Elles Zomerdijk

Reisspecialist

Elles Zomerdijk

Elske Doets over Elles a.k.a. Husky Cub:

De husky is een lief en vriendelijk dier, net als Elles. Elles past zich gemakkelijk aan en is zeer betrouwbaar. Ze is zeer levendig en oplettend, de ideale eigenschappen die belangrijk zijn als reisspecialist. Zo wordt je reis echt op maat gemaakt, doordat ze zich helemaal inleeft in jouw wensen en de kleinste details meepikt. Wat wil je nog meer!

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:  
1995

Functie:  
Reisspecialist 

Sinds: 
2017

Reisde door Canada en/of de VS:
Heel veel staten in de VS. Van Florida, Californië, Nevada, Utah, Arizona, New York, Washington DC tot Philadelphia, Miami en Orlando.

Favoriete hotel:
Pelican Cove, op Islamorada, een van de eilanden van de Key’s van Florida. Een prachtige plek om je vakantie mee af te sluiten. Je kunt er heerlijk relaxen. Het heeft prachtige kamers die allemaal over zee uitkijken. Je kunt je eigen vis vangen en het laten fileren in de haven. Neem de vis daarna mee naar het restaurant, daar maken ze het voor je klaar. Lekker genieten van je eigen visje!

Favoriete US/Canadian food:
Lekker eten doe je bij Ellen Stardust-diner in New York. Ze serveren typisch Amerikaans voedsel: hamburgers met friet en een groot glas frisdrank. Je wordt geholpen door acteurs uit Broadway-musicals: zij serveren zingend je gerecht. 

Favoriete uitzicht:
Top of Rock in New York. Je staat helemaal boven en kijkt over de drukke New Yorkse skyline. Neem de tijd als je eenmaal boven bent om van dit fantastische uitzicht te genieten.

Favoriete stad:
New York is een geweldige stad. Het is er heel druk maar als je door Central Park loopt is zo rustig dat je eigenlijk helemaal niet het idee hebt dat je in de stad bent. Je kunt downtown heerlijk shoppen maar er is ook genoeg kunst en cultuur te bekijken. Ik voelde me er helemaal thuis!

Favoriete staat/provincie:
Californië vanwege de prachtige verschillen tussen de steden en rust. En dan die prachtige highway 1 langs de prachtige kustlijn... die route moet je echt rijden als je daar in de buurt bent. Het is geweldig!

Favoriete activiteit
Universal Studio’s in Orlando. Als je een gaaf pretpark wilt bezoeken moet je daar zeker heen. Je wordt meegenomen in de Universal-filmwereld via allerlei attracties. Het is echt indrukwekkend.

Favoriete National Park:
Grand Canyon, je rijdt eerst door een bos en dan zie je dit immens grote natuurwonder voor je opdoemen. Ik kreeg kippenvel toen ik daar stond. Ook de helikoptervlucht over de Grand Canyon was een geweldige ervaring.

Favoriete strand:
Santa Barbara, dat is een van de mooiste stranden die ik tot nu toe gezien heb. Je kunt er heerlijk fietsen op een Amerikaanse fiets met je handdoek over het stuur. En daarna een heerlijke duik nemen in de zee! Het echte Amerikaanse gevoel!

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's