Iris van der Meer

Reisspecialist

Iris van der Meer

Elske Doets over Iris A.K.A The Dolphin:

'De dolfijn is sociaal, nieuwsgierig en heeft een speels karakter, net als Iris. Iris houdt van voetbal en wordt blij van contact met anderen. Ze houdt van reizen, gezonde voeding, is een echte teamplayer en barst elke dag van de energie om lekker aan de slag te gaan.'

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
17 september 1992

Functie:
Reisspecialist

Sinds:
10 september 2018

Reisde door Canada en/of de VS:
West Canada

Favoriete hotel:
Fairmont Chateau Lake Louise. Dit hotel heeft het allermooiste uitzicht van alle hotels die ik in mijn leven heb gezien. Je zit pal aan het waanzinnig mooie Lake Louise en je kan heerlijke mensen kijken en dieren spotten. Vooral het uitzicht met de zon op het meer, sneeuw op de bergen en de eerste kano’s die een rondje gaan varen op Lake Louise is echt geweldig om te zien. 

Favoriete US/Canadian food:
American Pancake! Ik ben een echte zoetekauw, daarom vind ik het ontbijt de lekkerste maaltijd van de dag.

Favoriete uitzicht:
Het Peyto lake in Banff National Park. Adembenemend mooi koraal blauw meer, zoiets heb ik nog nooit gezien. We zijn het toeristische uitkijkpunt voorbij gegaan en zijn onze eigen route gaan lopen. Daardoor heb ik een nog mooier uitzicht verkregen. De foto die ik heb gemaakt lijkt net een poster! Een MUST see wanneer je Banff National Park in rijdt.

Favoriete stad:
Las Vegas! Het lijkt me zo’n gave stad waar ontzettend veel te zien en te doen is, je hebt lang niet genoeg aan 2 dagen. Tevens door de series als CSI lijkt het me een heel spektakel om een keer door zo’n gigantisch casino te lopen!

Favoriete staat/provincie:
Alberta, omdat daar de twee mooiste nationale parken van Canada liggen. Ik ben er nog niet geweest, maar Florida lijkt me ook echt fantastisch. Ik ben zeker van plan deze staat te bezoeken.

Favoriete activiteit:
Hiking Maligne Canyon in Jasper. Het leuke aan deze hike is dat je langs het water blijft lopen van brug naar brug. Hoe verder je komt, hoe minder toeristen je ziet en hoe spectaculairder het uitzicht en de stroming wordt. Wanneer je aan het einde bent gekomen van de route, kom je aan bij brug 6 en kun je ervoor kiezen om terug naar de auto te gaan(die bij brug 1 staat) met taxi of lopend het hele stuk weer terug. Wanneer je hem loopt, voel je je aan het einde van de rit echt voldaan. Het is best zwaar maar echt de moeite waard!

Favoriete National Park:
Banff National Park! Ik kan echt zo erg genieten van water en in Banff zijn zulke prachtige meren! Niet alleen het bekende Lake Louise, maar ook Vermilion Lakes en Lake Minnewanka. Elk meer heeft echt zijn unieke uitzicht en kleur, maar wanneer je er gaat hiken zie je verschillende kanten van zo’n meer. Mijn doel was altijd om geen tot zo min mogelijk foto’s te maken vanaf het uitkijkpunt waar iedereen stond. Ik probeerde mijn eigen plekje unieke te zoeken en dat resulteerde in een paar geweldige foto’s!

Favoriete strand:
Fort Myers, Ik hou echt van grote witte stranden met palmbomen. Helaas ben ik er nog nooit geweest, maar wel van plan er heel snel eens een bezoekje te brengen. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's