign zijn er al eerdere plekken die een prachtig uitzicht bieden. Hoe dichter bij het Hollywood Sign hoe mooier het wordt.

Favoriete stad:
San Fransisco is een gezellige stad waar een fijne sfeer hangt. Ondanks de steile heuvels is deze stad prima te voet of per fiets te doen. Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden en wordt je elke keer weer verrast door wat deze stad te bieden heeft.

Favoriete staat/provincie:Ik geloof dat elke staat iets anders moois te bieden heeft. Californië is echter mijn favoriet. Hier is alles te vinden, van het bruisende stadsleven tot aan prachtige natuur.

Favoriete activiteit:
Het fietsen van de Golden Gate Bridge. Het is een geweldige ervaring om over deze brug te fietsen met een mooi uitzicht over de stad. Daarnaast is het dorpje Sausalito dat na de brug komt ook erg gezellig. De rit met de ferry terug maakt het af.

Favoriete National Park:
Yosemite National Park heeft het meeste indruk gemaakt. De steile granieten rotswanden, prachtige valleien en enorme sequoia’s bieden voor iedereen een andere ervaring.

Favoriete strand:
Mijn favoriete strand is Venice Beach. Deze plek bied naast een prachtig strand ook een enorme boulevard, waar kleur en creativiteit centraal staan. Je voelt je er gelijk thuis en op je gemak. Daarnaast heeft Venice Beach zijn naam te danken aan de tientallen kleine kanalen die door dit gedeelte van de stad lopen. Ook hier kunnen de mensen hun creativiteit kwijt, dit maakt Venice Beach een kunstwerk!.  

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's