Hester Smit

Junior Product Manager

Hester Smit

Elske Doets over Hester A.K.A The Road Runner

"Hester is een sportieve en energieke medewerkster die net als de Road Runner een groot uithoudingsvermogen heeft en daardoor veel werk verstouwd. Ze is behulpzaam, georganiseerd en voelt zich in haar ondersteunende rol uitstekend op haar plek."

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 1992

Functie: Junior Product Manager

Sinds: 2018

Reisde door USA en/of Canada: Ik heb twee keer een reis gemaakt door de USA en Canada waarin ik de volgende staten heb bezocht: Washington State, Idaho, Alberta, British Columbia, Californië,  Nevada.

Favoriete hotel:
Over mijn favoriete hotel hoef ik niet lang na te denken, dit is zonder twijfel de Moraine Lake Lodge gelegen in Banff National Park. De lodge is voorzien van grote ramen waardoor je een mooi en uniek uitzicht hebt over Moraine Lake.

Favoriete USA/Canadian food:
Mijn favoriete eten is een heerlijk dessert: de sticky toffee pudding. Volgens de gastheer konden we niet anders dan deze proberen. Dit dessert heb ik in Whistler, Canada gegeten. Het betreft een warme pudding, met warme toffee saus en huisgemaakt vanille ijs.

Favoriete uitzicht:
Mijn favoriete uitzicht is in Yosemite National Park. Wij hebben hier een wandeling gemaakt op Sentinel Dome waarna we een prachtig uitzicht hadden op Half Dome, de trots van het nationale park. Wij moesten een rots beklimmen voor het uitzicht, maar dit valt in het niets als je eenmaal bovenop staat. Wat een rust en wat een uitzicht!

Favoriete stad:
De stad die bij mij favoriet is, is Seattle. Ik had me vooraf niet veel voorgesteld, maar wat heeft Seattle mij verrast. De stad is erg overzichtelijk, niet al te druk en overal zijn leuke koffiebarretjes te vinden. Ook is Pike Place Fish Market een bezoek zeker waard. Deze vismarkt is elke dag vanaf vroeg in de ochtend geopend en de naam zegt het al, er wordt voornamelijk verse vis verkocht.

Favoriete staat/provincie:
Ik vind Californië als staat erg veelzijdig. Je hebt er de grote steden, de mooie stranden en ook de prachtige nationale parken. Tijdens mijn reis door Californië heb ik mijn ogen uitgekeken.

Favoriete activiteit:
Mijn favoriete activiteit is fietsen huren in San Francisco. Wij hadden elektrische fietsen gehuurd wat je de mogelijkheid geeft om net wat verder te komen dan met een normale fiets. Je begint de fietstocht met een stukje door de stad, waarna je de Golden Gate Bridge over fietst, wat een ervaring is dit! Wij zijn vervolgens naar de Golden Gate view point gefietst. Dit is een steile weg omhoog maar met onze elektrische fietsen haalden wij de top met gemak.

Favoriete National Park:
Olympic National Park heeft mij erg verrast. Het is een veelzijdig park met hoge gebergtes, regenwoud en ook een ruige kust. Wij hebben door het regenwoud, Hoh Rain Forest, gewandeld en dit was echt om je ogen uit te kijken. Overal bomen bedekt met mos, beekjes en het prettigste: het is een ontzettend rustig park!

Favoriete strand:
Mijn favoriete strand is nabij Forks, Washington State. Het is geen strand waar het gehele jaar zon is, maar dit maakt het er niet minder mooi om. Het is een strand waar overal langs de kustlijn bomen liggen. Dit geeft een ruig gevoel en iets heel puurs.

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's